55

Анонимен

преди 10 години

слава богу, че в зап. европа подобни конфликти са вече отживелица, но само за сравнение си представете тлеещ конфликт между германия и франция - дали французите ще се зарадват на немски бази в лотарингия и най-вече във френско-говорящата част на швейцария? точно това се случи с грузия (осетия) и украйна (крим). едно е да се говори за про-източна или про-западна икономическа ориентация, съвсем друго е да ти натресат ракети и десантчици на границата на бившата ти територия. кофти конфликт....

54

санкции

преди 10 години

Ако т.н. ЕС предприеме санкции срещу Русия, които нанесат щети на България, народът на България ще настоява за санкции против ЕС!

53

Анонимен

преди 10 години

Че каква икономика има Русия за да понесе загуби. Те и така са си достатъчно мизерни.

52

нямат никаква идея

преди 10 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не могат да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят след това присъединяване. Очевидно в бъдеще правилата на външната политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

51

до 68

преди 10 години

Чий закон, бе? хахахаааа На Великият Запад и Хамерика ли, е са че го пренапишат закона на 16и март, не се притеснявай! :D

50

Анонимен

преди 10 години

Новият световен ред наближава.Ще ни чипират като овце.Това ще е най-могъщата диктатура,което човечеството ще види някога.

49

Анонимен

преди 10 години

Хора, вие никога ли не сте учили история?!?!Никога ли сне сте си чели уроците писани дори в ученбиците?!?!Русия и по-точно Светослав 1-ви е набил на кол 25 000 души в околнистите на Пловдив!И вие лиж*те г*за на руснаците?!?!Само хубавото ви мислят на вас руснаците... продължавайте в същия дух!

48

А когато САЩ нахлуват в държави на 10 000 км от тях, защо ЕП не издава пободни декларации.. Европа както и Щатите са супер двулични щом става въпрос за тяхните интереси. Русия си брани териториите по границите където освен това е пълно с рускоговорящи и това е проблем, а когато САЩ нападнат мюсюлманска държава на контитент от другата страна на земното кълбо няма проблем, те отивали там с мисия на омиротворители.. Хайде моля ви се

47

HETO

преди 10 години

Тази случка с Крим - и от тази гледна точка хубаво, че тя се случи - показва демонстративно и еднозначно, всъщност каква престъпна банда е ЕС! Целта е само една- икономически, политически, географски интереси -без значение, кой и колко са жертвите. И тази цел, както видяхме в Киев, се преследва с всички мръсни и гадни възможни средства! Т.е. нека на всеки един от нас е ясно, че ЕС не се стреми хората да живеят по-добре, а богатите да трупат още повече капитали. В това си състояние, ЕС е излишен!

46

Анонимен

преди 10 години

Автономна република Крим може да организира само референдуми по въпроси от местен характер, но не и по теми, отнасящи се до промени в международно признатите граници на Украйна.Млък червена *** !

45

Глупости!

преди 10 години

Русия щяла да понесе загуби? Глупости! Москва ще преориентира доставките на енергоносители към Китай. Китайците ще запълнят недостатъка от западни инвестиции. Москва и Пекин ще спечелят от ликвидацията на авиационната и на космическата индустрия на Украйна и от унищожаването на останалите технологични производства.

44

Смях

преди 10 години

Току що попаднах на нещо интересно което пак се премълчава от нашите "свободни" медии....Хакери са разбили пощите на няколко високопоставени чиновника от САЩ и Украйна...Пускам част от едното писмо.. Писмото е между помощник военто аташе на САЩ в Украйна Джейсон Греш и лидер от десен сектор Игорь Процик.Във което Джейсон Греш препоръчва незабавно да се извърши провокация тъй като от Вашингтон губят търпение..Става въпрос сили от десен сектор във Руски униформи да нападнат летището във Мелитопое

43

Анонимен

преди 10 години

Изолирана и унижена Русия...Красота!!! Дори Китай им обърнаха гръб...

42

Анонимен

преди 10 години

А натовците и янките какво рука ми дирят в Ирак, Афганистан, Югославия, Либия... Този път номера им няма да мине и оня църньо пак ще се озъби, както стана и със Сирия.

41

Анонимен

преди 10 години

Крим по закон не може да обявява независимост вземи да четеш за да не се излагаш като кифладжия. Съветски ***

40

Анонимен

преди 10 години

Както американците вече казаха: F**K the EU, тая сбирщина от любители на прави краставици

39

Анонимен

преди 10 години

все съм се чудел, ако китайците разположат свои военни бази по цялото крайбрежие на мексико и в карибския басейн, руснаците - по цялото протежение на канада, а иранците - в ирландия, как ще реагират съответно американци и англичани? дали ще пеят същата песен? оставете настрани алабализмите за евроинтеграции, митнически съюзи, стратегическо партньорство и т.н. същите геостратегически интереси, които разпалиха кримската война преди 160 години, ги има и сега..никой не му дреме за права..

38

Анонимен

преди 10 години

Не не го е направил

37

Анонимен

преди 10 години

Видяхме какво стана с бивша Югославия. Сърбите го раздаваха шеф-диригенти, ама сега са малчугани. Даже пак им е много!В тъпата Русия е почти същото! Руснаците го раздават шеф-диригенти на по-малките републики в състава на Руска Федерация. Ама трябва и РФ да я разбият като Югославия. И тогава няма да са толкова ербап! Ще им секне кранчето! (т.нар. "гладомор" продължава и днес над тези републики)

36

Анонимен

преди 10 години

Не Крим не може да обяви независимост. Поредно доказателство че комунизма действа на мозъка.