82

Анонимен

преди 10 години

За Алоис Ирлмайер четете в Гугъл, нещата описани от него са повече от страшни! Лошото е, че нещата ескалират с всеки изминал ден и явно отиваме към 3-та Световна война! В това пророчество се казва, че руснаците нахлуват в Европа и стигат до Рейн, милиони загиват, след което армиите им са унищожени и руснаците са победени, но с цената на загиване на голяма част от човечеството! Дано това не се случи!

81

Анонимен

преди 10 години

Абе тая полша я триете от 13 век и още не сте я изррили гумичката ви некачествена вие ли сте ***

80

****

преди 10 години

Те на тези корита,изтребите ли ли му викат,ами те ще се разпаднат във въздуха.

79

Лъчо

преди 10 години

До АнонименАми не знам. Не познавам Путин. Е, той в крайна сметка е политик и администратор, а не културен деец, но не съм забелязал да посяга на културата. Даже тези *** от "Пуси райът" освободи. Но ако мислиш, че те са ярък представител на руската култура или културата изобщо, ми се струва,че грешиш.

78

Анонимен

преди 10 години

Имперската политика на Путин, която като нищо може да ни доведе 3-та Световна война може да се адмирира само от или *** или от платени ***, средно положение няма! Защото напрежението не спада, а напротив постоянно ескалира и няма да се учудя ако се сбъднат пророчествата на Алоис Ирлмайер от 60-те години на миналия век за нахлуването на руснаците в Европа и тоталната война в която хората ще *** като мухи, ще загинат милиарди, но дано да не се случи!

77

Гост

преди 10 години

До мангоджери 117 Не е нужно да разбираш много от геополитика, за да видиш кой вреди на целия мир. Онези там, както рече Путин, "зад голямата локва". Те са навсякъде по света, където хората се сбият за 10 квадратни метра - те са там, при "исконните си американски интереси". САЩ е най-голямото зло на света. Докато руснаците си възраждаха държавата, те използваха и се плъзнаха като *** по цялото земно кълбо. Единственно руснаците ще им натрият носа.

76

йованчо

преди 10 години

Да се почва 3-та световна война, че и без това 7 милиарда плешиви маймуни съсипаха планетата. Явно трябва да се самоунищожим и да освободим място на друг биологичен вид да еволюира!

75

д

преди 10 години

Омразата на Поляците към Русия им е помътнила мозъците!Ако се стигне до война/малко вероятно/,Полша ще бъде изтрита от лицето на земята!

74

Анонимен

преди 10 години

Половината от разходите за въоръжаване на Земята, заплащат данъкоплатците в САЩ.Според изявления на американски военни, 95% от всички милитаристични анклави по света, са построени от САЩ."С добри думи и оръжие можеш да постигнешповече, от колкото само с добри думи."Ал Капоне

73

Лъчо

преди 10 години

До АнонименПич, не знам как стигна до този "дълбокомислен" извод. Преглеждах новините, направи ми впечатление статията и след това видях коментар с който не бях съгласен. И се почна. Та от дума на дума и "***" станах. Имам още десетина минути, та ако искаш можем да си поговорим.

72

до 130

преди 10 години

Понеже от Пентагона и подчинените му FOX, CNN и пр. само истини излизат. Добре, че американците нямат култура за унищожаване.

71

batevale

преди 10 години

Нов сезон на "Кримски войни"? Ако продължава така ,ще си изпати населението на Крим.....И най-лошият мир е по-добър от всяка война !........

70

Анонимен

преди 10 години

До ЛъчоПутин, драги ми Лъчо, има общо с Руската култура, колкото Азис с Българската. Разликата е, че като диктатор на Русия, той унищожава и интелигенцията в тази страна, унищожава и елементарната култура на изстрадалия си народ, промивайки мозъците с неистова пропаганда !

69

Лъчо

преди 10 години

До ВасилевВасилев, при теб освен простотията, която както правилно отбеляза не може да се скрие, се вижда и болест ( в главата), а няма и намек за богатство.

68

ОТ САЩ

преди 10 години

Русите имаха обучение с кораби.Американците решиха да използват същия номер и уж ,че техният БОЕН МИНОНОСЕЦ КОРАБ ще участва в учение и то баш в Черно море по това време.Сега и изтребителите си домъкнаха.Мирише ми на война.Имах надежда да не стига дотам щото тази седмица ОБАМА и КЕРИ заминават на почивка със семействата си,ама знам ли вече.Те революцията по телефона я командват,колко му е една война по телефона от Флорида да спретнат.

67

Анонимен

преди 10 години

Лъчо е облъчен с парите на Кутев тоест на партията, това е един обикновен червен ***, който за жълти стотинки си дава дъто на този, който му плати! Винаги в БГ е имало дупедавци, не случайно цели 500 г. сме били под турско робство, а сега пак ни управляват турци! Не народ, а *** е казал Славейков!

66

§

преди 10 години

Между другото той *** и с шойгу се съчетава все такива чернички си ги харесва ходят по разни учения в горичките спат на палатки романтика той ако не е романтична душа няма все гол до кръста да се снима

65

ИЗУМЕН!!!

преди 10 години

"в отговор на руската агресия в Украйна" - ЧУДЯ СЕ КАКВО СТАНА С АМЕРИКАНСКАТА АГРЕСИЯ В КОСОВО, СЪРБИЯ, ЛИБИЯ, АФГАНИСТАН, СИРИЯ, ИРАН, ИРАК, ВИЕТНАМ, АНГОЛА, ЕГИПЕТ, ДОРИ ПАКИСТАН И Т.Н. ДЪРЖАВИ КОИТО НАПЪЛНО ИЛИ ЧАСТИЧНО ЗАВЛАДЯХА, ОГРАБИХА, УНИЩОЖИХА!

64

мангоджери

преди 10 години

аз не разбирам много от геополитика, но мнението ми за руснаците е, че повече вредят на тоя Свят, от колкото да спомагат за развитието и мира. Най-лошото е, че мачкат своя народ, за да се перчат пред останалите като сила.

63

Анонимен

преди 10 години

Поляците вече са патили от руснаците, когато Сталин заедно с Хитлер им разделиха и завладяха държавата, но германците не извършиха такива зверсгтва като руснаците, които избиха над 25 000 полски войници и офицери и лъжеха до последно, че не са го направили! добре, че Елцин излезе човек и разкри ужасната истина за тези зверства като нареди да се разсекретят архивите на комунистическата им партия за онова време!