363

РусНака

преди 10 години

До Моканинаизвинявай, ти можеш ли да прочетеш какво си написал току що?да не си в дилириум?

362

супер !

преди 10 години

Крайно време беше юропейците да се опарят и да разберат ,че бизнес с *** не може да се прави...сега ще порИват и ще се преориентират към вътрешен пазар, нови пазари и нови продукти....стига са хранили азиатските ***

361

Шоп

преди 10 години

До РусНакаНапиши в тубата "Русский танк Т-90 (1000 л.с.) застрял в грязи" и подивись.

360

софиянец

преди 10 години

До UFSY "....т.е. ако приемем че е суспендирана конституцията.." Не можеш да приемаш неяо, което НЕ Е юридически факт, а само хипотеза, желана от теб:) ТРЯБВАТ ПРАВНИ ОСНОВАНИЯ, ЗА ДА СЕ ПРИЕМЕ, ЧЕ Е НАЛИЦЕ СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, А ТАКИВА ПРАВНИ ОСНОВАНИЯ НЯМА- ЛИПСВА РКС НА УКРАЙНА ЗА ТАКОВА ТЪЛКУВАНЕ НА ЧЛЕН ОТ УКРАИНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, ЛИПСВА И ТЕКСТ ОТ САМАТА КОНСТИТУЦИЯ, ЧЕ НАРУШАВАНЕ НА ЧЛ.109.110 И 111 - ЗА ПРАВОМОЩИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА, АВТОМАТИЧНО ВОДИ ДО СУСПЕНДИРАНЕТО Й.!

359

РусНака

преди 10 години

До UFSYпринципно не е фатално, защото Путин е лице, но аппарата е зад него. Медведев да дойде, ако е умен и ще ги слуша, резултата ще е същ

358

софиянец

преди 10 години

До РусНака 464- "...поддържахте санкции вместо да се заеме неутралитет като гърция или чехия..." ЗАПОМНИ! ГОРДА СЪМ, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА, РОДОВЕТЕ МИ СА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ РОДОВЕ, И Н-И-К-О-Г-А НЯМА ДА СИ ПЛЮЯ НА ЧОВЕШКОТО , БЪЛГАРСКОТО И ПРОФЕСИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО И ДА КАЖА, ЧЕ НЯМА НЕЗАКОННА АНЕКСИЯ,! Корави хора сме ние - българите- не по-малко корави от вас- руснаците!

357

Моканина

преди 10 години

Путин преди изглеждаше луд, сега е вече жалък...неговите санкции са все едно аз да наложа ембарго на Адриана Лима да не прави секс с менека....

356

UFSY

преди 10 години

До софиянецописана ли е процедурата за сваляне на президента в конституцията, описана е, спазена ли е - не е, т.е. ако приемем че е суспендирана конституцията, тогава не е валидна и за Крим, ако е валидна тогава президент е Янукович а не Яценюк - Логика. та питам аз, кога е суспендирана или не, в предишни коментари ти казах защо не може да се "суспендират" конкретни членове на конституцията и че това изисква специфично мнозинство... чети, мисли, написах да мислиш, пак чети, и пак... успя ли?

355

РусНака

преди 10 години

До za 447ох. мечтите са безплатни. за разликата от тебе аз мога да ходя където си искам и да правя каквото си искам. а ти яж тор!

354

софиянец

преди 10 години

До 450- А щом липсва правно основание за суспендиране на украинската конституция, значи тя е действаща и чл.73 и чл.157 от нея продължават своето правно действие:)

353

РусНака

преди 10 години

До софиянецаз не съм го казал в този аспект. не съм имал в придвид като личност да се съобразяваш, но като държавност да се съобразява с държавата ни е ниминуемо. просто ще ти отговоря. поддържахте санкции вместо да се заеме неутралитет като гърция или чехия. и къде са туристи (богати туристи, не тази клошари дето ги гледам) като тролеи апартамент-плаж-супер-апартамент.... с сандвичи на плажа. никога в бг нямало такава мизерия. а апарата от москва са в гърция.... какво ще ядат хотелиери ?

352

UFSY

преди 10 години

друг е въпроса дали нямаше да е още по-добре ако имаше реална конкуренция... няма нужда да си пишеш отговора, ясен ми е предварително... да не забравяме, че не само САЩ слухтят.

351

Анонимен

преди 10 години

AZ VI KAZVAM ISTINATA: 80% OT UKRAINCITE SA BOLNI OT SIDA ! VSICHKI ZNAJT NO JAVNO DO BG NE E STIGNALO ? PUTIN ZNAEIKI TRJBVASHE DA SPASI CHESTTA NA KRIM I RUSIA !

350

софиянец

преди 10 години

451- НЕ ползвам чужди никове- това е безсмислено занимание за мен- не ника прави човека....

349

коварен план !

преди 10 години

Има една много коварна санкция, която може немедленно да унищожи дон *** : Ако отнемат визите на жените на руските олигарси и те не могат да ходят на шопинг в Лондон/Милано/Париж до 2 седмици ще има пуч и *** ще бъде препариран редом до товариш Улянов...

348

UFSY

преди 10 години

До РусНакатя е медийна звезда и във Франция и В Германия ако знаеш какви убийствени клипчета гледах преди дни по м6 направо щях да умра от смях... обикновените хора в цяла Европа са все по наясно какво точно става и не са много доволни от правителствата си. Но пък и вие трябва да помислите за политически алтернативи на Путин, 1) не е вечен, 2) винаги е по-добре да имаш алтернативи... както казах Путин е сатрап, но за сметка на това Русия цъфти,

347

софиянец

преди 10 години

До UFSY 45-0- "...Затова, примерно при промяна и/или суспендиране на конституцията на дадена държава, след това тя е нова.." Аз те питам- КЪДЕ Е ВПИСАНО В УКРАИНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ, ЧЕ СВАЛЯНЕТО ОТ ВЛАСТ НА ПРЕЗИДЕНТА на Украйна само по себе си е юридическо основание за настъпването на суспендирането на конституцията И ПРЕКРАТЯВАНЕТО НА ДЕЙСТВИЕТО Й ?:) Няма да се измъкнеш по тъча с нищо незначещ отговор:)

346

РусНака

преди 10 години

До русофилняма, не бойся всичко беше отдавна планирано и пресметнато. не може да има санкция от днеска, а по обяд всички се явиха с доклад как ще бъде преборено. Путин има уникален аналитичен аппарат зад гърба си. то е ясно.нищо не казано излишно, нищо не в тема, нищо не подплатено с факти. и "посъветвал" да не дойде на никой на акъла да се играе с цените в създадена ситуация. не двумислено го каза.....

345

UFSY

преди 10 години

До софиянецОтговорих ти но явно не схвана, конституцията е основен закон, всяка промяна по него води до промяна в устройството на държавата. Затова, примерно при промяна и/или суспендиране на конституцията на дадена държава, след това тя е нова или променена държава - референция държавата, която първа е въвела конституция - Франция, запозанй се коя република поред е сега и защо е така... както казах, някой е посещавал лекции в рабфака а не тези на Корнезов.

344

софиянец

преди 10 години

До РусНака 434 "...не е нужно да ни обичаш но бъди сигурна че ще се съобразяваш с нас..."ТОВА Е НАГЛОСТ! Защо да се съобразявам с рф, ако живея в България, нямам търговски взаимоотношения с рф, съпругът ми не е руснак и т.н.? Защо ИЗИСКВАТЕ българите да се съобразяваме с рф? рф няма юрисдикция над България, ние не сме руски федерален субект- тогава? защо не изисквате от Япония да се съобразява с вас?