20

Анонимен

преди 9 години

Напомням, че Искров е категорично избор на Б. Борисов.

19

terere

преди 9 години

ne vijdam Bareka da kaje nesto po temata!!!

18

аз

преди 9 години

Специален закон за казуса КТБ?!!Искров, ти за *** ли ни имаш бе!Хрантутим те с колосална заплата, а ти изобщо някаква работа вършиш ли?За всяка глупост нов закон както ви изнася на вас ли ще се прави? На това му се вика беззаконие бе ***!Подавай оставка и то бързо!

17

Анонимен

преди 9 години

Този *** да обясни защо държавата т.е. ние данъкоплатците сме длъжни да задлъжняваме още с 2 млрд. лв. заради това, че той-некадърника, е проспал цялата тази работа? Тези некадърници от БНБ една работа трябваше да свършат в последните 15 години, и те се оср*ха. Който трябва да фалира - да фалира щом нямало пари. Искам да видя как смешните депутати ще кажат на хората - платете сега още 2 млрд. лв. за корупцията и мошенничеството на Ц. Василев, Пеевски и корумпираните политици зад тях.

16

Анонимен

преди 9 години

15-ти, тъпия си очевидно ти, и късопаметен, или каквото там си болен. През 2010 изтичаше мандата на Искров, и тиквун го преназначи, нищо че можеше да сложи друг на тоя пост. Това определено е политическо назначение. А тъпаче, чат ли си?

15

Аааааа, не!

преди 9 години

знае се че много дупетати имат пари в тази банка - над гарантираните. това са баш крадени пари и няма защо да се изплащат. Иначе със сигурност ще се съберат и ще променят закона, мерзавците. И със задна дата ли, щото вече й е отнет лиценза, значи да пият една студена вода. От ДПС също.

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен (11)То бива тъпотия, но твоята направо прелива.2003г от Борисов ли е зависело назначението му?

13

Анонимен

преди 9 години

Изгоряха парите на "бизнесмените", народа е казал от където дошли там отишли!Хубаво е, че обикновените хора ще си получат парите - не вярвам някой човек от народа да има 200 хилки.

12

Анонимен

преди 9 години

Освен оставка да има разследване и затвор. Да добавят Доган, Местан, Станишеф, Цонев, Борисов, Цветанов и Бюрекоф към списъка с кандидатите за настаняване на топло.

11

НЕ,ИСКРОВ!!

преди 9 години

Има много подозрителни съвпадения:1.като се видя,че правителството ТРЯБВА да подаде оставак:2.Дойде Лавров.3.Неясни ЛИПСИ на досиета и МНОГО ПАРИ от КТБ.4.СЕГА пък- ЗАКОН специално за онези,които имат повече от 100000 лв. в ТАЗИ БАНКА? А кои са ТЕЗИ ХОРА? Искаме списък.И КОИ са ОНЕЗИ, които са теглили големи кредити и сега ще им се "опростят"? Пак наши пари ще заграбят? като куфарчетата за "наши хора" от 1990?НЕ,Искров! СТРОГ е законът,но е закон! Няма да приемате ЗАКОН за "наши хора" !

10

до 8

преди 9 години

С личното одобрение на КОГО ?Или сега ще ме убеждаваш, че в ГЕРБ решенията се взимат колективно.

9

Анонимен

преди 9 години

Не чух днес никой да коментира, че всички предложения на БНБ за преместване на депозитите от КТБ в Креди Агрикол и одържавяването на последната, както и отварянето и на 21 юли, зависи от приемането на специален закон от парламента. Има ли достатъчно воля и време парламентът да приеме законът, предложен от БНБ, и той да влезе в сила на 21 юли?

8

Анонимен

преди 9 години

Мен ме устройва да се изплащат само гарантираните влогове, до 100 к евра.Да му мислят Веждито и другите мафиоти от ГРОБ с милионите.

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен (1)Иван Искров като депутат от НДСВ беше предложен и избран за шеф на БНБ. При ГЕРБ просто получи още 1 мандат.

6

dan

преди 9 години

И след изборите депутат от ДПС

5

Анонимен

преди 9 години

ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ:-държавата държи 48% от парите си в КТБ-само за 2012-та активите на КТБ нарастват с 39% при средно 7% ръст за останалите банки-за периода 2009-2012 банката се утроява и става шеста по големина-През 2011-та КТБ отпуска кредити за над 1 милиард към лица свързани със собствниците, това е една четвърт от активите и над една трета от кредитите на банката към онзи момент.-Още тогава се предупреждава, че поради липсата на банкови гаранции, този един милиард може да нарастне

4

Анонимен

преди 9 години

Ни лук ял, ни лук мирисал .Когато взима висока заплата му е добре ,а когато трябва да отговаря,е това е прекалено нагло

3

до 2

преди 9 години

Хайде стига си спамил бе. Няма ли модератори. Това го пействаш вече за 20-ти път днес под всяка статия за Вожда ти Тиквата.

2

Банкер

преди 9 години

Набива се на очи в този сайт с каква злоба и некомпетентност се плюе Б.Борисов . Искам да напомня, че другаря Станишев предложи Пеевски за шеф на ДАНС. Именно другаря Пеевски има дълг към банка КТБ в размер на 100 милиона евро. Според вас кой има интерес да фалира банката.Опорните точки от няколко дена са ясни и за децата-жестоко плюене по Б.Борисов за да се отклони вниманието от истинските виновници за фалита на банката, а именно Станишев, Пеевски, Йовчев и Цацаров.

1

Анонимен

преди 9 години

Тиквун защо пак се скри в миша дупка, а не излезе да каже, че Иван Искров беше негов личен избор. Както и Сотир Цацаров между другото. Напоследък медиите упорито забравят това.