147

e

преди 10 години

Иван Кръстев основателят на българския мозъчен тръст Център за либерални стратегии. Когато говори по телевизията той се представя като политолог, а не като създател и шеф на мозъчния тръст. За Иван Кръстев спокойно може да се каже, че е черният кардинал на българския преход.

146

Лапай банана

преди 10 години

Забелязвате ли как се съсипват всички завладени от САЩ държавипо един и същ начин - България, Ирак, Либия, ... сега Украйна е наред.И всички идва с вменяване на вина на аборигените как не сме поели тежесттакак не сме интелигнтни, как чакаме на държавата, как не сме предприемчиви.В резултат на плана Ран - Бг стана от 9 млн на 7 млн, слушайте го още да натровиводата и почвата с шистовия газ и накрая да се затрием напълно.

145

e

преди 10 години

Албърт Парсънс беше изпълнителен директор на bTV от създаването на телевизията през 2000 г. до юли 2009 г.

144

e

преди 10 години

Валентин Златев - Лукойл България АД. Има ли смисъл да пишем и за него?

143

e

преди 10 години

Сашо Дончев Овергаз ООД, в периода 1999-2005 е президент на баскетболен клуб Ямбол, като през този период отборът носи името Ямболгаз. През 2011 г. е избран за председател на управителния съвет на Българската стопанска камара. Собственик на близо 30% от акциите на СЕГААД, издаващ вестник СЕГА ежедневник с опозиционно звучене, който прокарва до голяма степен интересите на своите собственици сред читателите си.

142

e

преди 10 години

Огнян Шентов Център за изследване на демокрацията,

141

Анонимен

преди 10 години

През 1992 г. Държавният секретар на САЩ Джеймс Бейкър заяви пред техния конгрес: Ние изразходваме над 30 хиляди милиарда долара, за да победим в студената война срещу СССР и неговите сателити, за да предизвикаме материален и духовен срив.

140

e

преди 10 години

Стефан Попов Отворено общество,

139

платен трол

преди 10 години

До ЗнаещСъдейки по ника ти, предполагам си запознат, че сравнително добрия живот на средния американец ( затлъстял и не особено грамотен ) е за сметка на почти целия останал свят. Тази кьорава *** е с основна вина за това, което се случи на родината ни.Не само той разбира се, но е един от идеолозите .

138

e

преди 10 години

Иво Прокопиев в. Капитал, председател и съакционер в Алфа финанс холдинг и Икономедиа АД (51%). Алфа финанс холдинг е водеща индустриална и финансова група с основни направления на дейност финансови услуги (Финансиа груп), недвижими имоти (Лендмарк холдингс), индустриални минерали (Каолин) и енергетика и чиста енергия (Соларпро холдинг). Холдингът инвестира успешно и в строителство (Софстрой), IT и други проекти с голям потенциал. Медиите на Прокопиев са в момента тези, които най-много защитават *** по протестите и най-вече тяхната кампания да отварят портите на едрият капитал

137

Анонимен

преди 10 години

София е прекрасна европейска столица..каза едноокия след като видя президенството, ректората, НС и катедралния храм...Същият тактично отклони покана да види резултата от 'плана си' в Столипиново, Врачанско, Странджа и всички останали места в България. Не прояви и интерес към някои по-странични квартали на модерната столица с разпънатите катуни и раздрънканите коли...Но ни ПОСЪВЕТВА, че ако се съгласим да боднем тук-таме за шистов газ, нещата ще продължат да се 'оправят'...

136

404

преди 10 години

от тоя патим народа е казал видиш ли белязан бягай а и нашите дупедавци които имаме за управляващи!да се маха тоя белязаният акъл и съвети от тоя не искам

135

До 134-ти

преди 10 години

Родината? Където кучетата и *** са на уважение, а ти си последната дупка на ....ла? Плащаш здравни осигуровки, ама видял си небето през последните 8 години как едни самолети те тровят и разболяваят с КЕМТРЕЙЛС? Защо тоя едноокия не вземе да те светне за ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРИЯ, който се провежда УМИШЛЕНО от началото на "демокрацията" именно под негово ръководство - планът Ран-Ьт? та България има злато около 20 000 тона под краката й. А покрай него колоко още редки и скъпи метали.

134

БОГАР

преди 10 години

Нас - българите никой не ни е питал дали искаме да бъдем манипулирани чрез рептилите /български и чужди/, които подготвиха и разиграха /УЧУДВАЩО УСПЕШНО И БЪРЗО/планът РАН-ЪТ. Едноокият и цялата пасмина изчадия СКОРО, много скоро ще си получат възмездието от ЕДИННИЯ !!!! Народът на БОГ - БОГАРИТЕ!

133

IVO

преди 10 години

Тоя определено не вижда и не определя правилно истинското състояние на нещата в България .

132

До 41

преди 10 години

На *** като теб,тоз кьор сурат може и да успее да ти промие мозъка,нооооо "червените бабички и дядковци"са с по-вече акъл от твоя,и няма как този индианец да ги манипулира.

131

Знаещ

преди 10 години

До Българин--130 ;Тия които изброяваш, Никои не накаран насила да работи в САЩ.Когато Аинщаин емигрира в САЩ заявява; Заминавам в страната на СВОБОДАТА Защо не замина за СССР.

130

по времето

преди 10 години

на така нареченото турско присъствие/разбирайте робство/ държавата ни е била поробена , но в завидно положение спрямо 25 г геноцид.

129

Анонимен

преди 10 години

Ванга::в златни паници(=много газ) ще ядете ама водата в буркани ще затваряте(=минерална вода в стъклени бутилки от хамерика ще внасяте срещу златото)

128

N

преди 10 години

До АнонименТвоя волен ни предаде на *** ве *** или и ти си поредният платен драскач на Станишев.