27

БКП

преди 10 години

До Тервел--24;До края на 1941 г СССР загуби 20 500 танка, 6,3 милиона единици стрлково оръжие.Т--34 го правеха с листова стомана от САЩ и Англия, докато заработят заводите им зад Урал.До края на 1941 г САЩ и Англия им дадоха 2200 танка. Научи го бе ***.

26

ех СПОНГЧО

преди 10 години

До СпонгиА ти СОРОСОФИЛИСТИК ли си , или такова е страничното действие на хапчетата ?????

25

Добрия Чичо Сам

преди 10 години

Помня като слон.Видях как аржентинската президентка се целувше със Путин и говореха против моите интереси.Утре ако Аржентина не изплати 550млн$ падежи за дълга си,ще обяви пълен фалит,това ще е 2-я фалит за 12г.Което куче ме е залаяло не е хубаво видяло.Що не помогне Путин или БРИКС сега на Аржентина.

24

Анонимен

преди 10 години

На тоя етап е ясно, че САЩ не им пука за Украйна, и просто я използват за извинение да съсипват Русия, налагайки санкции заради конфликта, който самите те създават. Русия трябва да влезе в Украйна и да освободи югоизточните региони, да натика нацитата в западна Украйна и да я подари на ЕС.

23

царство Божие

преди 10 години

Който е посегнал Русия нещо лошо идва , сила непозната е бъди над тях и преди да се стабилизира Русия пак оцеля , нещо извън нашите разбирания бдят и който е посегнал се пише история.Идваха и там си отиваха.

22

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен--11;Хитлер си счупи главата от воената техника на САЩ, която руснаците получиха.САЩ хранехаруската армия по време на ВСВ.*** то пич си е имало договор,САЩ доставя определено количество храни и техника(но не снабдява цялата армия,3 или 4 дивизии са били напълно окомплектовани с американска техника),а Русия плаща всички доставки в злато.Толкоз за изхранването.

21

БКП

преди 10 години

До Анонимен--26;Фашизма е по--прогресивен от комунизма ,това е едопартийна с--*** с частна собственост,Което е икономическа независимост. Ясно ли ти е бе СМОТЛЬО.

20

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 17Още миналата нощ щяха да ви стрият на прах, но Кери се обади на Лавров и спряха вече вдигнатата за удар десница.

19

БКП

преди 10 години

До Анонимен--11; Хитлер си счупи главата от воената техника на САЩ, която руснаците получиха.САЩ хранеха руската армия по време на ВСВ.

18

Анонимен

преди 10 години

Когато Путин пръдне случайно,НАТО изпада в ужас и се вдига по бойна тревога.

17

Анонимен

преди 10 години

Последните дни статиите и коментарите в западната преса и НПО финансиран руски медии може да се опише с две думи:"Вербална истерия"

16

Анонимен

преди 10 години

Fitch понижи кредитния рейтинг на 13 руски банкиЗапочна се!

15

Добрия Чичо Сам

преди 10 години

Отстраних италианската кукла на Путин Фредерика Могерини,която я гласеше за еврокомисар отговарящ за външните работи на ЕС.Много съм внимателен по тъч не може да ми избяга никой.Пипам здраво.

14

БКП

преди 10 години

До Анонимен--2; За какви братя говориш бе ***. Те не могат да се понасят руснаци и украйнци. Украйна иска да гради бъдещето си така както желае.Русия да си гледа работата и да не и пречи.Ти чувал ли си за ГОЛОДОМОРА? Кой уби Степан Бандера,Украински национален ГЕРОЙ.Защо не протестира когато руснаците избиваха чеченските жени и деца?САЩ са там защото си изпълняват задълженията съгласно подписаните споразумения с Украйна. Прочети ги преди да драскаш глупости.

13

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 12 Това е бил мой двойник/пленник опълченец.Топят се вашите "Новорусийски" свободни градове.Киев вече всеки ден превзема по един.

12

135

преди 10 години

Няма ли да се спре тази братоубийствена война.

11

Точно казано

преди 10 години

До Анонимен 11Да но сега Русия напада на Запад, анексира Крим и сега напада Източна Украйна и не се знае как ще свърши тоя път агресивната военна авантюра на руснаците

10

Анонимен

преди 10 години

Ейййй, натовски плюнки...Стига сте цвърчали от мишешките си дупки. То не беше броене, то не бяха заплахи. Аз по страхливи мишоци не съм виждал.Не стига, че половината свят са се обдинили околко болните амбиции на 1,2 държави ами и от сутрин до вечер спамят медиите със смешните си закани и "тревоги". Този залък е твърде голям за устата ви, наемна ***...

9

Анонимен

преди 10 години

До БлекутърецТопите се като ланският сняг. Днес гръмнаха още един твой събрат на плажа в Мариупол.

8

Анонимен

преди 10 години

- (Подчинен на Безлер): Птичката полетя към вас. Засега е една.- (Безлер): Разузнавач или голям?- (Подчинен на Безлер): Не се вижда от облаците. Високо е.- (Безлер): Разбрах.- Приех.