70

Анонимен

преди 9 години

Червения *** днес е потърсил помощ в Пирогов. Изкривила му се лявата половина на лицето . Лекарите подозират инсулт, но то било от нечовешка злоба към ГЕРБ. Защо така бе ***, да не би след изборите ти да ставаш министър на нищото. Айде спри се, че господ забавя, но не забравя.

69

до 94

преди 9 години

Бойко стана Генерал защото се загаджи с Бориславова, щерката на генерал от ДС и кукловодите от прехода бившите номенклатурни кадри на БКП и ДС го приеха като техен човек заради Бориславова, тя му създаде фирмата Ипон, с нея охраняваше Царя, който пак е агент на ДС още от комун. време, след това го издигнаха до Генерал и Гл. секретар на МВР, като си мислеха, че ще им бъде благодарен и ще прикрива наркотрафика, но той като честен човек взе да лови техните бандити и да работи с Интерпол и те го махнаха!

68

Анонимен

преди 9 години

Правителството на Орешарски ще остане в историята с това, че спря разрухата в икономиката и постигна ръст на брутния вътрешен продукт, че възстанови швейцарското правило за индексиране на пенсиите, че намали цената на тока, и още някои неща, които Бойко не направи за три и половина години мандат. А то, освен това завърши и магистралата до Бургас, но Бойко, като лъжец и манипулатор първо качество, няма как да се сети за това.

67

Анонимен

преди 9 години

Някой може ли да каже какви принципи изповядва Борисов? И държи ли на принципите си или ги променя според случая?

66

Анонимен

преди 9 години

Мачкай Бойче!

65

Анонимен

преди 9 години

Две неща ще се случат след изборите наесен: 1. Борисов няма да има друг избор освен да управлява с ДПС, но понеже е тарикат и страхливец, ще го крие и ще убеждава, че не е това, което е в действителност; 2) след не повече от 1,5 - 2 години ще бъде принуден да развее бялото знаме - още по-трагикомично спрямо .2013 г.

64

до 73

преди 9 години

ГЕРБ - източиха здравеопазването + здравната каса !ГЕРБ - източиха еврофондовете за строежа на една магистрала !Лъжеш като дърт комунист! Това го направиха БСП, заедно с ДПС и подържащия ги среден пръст на Ефендито! Точно те източиха Касата, там липсват 500 млн и Парламента преди да си тръгне в последния моменвт гласува орязването на 5 % от всички държавни ведомства за да съберат едва 260 млн., за да не спрат болниците да работят! А парите за магистрала Струма вече са откраднати от БСП и

63

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам как част от проблема ще реши проблема? Нека не забравяме: 1. Кой предложи Борисов за произвеждане в чин генерал-майор? 2. Кой даде властта на Борисов с изказването за порциите в с. Кочани през 2009? 3. Кого не закачаха, а венцехвалеха медиите на Пеевски м/у Юли 2009 и Февруари 2013; 4. Кой хидролог не беше осъден, въпреки заканите на един доктор на науките от Банкя? 5. Кое правителство и на кого приватизира Булгартабак? 6. Кой назначи главният прокурор и по чие предложение? 7. Кои пиха кафе преди евроизборите в Кърджали? 8. Кои се гласят да гласуват заедно н

62

Анонимен

преди 9 години

КОЙ направи ББ главен секретар? КОЙ направи ББ генерал? КОЙ направи ББ кмет?

61

Анонимен

преди 9 години

Бойко е полуIDиот и това е по-добрата му половина. . .

60

Анонимен

преди 9 години

Като е толкова загрижен за държавата и народа, защо Бойко не напусне политиката заедно с цялата си шайка разбойници, които нарича " партия "?Именно той от година и повече дестабилизира Държавата като не спира да ръси апокалиптичните си глупости, а подмокрените журналистки (и те полуграмотни) не спират да отразяват поредните му тъпни.

59

Анонимен

преди 9 години

Малийй, какво коварство. Тоя е по-голям демагог от Живков!!! Ашколсун!!! Навремето имах един приятел, беше криминалист. Казваше ми - тези хора от криминалния контингент хората неправилно ги подценяват. Те са изключително коварни, отмъстителни и хитри.

58

Анонимен

преди 9 години

Борисов отново говори глупости и лъже най-нагло избирателите, дано хората да не се подведат по този подъл човек

57

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от Бойко и наглото му циркаджийско поведение

56

До 72

преди 9 години

Станишко е мутрата, който организира протестта! Прав си обаче за намесата на путин във вътрешните ни работи и тяхното лоби с техни пари свали ББ заради отказа му от проруските проекти Белене и Бургас-Александруполис! Но ББ е пич и не допусна ескалация на напрежението като си подаде оставка и кво стана - дойдоха хищните червени хиени и за пореден път опоскаха държавата!

55

Анонимен

преди 9 години

Нагла Тикво, продължава да не се яде асфалт, ако не си разбрал! Хората се самозапалваха, заради престъпното ти управление и пак имаш наглостта да се натискаш за премиер. Примири се, никога повече няма да си на власт!

54

Анонимен

преди 9 години

Българинът разбира политиката като футболен мач и ентусизиран тича да гласува за поредните крадци. Колко Спасители ни оправиха за тия 25 години не ми се мисли. Вече дори почнаха и да се повтарят.

53

НОВО !!!

преди 9 години

На пазара има нов апарат за измерване на Простотия ! Мерната единица е - Гербераст- Gt ! Скалата е от 1 до 100 Гербераста !

52

Анонимен

преди 9 години

Еми щом ще гласуват за герб, защо ги изгониха преди година! Да не би тиквата да е станал по-умен или кадърен за това време. Все същия пън си е!

51

Анонимен

преди 9 години

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!