64

Анонимен

преди 9 години

А бе, тоя *** не го ли изгониха хората с МАСОВИ протести в ЦЯЛА България??? Защо си смени финансовия корифей? Кой открадна 1.5 милиард от НЗОК? кой назначи Миро Мършата? кой направи депутат Емо Фаса? кой направи депутат Фидосова? чий личен приятел е бащата на Калина Илиева от Фонд Земеделие? по чие време беше назначен българския Били Гейтс? колко здравни министри се смениха при ББ колко актуализации на бюджета имаше само за първата година от управлението му?

63

Анонимен

преди 9 години

ББ още септември предричаше катастрофа на държавата за половин година, като дори определи началото на март 2014 за срив на борда. Започна усилено да работи за постигането на своите предсказания. Включи министрите си от детската градина, като един от тях предричаше рецесия в Q4 на 2013. Не се случи нито рецесия, нито борда, нито държавата е фалирала! Фалирало е междуушното пространство на тиквата и е започнала мутация към кратуна! Сега можеш да ме наречеш червен, син, жълт, ръбист или цензурист, но с това ББ няма да стане по-умен нито последователите му ще прогледнат.

62

Анонимен

преди 9 години

ББ сам си го натресе! За 3.5 г. управление стопи фискалния резерв с 4 млд.лв. и увеличи дълга с още 4 млд. Сега се готви да управлява, а не може да разчите на резерва. Необходим му е виновник за да оправдае искането си за заем от 5 млд.лв. ББ може да разпределя пари, но не може да прави пари, освен на принципа - "Ти ли ще ми дадеш, или сам да си взема?"

61

Анонимен

преди 9 години

Бараката, вече няма спонсори, надали ще стъпи в България!Той стана ЕВРО и забрави за България

60

gost

преди 9 години

место да дрянкате земете та поработете малко и за народа нали се сте в криза се за избори мислит и само простоии в главите говоря кога 6те минете на нормалния език а не на сложния дето цял живот го мислите и полза никаква аман от ненормална работа краино време да се обарне на тая даржава икономика прираст в малките градове вси4ко това е умряло нали не смятате 4е само работата е в софия ако смятате така да земем да си стегнем куфарите и кои на де види и тия де останхме тука толкова лие сложно

59

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е опасен за държавата! Следих изявленията му внимателно и мога да кажа че грозния му популизъм застрашава банковата система. Това псевдо ченге не трябва да се докосва до държавното управление. Добре ще е прокуратурата да се заеме с Борисов. Ако не са чули безумните му изказвания ще им ги посоча. Изпитавам дълбоко отвращение от Б. Борисов и Ц. Цветанов. Нищо лично. Просто, тия неграмотници трябва да се разкарат от политиката.

58

Анонимен

преди 9 години

вече години наред си задавам един *** въпрос: Борисов ли е по-умен или обожателите му?

57

Анонимен

преди 9 години

Лидерът БОРИСОВ, е вреден не само за управлението, което си няма хал хабер как става, той е вреден за нацията, защото дивият му популизъм приспива правилните и логични подходи към истинското състояние на сферите и влиянията на които е подложена държавата ни. Той или си променя становището всеки 2 часа, съобщено преждевремено или изобщо ползва статуквото продиктувано му от кръгове, които искат да го направят зависим, много по-зависим отколкото той самия може да си представи, както и заобиколилите го приспособенци.

56

коко

преди 9 години

Станишев направи БСП семейна партия,но това не е нищо ново,от Тошково време това е партията на двуличниците с користни интереси.Аз предпочитам "Чудовище" вместо лъжците от последните 24 години.И сега за съжаление при едни избори човек няма за кого да се гласува.Изборът е между стар *** и нов ***.

55

Анонимен

преди 9 години

Истината е, че правителството се справи с кризата. Истината е, че Бойко Борисов цяла седмица всяваше смут и говореше за фалити, МВФ и подобни глупости. Истината е, че много хора бяха уплашени точно от такива долни лъжи. Истината е, че много хора си развалиха влоговете и си скъсаха нервите тези дни заради лицето Бойко Борисов и *** му приказки.

54

Пешо

преди 9 години

Някой ако е чул Орешарски да критикува или да се изказва остро за когото и да е било моля да ми припомни!

53

Анонимен

преди 9 години

Пребоядисан комунист срещу преименуваните комунисти-това го има само у нашенско!

52

анонимен

преди 9 години

че то бсп ако умре то ще умрете всички , защото всички сте пиленца на бсп , бивши партиини членове по татово време , и сега хоп в други партии .ВСИЧКИ СТЕ ЕДНО ЦЯЛО С РАЗЛИЧНИ ТАРТОРИ И ОПЕГЕТА САМО ДЕТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ РАЗДЕЛИТЕ БАНИЦАТА И КОЙ ДА Е НАЧЕЛО НА МАФИЯТА

51

Анонимен

преди 9 години

НЕма да говорите против руснаците-дяволите да ви вземат!

50

Анонимен

преди 9 години

Какъв ГЕРБ ви гони бе, народа помни геноцида от тяхното управление както и постните пизи, а за калинките да не говорим. Чак толкова едва ли чавка им е изпила акъла.

49

Анонимен

преди 9 години

Няма логика и е абсолютно нелепо комунистите от Позитано 20 синове на шумкари убийци и престъпници а те икономически престъпници и трафиканти да говорят за развитие , демокрация и толерантност.

48

Анонимен

преди 9 години

АКО БСП УМРЕ, БЪЛГАРИЯ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА, ЩЕ СТАНЕ ЕВРОПА!АЗ ИСКАМ ДА СЪМ ЕВРОПЕЕЦ, ПИСНА МИ ДА СТРАДАМ КАТО ИЗТОЧНО - ЕВРОПЕЕЦ!

47

Пешо

преди 9 години

Не съм чул досега Орешарски да казва че предишните са му виновни или че държавата е ограбена!Не съм го чул да казва нищо лошо срещу никой!

46

gost55

преди 9 години

Има една приказка двама се карат третия печели.Според мен на 5 октомври 2014 ще имат наказателен вот на Българите от което ще се възползва Барека.Помним как през 2001 викахме Костов печели но накрая хоп изненада.И сега ще се случи същото бойко тиквуняка и компания ще са шокирани и изненадани.

45

fenix

преди 9 години

aaaaa, nyama da umre - prigotvili sa si ofshor yataci s bultabaka?!