55

Анонимен

преди 10 години

Хората не разбират тука същината на проблема и като гледам и институциите също. Затова ще има подобни случаи и занапред.

54

ИСТ

преди 10 години

Петко наистина е болен, но полицията е още по тежко болна.С този министър и главен секретар полицията е в предсмъртна агония. Да ви избие един ловджия и още да не сте си подали оставката. Вие сте за съд- не Петко.

53

Анонимен

преди 10 години

52, той е заплашил, че ще стреля по децата, затова пращат спецчасти.. Впоследствие става явно, че притежава и незаконно оръжие, с което даже застреля и уби човек. Какви жалби, какви пет лева. Жалбите са най-маловажното в случая..

52

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 52Ми то в тази държава крадците имат повече права от хората. Ако някой влезе в къщата ти да те убие ще лежи по-малко от тебе ако се защититиш с оръжие.

51

художника

преди 10 години

Един човек срещу една държавна "машина". Така се отнасят към всички поотделно.Когато нарушиш комфорта на държавния чиновник с жалби, той ти отвръща с мълчаливо презрение.И когато разбереш, че никой не го е еня за теб се оправяш както можеш и държавната машина се задейства. Но не в твоя полза, а против теб и ... ставаш престъпник!

50

Х

преди 10 години

И на мен да ми влязат в къщи посерд нощ ако имам оръжие и аз ще го използвам.Днеска всеки може да си купи полицейска униформа.щом до сега не са писали ,че са пращали призовки да се яви в полицията и той не се е явявал значи няма.Не е ли редно първо да го призоват и ако не се яви тогава да го задържат принодително.

49

Анонимен

преди 10 години

Опасно е да се нахлуе така при въоръжен луд. Отде да знаеш дали спи или се е притаил някъде с оръжие в ръка? Това е неадекватен човек Но освен полицията, вина имат и още много други институции. Дори тяхната вина е по-голяма, защото още преди доста време болният е трябвало да бъде лекуван. Глезотиите на майка му ли са по-важни от интересите на обществото? Тя не можела без *** си, а това, че той остави едно дете сираче дори не я трогва. Оправдава го!То бива, бива тепегьозлък, ама това е уникум

48

Анонимен

преди 10 години

Не е луд, там е работата! Пази си дома човека! И кви са тия барети и войска, като че ли ще завладяват Полша? Ако така ще ми атакуват всеки, който пише жалби, а?

47

Злопаметна

преди 10 години

До 46 Трябвало е, но медицината и особено психиатрия при нас е на светлинни години от това което трябва, уви. Пари нЕма - действайте, дет съ вика(((Тракия-България 47Глупости пишите. Пълни глупости. Това не ви е случай в Белите брези преди години. Просто е некадърност след чистките, повечето нормални офицери са напуснали МВР след като ги изчистиха ***, назначавайки свои хора на високите постове. Това е. Въпрос на некомпетентост е било, а това винаги означава жертви.

46

Анонимен

преди 10 години

Абе вие тука май не сте наясно колко хора страдат от агорафобия и др сходни. Ако трябва всички да се затворят няма да останат хора да ходят по улиците. По-лесно ще е да затворят нормалните някъде. И да знаете, че тези проблеми с едно щракане на пръстите се появяват. Човек не се ражда с тях, така че никой не е застрахован.

45

Анонимен

преди 10 години

"... страх го е да излезе", но "... за какво му е лекар, той си е нормален"?!?! Съседите настоявали да бъде освидетелстван, защо ли?Значи, бабата прави всички нас на *** и същевременно ни заплашва, че ако осъдят детето й, щяла да се беси, защото не можела без него! А семейството на убития полицай може ли без него или бабата мисли, че жената и детето на загиналия трябва да се обесят? По нейната логика така излиза.Съвсем друг е въпросът, че полицията не е действала по най-подходящия начин.

44

до ТРАКИЯ_БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Не разбирам защо като не харесвате МВР или действията им, не в случая, а по принцип, решавате, че човека е невинен едва ли не. ОК, МВР са се "***", то е ясно, но какво общо има личността на убития полицай и как Ви изглеждал на снимките? Ако беше загинал някой, който Ви харесва повече, това по-виновен ли щеше да направи стрелеца? Били му влезли в къщата. Ами на кафе ли да го канят? А в МВР трябва по-сериозна промяна от "хвърчане на шапки".

43

ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Поне 7 барети са пострадали и аз все повече започвам да си мисля че мутрите пак се изпостреляха едни други в твърде удобен момент впредвид розовата ситуация в България..Цялото внимание отново е насочено в правилната посока.Срамното според мен е че от партия ГРОБ отново политизират всичко в тяхна полза.По тяхно време 300 полицаи атакуваха отново човек по същия начин като дори с ракети са го стреляли като случая се прикри и потули..Очаквайте същия сценарий

42

До Злопаметна 42

преди 10 години

Простико е ако е нормален човек но той е болен луд как да го преместиш а такива хора и закон не ги лови Трябвало е социални и здравни служби да се опитат направят нещо но в България управниците не ги интересува съдбата на обикновените хора а най-важно за тях колко ще откраднат докато са на власт!

41

Анонимен

преди 10 години

Печален факт е, че в днешна България съседите са напълно безпомощни срещу подобни семейства. Дълъг е пътят до лечебното заведение, никой не иска да се заеме със случая- нито община, нито МВР, нито прокурори, нито лекари! Тежко и горко на тези, които са наблизо до психически нестабилен и НЕЛЕКУВАН човек, защото не се знае в кой момент и какво може да предизвика отключването на агресия. И тогава - да не си му на пътя и няма значение дали си му роднина или близък приятел!

40

Анонимен

преди 10 години

Четейки тази статия, стигнах до някакво прозрение. Човекът не е луд, просто е системно потискан, контролиран и (може би) манипулиран от майка си, която явно след смъртта на съпруга си е малко или много изперкала /простете за грубата дума/ и явно има нужда от нечия компания, за да доживее остатъка от живота си. Тя е в пъти по-виновна от сина си, че го е докарала дотам да го е СТРАХ да излезе от дома си. Просто хипотеза от моя страна, но нищо чудно да има нещо общо с истината...

39

Анонимен

преди 10 години

Нещо не е наред с цялата ситуация, за заплаха за убийство да ти пратят отряда за бързо реагиране , а при арест за извършено убийство обикновено се пращат кварталния.

38

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен39Простичко е - продават жилището и купуват друго, в тих район. повярвай, друже, мои приятели са продали апартамента в кооперация в центъра на центъра на София заради дрънчането на трамвая - никаква дограма не ги спаси, и си купиха апартамент в тих квартал. В малък град като Лясковец подобна сделка можеше да се направи още по-лесно, щом имат и приятел адвокат, помагал на Петко да пише жалби. Възможно е и не е трудно. По-лесно е отколкото да убиеш човек.

37

до 24

преди 10 години

Као те е *** да излизаш значи си опасен за себе си и за околните, перкото от Лясковец просто го доказва. Не може да сравнявяш страх от хора със страх от паяци.

36

Анонимен

преди 10 години

И в случая в Сливен и с Бургаската банкерка и в Лясковец извърщителите не бяха родени престъпници рецидивисти но властта създаде предпоставки да се стигне до трагините развръзки В народа сработи комплекса на Андрешко срещу власта която го мачка! Затова много хора оправдават виновниците....Разбира се извършителите имат вина но ако бяхме нормална държава мислеща и грижеща се хората а не за олигархията тези неща нямаше да се случат!