26

стоян петров

преди 10 години

Не казаното от Йотингер е следното:Българите са обикновени дупедавци спрямо Русия.Ние не сме такива и няма да се съобразяваме с тях!

25

Анонимен

преди 10 години

Казано на чист Български думите на Йотингер са: от позицията на Русия за Украина зависи дали Българите ще стоят на студено зимата.Като е толкова голям демократ защо не спре северен поток.Но ако германеца стои дори един ден на студено баба Меркел ще отнесе шута директно.

24

Анонимен

преди 10 години

Русия може да спре и Северен поток.

23

Анонимен

преди 10 години

На Йотингер мандата му изтича не знам защо се напъва.

22

Анонимен

преди 10 години

Този птеродактил йотингер за къв се има ,бе?Къв си те бе ,че да даваш указания на Русия ,бе кавал?

21

Лоша работа

преди 10 години

Нали знаете кои политически сили в България са против Южен поток? Случайно точно те напират за предсрочни избори. Защо ли?

20

Анонимен

преди 10 години

Когато отидеш в магазина кой диктува цената да е по-ниска?!Продавача ли иска цената да е по-ниска или купувача?!

19

Димитър Илиев

преди 10 години

Искаме компенсации, искаме минималната заплата да е наравно с европейските заплати .Щом цената на газта ще я изравнят в цяла Европа , това значи два пъти увеличение на цената на продуктите . Тези европейски мизерници ще на уморят, каквото изкарам от работа го давам за храна и такси .ТОВА НЕ Е ЖИВОТ, А СЪЩЕСТВУВАНЕ .И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СЕ ПАЛЯТ ХОРАТА, А ЩЕ ПАЛЯТ ПАРЛАМЕНТА И МАГАЗИНИТЕ НА БОГАТИТЕ.Стига хора, стига барабани, взимайте бухалките, само от това разбират българските крадци .

18

Анонимен

преди 10 години

Тези *** от Брюксел сами се закопават, а нямат вече полезен ход. Най-доброто беше Европа и Русия да търгуват. Точно това не искат САЩ, но Европа ще е най-губеща, заради кухи чиновници в Брюксел и корумпирани от САЩ политици. Майната му. Сексът да върви...

17

Анонимен

преди 10 години

3 юни е след 2 дни. Газа за Украйна спира. Украйна започва да краде от евротранзита. ЕС започва да вие на умряло. Ето ви и зависимостта от позицията на Русия за Украйна. Русия трябва да бъде принудена да дава газ на Украйна безплатно.

16

Анонимен

преди 10 години

Йотингер да си спре първо северен поток, пък после да се опитва да казва кое как трябвало да бъде заради извънземните, австралийците и китайците. Гърция иска газ по тази тръба, Италия също, защо ние трябва да бъдем ползвани за маша срещу някой, толкова ли сме "равноправни" и "свободни"?

15

Анонимен

преди 10 години

"Украйна призова ЕС да прекрати реализирането на проекта Южен поток, предаде Обозреватель, позовавайки се на представителя на Украйна в 28-членния блок, Константин Елисеев."А сега като добавим и призива на Украйна към ЕС, да стопира Южен поток и желанието на ЕС да угажда на украинците, за да ги привлече, работата става ясна, целта е да прецакат проекта по политически причини.

14

bbg

преди 10 години

***. С нищо не ни помагат. Само ни товарят. Парите, кйоито получаваме са пои-малко от тия които им даваме катро годишни вноски. Едно хубаво нещо да ни се случи - и го режат. Като са много ербап защо не спрат "северен поток". Няма т.к. цоцат от него, но ние не трябва - защо - за да си останем техни колониални роби.

13

До 3

преди 10 години

Абе ***, какво като е по-силен евро...ския съюс от Русия??? Но затова пъс това са 28 страни, всяка от които си дърпа чергата и както виждаш от там идват и трудностите.Това все едно да вземеш седем рака, седем щуки и седем риби плюс един сам по себе си.И какво е това? Ни се знае кой пие, кой плаща и кой обира парсата! И накъде отива???Астрологът Глоба още 2009 г беше казал, че 2014 г ще се разпаднат Украина и ЕС.Това за Украина ми беше ясно отдавна и без него,но за ЕС...Беше ми странно.Но....

12

Анонимен

преди 10 години

Заради тия евро-цръвули тука ни моткат една тръба неможем пуснем гаси!Къв е тоя съюз, това си е чиста диктатура, заплатихме с независимостта и достойнството си, скоро и с цялата държава в името на добре оформени женски бради, катинарчета, свободна емиграция и некви инвеститори, които инвестират като си строят магазините, гаси !!

11

Анонимен

преди 10 години

До БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИН, само 25% от газта в ЕС е руска! Единствено България в ЕС е зависима 100% от руската газ!

10

Анонимен

преди 10 години

До Не разбирам, В качеството на купувача на руския газ ЕС може да дава условия! Ако русия иска да продава газ на Бразилия ще се съобразаява с Бразилия, но когато иска да доставя газ на ЕС ще се съобразява с ЕС!

ЕС ще умре без руски газ!!! Южен поток - е възможност да има начин за влияние в ЕС! Дано още Белене да открием!!!!

8

Не разбирам

преди 10 години

Русия била "не приела европейските указания в енергийната сфера"... В качеството си на какво ЕС може да дава указания на Русия и в качеството си на какво тя да ги приема?Това да не е гордата членка на ЕС България?

7

Анонимен

преди 10 години

Тез Германци са се побъркали от правене на Кавали на САЩ.