54

Анонимен

преди 10 години

И на какво толкова се радват? Че от утре ще са безработни или че ще работят 40 години за жълти стотинки за някоя мутра? Чудесен повод да празнуваш!

53

Николов

преди 10 години

#54Незнам за процентите но аз минах с костюм за 200 лв. И се събрахме няколко приятели и си отидохме пеша.Пих 3-4 ракий и тва е.Като ударих чертата общо 400 кинта ми седна бала.Дори си го платих сам от спеатени пари.Е сигурно с 2-3 хиляди щеше да ми е по весело ама...

52

Анонимен

преди 10 години

Една вечер - ура, ура......после на някому ку-ра.

51

Анонимен

преди 10 години

До Автора:Искам линк до оригинала на "Франс прес" на тази статия !!!Гопода драскачи - докажете го!!!

50

Анонимен

преди 10 години

Просто сме *** народ за съжаление. Повече от 25г. ни мачкат и ние какво правим - НИЩО. Ядем им трохите дето ни ги хвърлят на земята и даже гласуваме за тях с усмивка-е не си ли заслужаваме този начин на живот.

49

st

преди 10 години

До Хахото Аз лично на моят бал бях на състезание от което донесох медал на училището си и на България а хубавите ми учители дори не ме поздравиха а федерацията ми даде грамота и една торта мерси много,адиос амиго.

48

Анонимен

преди 10 години

Бе, нека си се веселят децата, щом им е голям кеф да се държат като на *** сватба, ама после да не се чудят, че вече и в чужбина им се смеят на акъла. А иначе още от другия ден ще се сблъскат с реалността. А тя няма нищо общо нито със скъпите коли, нито с пияните изцепки и броенето до 12.

47

Анонимен

преди 10 години

""панаир на суетата в най-бедната страна в Европейския съюз.""................................................................................................Нямаме право да празнуваме според Франс прес ... имаме право да сме намръщени и тъжни Роби.

46

PHA

преди 10 години

КЕФ ЦЕНА НЕМА..живи и здрави !

45

Анонимен

преди 10 години

Kolko roditeli vlizat v dalgove zaradi edin abiturentski bal. Mainata im na tezi glupavi i nedorazviti obichai. Abiturentite mogat da organizirat meropriatie - pomosht na pensioneri koito sami da izberat. Mogat da posadiat po edno darvo. , no nai lesno ime da nakarat roditelite si da rabotiat edin mesec za kostum i roklia za edna nosht.Maloumno pokolenie sme otgledali.

44

Анонимен

преди 10 години

Много добре са го казали номер 3, 6, 9, 11, 22, 24.Уникална неадекватност от номер 6 и 20. Или изкрейзили родители, смятащи, че чеденцето е божество и царче, или абитуриенти

43

Хахото

преди 10 години

А чалгата... жалко, но тя си ни е бит! Това си е нашият начин на празнуване. В САЩ пък пускат тяхната си чалга - черната музика! И там има шокиращи рокли и костюми, лимузини и какво ли не! Навсякъде е така! Просташко изглежда отстрани с цялата тази чалгия, както и не одобрявам висенето от колите, но... това сме си ние, няма как хората да ни променят! За едни е добро, за други лошо!

42

st

преди 10 години

На изток от рая-за любовта и омразата за бедността и глупостта.

41

Честито

преди 10 години

На 18-19 морето ти е до колене, на 24-25 вече гълташ вода и през носа

40

Анонимен

преди 10 години

на нашия малчуган ще му предложа:1.на бала по дънки+екскурзия до париж с гаджето2.на бала с костюм и прочие без екскурзия до париж с гаджетода си избира сам

39

Хахото

преди 10 години

Абе нека не бъдем толкова строги към завършващите! Абитуриентският бал е единственото събитие, за което може да се каже на 100%, че е веднъж в живота! Тогава децата стават мъже/жени и се предполага, че взимат живота си в собствените си ръце! И, следователно, отбелязват този повод! Да, скъпичко излиза, но това си е традиция от много време! Убеден съм, че 99% от пишещите тук са били в лимузини и костюми/рокли по баловете макар че семействата им са нямали пари!

38

Анонимен

преди 10 години

Начало на секс оргии.

37

Анонимен

преди 10 години

Имам една позната която си продаде земите за 5000 лв. За да организира бала на дъщеря си.Сега нямат за хляб пари.Ама дъщеря и си има бална рокля и видеозапис.

36

Анонимен

преди 10 години

Миналата години колежката прави бал на сина си. За целта изтегли няколко хиляди заем от банката, защото е разведена и сама се оправя с всичко. Та, да видите сега какъв е купон. Момченцето не ще ни да учи ни да работи, виси на врата на мама, а тя работи на две места за да връща заема и да го храни. Супер! Та казвате, че им завиждам. Я, пак.

35

Анонимен

преди 10 години

Za 1 nosht se harchat neopravdano ludi pari. Edin razumen chovek ne pravi tova.