17

Анонимен

преди 9 години

До ЛилиПутинЗащо обясняваш каквото и да е на путински панелни аграри с портрети на Троцки над бурканите с радиоактивния руски хляб.

16

Анонимен

преди 9 години

Общо са получени над 100 сигнала !!! Ужас!!

15

абе много загрижени

преди 9 години

тук за чуждите съдби бе-на руснаци,на не знам кои...що не мислете за вашите съдби бре...като оня *** ***,дето се притеснил за нашите фантазии...абре човече,недей мисли за чуждите фантазии,а за собстевната си болна и жалка фантазия принудила те да слугуваш на чужди господари...ега логиката на Вуте...няма значение,че аз съм зле,важното е руснаците да са още по-зле..ега ти тъпанара..

14

ЛилиПутин

преди 9 години

Дорогие болгарские друзя,минималната работна заплата за 2014 г. в богатата Русия е 5543 рубли (115 евро) а в бедната България е 350 лв (179 евро). До тук с големите заплатки в Рашката )) но стига им толкова за одеоколон!

13

Анонимен

преди 9 години

До 13Ако не беше такъв *** путински болшевик щеше да знаеш, че руснаците могат все още да купуват западна стока ИЗВЪН Русия и да я внасят обратно в Русия ако е за собственa консумация.

12

Анонимен

преди 9 години

Както винаги *** си мисли за Анадола,а пише за Русия....Абе сюнетчио,я бегай да лижеш евро кенефите......

11

do 6

преди 9 години

Ми що не отидеш в Русия и ти да взимап 1500 долара заплата, а? Да видиш в тайгата какво ще ги правиш тези 1500 долара освен да започнеш да ги дъвчеш, че да не умреш от глад. 1500 долара е видял средния руснак сигурно за цяла година! Много ви знаят устите. Москва не е Русия. Москва е една олигархична ПЛЮМКА спрямо територията и населението на Русия.

10

Анонимен

преди 9 години

на руснаците храна не им е нужна ...те се хранят с лъчите на божествения цар-слънце полковник путин !...и Водка

9

истина

преди 9 години

Ай де стига вия какво очаквате от английска информационна агенция да признае че всичко е наред и Русия живее нормално!?не няма как!но истината е че в Русия всичко е нормално и не ядат хора,и няма опашки и брожения по магазините!

8

Анонимен

преди 9 години

Общо са получени 100 сигнала.........от 150 мильона граждани на РФ.....Просто се губи смисъла от коментар на статията............

7

Анонимен

преди 9 години

Нека стартираме програма към Русия: Газ за храни, както направи Америка за Ирак с петрола. :D

6

Анонимен

преди 9 години

Дадоха репортаж от няколко полу-празни магазина в Москва. Руснаците масово се оплакват, че вече няма нормална храна. Ех да, друго си е качествената храна произведена с "лошите" европейски норми в сравнение с руската отрова.

5

жжжжж

преди 9 години

*** лъжциняма такава статия отново си измисляте простотии

4

ХХХ

преди 9 години

Дреме им на Руснаците взимат по 1500 $ заплата муха ги е ухапала ние сме зле,а не те!

3

Анонимен

преди 9 години

Не само това, но на гранциците на балтийските страни има километрични опашки от руски автомобили. Чакат да пазаруват западни стоки от граничните магазини в Латвия, Литва и Естония понеже все още руснаците имат право да внасят западна стока ако е купена извън Русия.Така че тези приказки за величието на Император Путин ги заврете знаете къде. Скачали били от радост на площада всичките руснаци заради ембаргото, но реалността е съвсем друга. Нещо не искат "российская" проду

2

Анонимен

преди 9 години

руснаците се оплакват на BBS ха ха ха

1

Анонимен

преди 9 години

Давайте полуграмотни сороси,ВИЕ сте!