46

Анонимен

преди 10 години

Много яко пее! Скоро ще вземе Грами и ще издуха всички досега.

45

ужас

преди 10 години

Тва пък се превърна във фестивал на *тията, транссексуалността, супер грозния кич и уродливостта. По-добре да се откажем от участие, само ще спечелим от това !

44

Анонимен

преди 10 години

Какъв по-подходящ завършек на "деня на Европа".

43

nnn

преди 10 години

Много важно, че някакъв излезнал в рокля и с брада. прави са си западняците да не обръщат много внимание, ама нивото си е ниво.Иначе тоя конкурс е за неслушаема музика и политическо гласуване между бившите гославски страни (като изключват македонците, защо ли!?), бившите съветски реп, и скандинавските страни. Добре че не участваме и не си харчим парите за това.

42

азис

преди 10 години

и да им изпее "НАПИПА ГООО В РЪЦЕТЕ ТВОЙ НЕКА СИ ИГРАЕ " hahaaa :D :D

41

Анонимен

преди 10 години

Отврат !Брадата винаги се е смятала за мъжество. Те е точно това което различава мъжът от младежа/юношата. И е знак за женския пол.А тия ценности ...Мъже се правят на жени, жени на мъде...Свещенници ...си и педофили...

40

Анонимен

преди 10 години

Гледам парада в Москва и сега като видях "това", та си мисля къде се наблъскахме в един отбор с тая *** от извратеняци, и без никакви морални ценности европейци!

39

край

преди 10 години

Не може да е рус, защото Гошо не е рус. Авторът се е опитал да вкара унищожителна ирония но не му се получи.Гошо е МЪЖ! Набий си го това в простата тиква.

38

Анонимен

преди 10 години

Дечицата, които гледат това сигурно ще са очаровани.

37

Анонимен

преди 10 години

По принцип ми е все тази, кой като какво се определя? Ако искат да са мъже, ако искат да са жени, ако искат да са и двете.НО не ми харесва натрапването на такива индивиди. В опипта си да се покаже като нещо нормално, медиите буквално го натрапват и на мен ми писва просто. Както сигурно и на много други хора. За това всички конкурси, както за музика, танци, таланти, така и за красота, са пълни вече такива типажи. Толерантен съм, да, но ми писна да ги избират заради тенденцията!

36

Един

преди 10 години

До Анонимен Аз може и да бъркам, обаче ти не ми отговори на въпроса от коя страна беше този хубостник. Коя страна класира такова "нещо" на великото културно събитие???

35

тутурутка

преди 10 години

Хайде да си говорим за пеене, а не за това кой как е решил да изглежда. Ако сте си отваряли достатъчно добре ушите през годините, Азис не веднъж е заявявал че мрази геьовете, дори оня ден по ТВ7 пак го повтори. То е близо до акъла че всичко е поза и шоу. Според вас, ако Конча беше излязла с панталон като момче, с това хилаво тяло и тази чувствена силна песен, дали щеше да стои достатъчно добре на сцена? Убедена съм че ако беше мускулест гей нямаше да облече рокля за сцената. Щеше като Рики Март

34

цензура

преди 10 години

Те ви Европа сега , догодина трябва Азисчо да пратим поне има глас и може да пее единствения му + плюс

33

Анонимен

преди 10 години

все повече се убеждавам, че трябва незабавно да излезем от Гейския съюз. Това е отвратително и прекалено!!! Най-лошото е, че и децата го гледат...

32

Анонимен

преди 10 години

Поне да беше руса! Рус? Русо? :D :D :D

31

българин

преди 10 години

Боже, в какво се забъркахме.

30

Анонимен

преди 10 години

До ХехеВерка Сердючка е невероятен образ, който се играе от Андрей Данилко,който от своя стара не един път казва,че той не е нито гей нито обратен,не бъркай тия неща.

29

Анонимен

преди 10 години

Поредната "новина" за некъв триполов (европейски) травестит, към когото обществото трябва да "гледа" с толерантност и разбиране! Да ви таковам ценностната система!

28

Компетентен гей

преди 10 години

... и *** Тулски се изказа компетентно по гейския въпрос.

27

Анонимен

преди 10 години

Това нещо на снимката е европейска ценност! На печелившите честито!!!