50

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

ДО АНЦУЗИТЕ, НЕГРАМОТНИЦИТЕ, ТЪПИТЕ ПРЪЧКИИ ФЕНОВЕТЕ НА ПЛАНЕТА - Момчета и момичета, защо се пенявите? Успокойте се и седнете да прочетете някой ред, колкото и трудно да ви е това занимание! Стига сте гледали телевизия! Разберете, че между герб, дпс, ббц, бсп, рб и сие няма никаква разлика. Който от тях да дойде на власт ще ближе гъ...вете на брюкселските и вашингтонските българомразци, ще гледа да *** и хич няма да му пука за вас! Тиквата, ако му наредят и с бсп и дпс ще се коалира!Повярвайте

49

мурзилките

преди 10 години

*** нещастни червени и кафяви, какво защитавате мазния турчин, който обърна България в едно ООД Доган и сие! Какво защитавате мишока Станишев, който дори не е българин, който гледа само как да се намести на по-добро местенце и да ***, да ***, докато стане като Делянчо мамин. Плюйте по Борисов, но от това вие ставате противни, а не той!

48

Анонимен

преди 10 години

"не този се оттегли сам за да няма кръв по площадите"======================================трябва да си изключително заблуден, за да вярваш в подобно нещо...това, че бочката го каза е най-голямата причина, за да знаеш, че не е истина

47

1515

преди 10 години

Никакви консултации. Зимата Майдан завинаги.

46

Анонимен

преди 10 години

Обикновения българин се чуди от къде му се струпа това на главата?Ами как от къде-след като Борисов стана премиер сега всяко *** може да каже че е орел!Той толкова принизи институциите,че срина рейтингите на всички.Ако българите не разбират какво зло е борисовщината и отново го изберат -жална ни майка.Пази боже сляпо да прогледа!Дай на *** човек власт и диктатора ти ев кърпа вързан.

45

Анонимен

преди 10 години

camo gerb.boko

44

Ганка Коева

преди 10 години

До яяяяяяЗа ваше съжаление, както и да го наричате, той продължава да печели избори, а вие ставате все по-малко и по-малко, колкото и силно да лаете.

43

Анонимен

преди 10 години

СЕГА ЩЕ Е ВАШ РЕД ДА СЕ СКРИЕТЕ УМНИЦИ КРАДЛИВИ. ЗАТВОР ЗА ВАС И ЩЕ СЪНУВАТЕ И СТАНИШКАТА И ДОГАН ,КОИТО ВИ ПЛАЩАХА ЗА ДА НЕ ГЛАДУВАТЕ ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ !

42

яяяяяя

преди 10 години

До Анонименхората малко обръщат внимание на сикаджийския пърдялник, проблемът е, че говедата масово фалшифицират избори, пак на базата на договорка. менкат си власта. този път на боко рапоня обаче му трябва май мнозинство, сериозни комсомолски поръчения ще да е получил

41

Анонимен

преди 10 години

Все така да ти върви, след няколко месеца и в управлението да не участваш също.

40

Castor

преди 10 години

Скрий се някъде, мутро ***!

39

Анонимен

преди 10 години

добре де,няма ли кой да го озапти тоя онбашия.всички от неговата партия мълчат тоя си бълва бисери и глупости.аман от прости мутри в политиката.още ще го напуснат

38

Анонимен

преди 10 години

Бойко е номер 1, на есен - пълен парламент пожелавам - и да почне да ги съди всичките, за да няма връщане, а не както в предните му 4 години обеща - а нямаше и 1 с присъда.

37

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО АКО НЕ ГИ СМАЧКАШ ТЕЗИ ТИКВЕНИЦИ Г-ЖА РАЙС ЩЕ НИ СПРЕ НАДНИКА А АЗ НЕ СТАВАМ ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ТРОЛЕНЕ ПО ФОРУМИТЕ

36

Анонимен

преди 10 години

БОЙКО АКО НЕ ГИ СМАЧКАШ ТЕЗИ ТИКВЕНИЦИ КАТО ПОЧНЕШ ОТ ТОВА ДЕТО ОВОНИ ФОРУМИТЕ СЛЕДВАЩИЯТ НА БУНИЩЕТО ЩЕ СИ ТИ. НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПРАВИМ НА КЪОРАВИ ,ЧЕ ДОГАН В МОМЕНТА Е НА ВЛАСТ И ТО ОТ ГОДИНИ И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЧУМА !

35

Рали1

преди 10 години

"Няма да водим война и реваншизъм, а ще бъдем с мекия кинжал. Както господин Местан говори, че е толерантен и вежлив ние с мекия кинжал. Те с мекия ятаган, ние с мекия кинжал."До пълно омекване !А ние со кротце, со благо и со малко кютек ?Мир и любов ли ?

34

Анонимен

преди 10 години

Нормално е да не участват в консултациите служители на американската власт.

33

Анонимен

преди 10 години

ТИКВАТА СИ ТИ БЕ. Я СЕ ПОГЛЕДНИ НЕ МОЖЕМ ДА ТЕ ВИДИМ ОТ СВИНЯТА ПЕЕВСКИ ДЕТО ВИ ЗАСЕНЧИ ОКОНЧАТЕЛНО. ПРОДАДОХТЕ ХУБАВАТА НИ СТРАНА НА ДОГАН. В МОМЕНТА ДОГАН Е ПО-БОГАТ ОТ ДЪРЖАВАТА И СИ ПОЗВОЛЯВА ДА КУПУВА НЕ САМО *** АМИ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ КАТО ТОЗИ НАГЛЕЦ ДЕТО ПИШЕ ЗА ТИКВИ И КРАТУНИ.

32

:)

преди 10 години

Боко, вън от България, върви да лижеш г*за на шефовете си в Хамерика

31

Анонимен

преди 10 години

Ясно, ще се гушне с деформаторите и Мадам Йес. Ще се разбират добре, тя ще вика йес на исканията на Вашингтон, а на Боко ще му връщат конграчулейшън. Явно затова са му набивали канчето цяла седмица в САЩ, щото е малко алчен и иска сам да управлява, ама чичо Сам явно е на друго мнение.