9

Новинар

преди 10 години

От последния час : Току що стана известно, че наказателен отряд на "Националната гвардия" е разстрелял и опожарил къщата на народния депутат Олег Царьов или поне така са смятали :)Оказва се, че са запалили дома на съсед, който по щастлива случайност не е бил във къщата !@!Отряда пристигнал със микробус, пуснал няколко откоса по къщата след което изпочупили всичко вътре със бухалки и на излизане хвърлили няколко коктейла "***"Явно това е отмъщението на Киевската хунта !@!!!

8

1

преди 10 години

И кои са тези региони, които биха се присъединили към Донецк и Луганск и които са субсидирани в момента от бившата централна власт (като само Донецка област е с 10 % от населението и 20 % от промишленото производство) ? Субсидирани от западно-украинските региони, където почти няма икономика ? Вие май искате да изкарате желаното за действително, с други думи пак бълнувате...

7

Алекс

преди 10 години

Украйна е обречена.САЩ и неговия сателит ЕС погребаха живи украинците.

6

ot USA

преди 10 години

A-ha,sega Novorusia,znachi skoro s naznachenoto praviteltsvo ot Putin da ochakvame I Bylgaria da stane Novobulgaria?

5

Анонимен

преди 10 години

На *** са и написали нов чек...

4

Вики

преди 10 години

С ръка на сърцето си признавам не харесвам американците от САЩ, уважавам си съседите от Турция, а еврогейците направо не мога да ги дишам. И ще го кажа открито да харесвам руснаците много повече от янките и какво от това. Искам да видя края на САЩ и какво от това. И какво ако работим с Русия мамка ви и политици прости.

3

Анонимен

преди 10 години

До ???Абе прав си ама не забравяй че това медийната пропаганда е страшно нещо.Щом от едни обикновени криминали самопровъзгласили се за "народни губернатори" пълен цирк и фарс - ги направиха "легитимни" представители на хората в Източна Украйна (изпитвам същото уважение и съчувствие към тях,както и към живеещите в Западната част) - значи може.С много пари на медийния фронт току виж те убедили,че слънцето залязва на изток.

2

???

преди 10 години

A be vie normalni li ste,be?Kakva e tazi "Novorusiia",niama takava dyrjava,niama I da ima.Tova,che Putin e reshil da krade zemiata na Ukraina,ne znachi che moje da si pravi noci dyrjavi kogato mu skimne.I Velikorusia da si nareche otkradnatata ukrainska zemia,pak nikoi nikoga niama da priznae takava nagla KRAJBA

1

Анонимен

преди 10 години

Ако има новорусия ефектът на доминото ще повлече и приднестровието,прибалтика а после може и да се слее с републиката на *** около Варна и най-после нашенските продажници рубладжии официално да се изпълни мечтата им да пришият майка България къв Северна азия.