25

рокфор

преди 10 години

от тези сиренца на *** би му станало харашо.

24

skays

преди 10 години

Тези новини се пускат нарочно, за да може простака да се изяви и да напише поредната простотия във виртуалното пространство...

23

Анонимен

преди 10 години

всичко купено е мръсно няма чистота и хигиена..сирене, кренвирши и т.нт. Добре, че не виждаме как ги произвеждат.. Навремето сме изнасяли лютеница за СССР. В консервната фабрика работниците *** направо са ходели по голяма нужда в огромните казани където се варела лютеницата..разказа ми го роднина работил по онова време.

22

Анонимен

преди 10 години

Говорят за гейове а не си гледат колибата и водача.

21

Атакист

преди 10 години

Изпълнението им е неморално но поне е с финес. За разлика от българските изпълнения които са си от чиста немърливост и нехайство. Тия просто са купонясвали на гърба на потребителя, което е различно от това да са немърливи по природа. В България няма такива покъртителни статии за хигиената поради една причина-ХЕИ спи и не върши нищо, вместо да проверява мин. веднъж в месеца кухните във всеки един ресторант и заведение. Тогава това ще ви се струва самата безобидност.

20

Соф

преди 10 години

тези освен, че се гаврят с това, което продават на клиентите, са май и гей-дружинка... А уж само в Европа имало гейове

19

Анонимен

преди 10 години

Ето за пореден път се убеждавам колко пропаднала морално е мръсната комуно-свинска ***. Те не се възмущават от тази новина и от постъпката а се възмущават от това че е изнесено като информация. В нормалните бели държави подобни фирми ще бъдат моментално закрити а обществото ще ги размаже.

18

до 1

преди 10 години

Е кого да хвалим, ГМО мутантите от САЩ ли?

17

рокфор

преди 10 години

ако в басейна с мляко са се къпали 18 г пичета, това е най-добрата закваска за сирената.

16

дядо

преди 10 години

страно е,че не показват как се приготвя ориз в китайските ресторанти по света-с отлежал и втасал ***, с който е бърсан пода;)

15

Соф

преди 10 години

с тези ли ни карат да се сбилижаваме комуноидните кретеноиди ? И да се отдалечаваме от Европа?!! Никога няма да стане нормална държава от това постсъвсетско нещо !!!!

14

И ние така

преди 10 години

В периода на късния социализъм и у нас имаше подобен скандал, но тогава подобни неща се потулваха. Както и да е, цяла София разбра, че някакъв началник от "Сердика" правел секс с две от подчинените си в прясно мляко. Не знам дали е било басейн или някакъв друг вид вместилище. Наказания и уволнения е имало, но без да се дава гласност. Бях още в тийнейджърска възраст и не помня точно в коя година се случи, но ако тук пишат и по-възрастни, възможно е да знаят повече за този скандален случай.

13

до 13

преди 10 години

Защото не се случва нищо позитивно и добро в тая дупка Русия

12

до 13

преди 10 години

Защото преди 89 та имахме една руска телвизия ,а сега имаме 20 американски телевизии преведени на български!Иначе точно в Русия още си хапват храна от храна ,а не пласмасова храна!

11

Алекс

преди 10 години

Прекаляването с водката води до регресия в еволюционния процес. :)

10

#$%

преди 10 години

Интересно защо се подбират само кретении и негативни новини що се отнася до Русия? Навсякъде по света има *** и стават простотии..

9

до 1

преди 10 години

Ти в сухо мляко къпал ли си се скоро?А палмова българска крава доил ли си я за вимето?Брънзата им е от мляко и е без пари ,те мезят с хармоники,бутове,селъотки ,а не като нас ахмаците с турски думати и гръцки криви краставици,оцет без гъба ,сол несоляща и слънчогледово-рапично олио от Румънски произход с българско име!

8

дядо

преди 10 години

Асан и Мюмюн в нашите фирми къде ходят по нужда? Между другото изтече поверителна информация от тайно заседание на Македонското правителство на която е било взето решение да съдят до дупка за авторски права руските македонци,защото къпането в мляко е патентовано още от време оно от македонката Клеопатра

7

Анонимен

преди 10 години

и какво голяма работа..къпят се хората нашите *** продават семки и пикаят по тях за да е солено и ядем керемиди за червен пипер...

6

Анонимен

преди 10 години

Вероятно пияните руски *** са пикали вътре освен че са се къпали. Виждате ли уважаеми българи ( а не безродни комунистически *** ) колко струва Русия.Ако червената *** не ни беше унищожила държавата 44 година сега можеше да сме на нивото на Австрия . 70 години технически ,умствен ,морален и икономически упадък под знамето с червената петолъчка .