167

До прост софиянец

преди 10 години

Двойните граждани живеещи постоянно в Турция са около 500 000 + около 100 000 души които "доброволно" не използват бг си гражданство.

166

chujdenets v bg

преди 10 години

4estit praznik bulgariiiii . Jivi I zdravi. Bog da blagoslovi bulgaria.

165

!@#$%^&

преди 10 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!!!

164

Анонимен

преди 10 години

Тоя ден при комунизма не се честваше, работен и учебен ден! Толкова го уважаваха! Добре, че дойде демокрацията, за бъде обявен за национален празник!

163

софиянец

преди 10 години

До НЯМА ПРАЗНИК! До НЯМА ПРАЗНИК!! ИМА ПРАЗНИК! ДНЕС Е ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРИТЕ! КАТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ- БЕГОМ В ТУРЦИЯ ДА ЧЕСТВАТЕ осман гази- НАЛИ ТОВА Е ВЪВ ВАШИТЕ ГЕНИ? Е- МОИТЕ ГЕНИ СА СИ БЪЛГАРСКИ, ЖИВЕЯ И СЪМ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ- Т.Е. В ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ И ЗА ТОВА ЗА МЕН ДНЕС Е ПРАЗНИК. Коментарът , на който отговарям , е още едно доказателство, че определени малцинствени групи не са за демокрация- за тях - само диктатура на мнозинството! Това искате- това и ще получите!

162

Велика България

преди 10 години

И ВПРЕКИ ВСИЧКО,БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!ДНЕС ПАДНА ТУРКИЕ!ЩЕ ПАДНЕ И ДНЕШНАТА ГАДОСТ!ВСИЧКО ИДВА И СИ ЗАМИНАВА,БЪЛГАРИЯ ОСТАВА!

161

Анонимен

преди 10 години

ПОПРАВЕТЕ ЗАГЛАВИЕТО И ДОПЪЛНЕТЕ, ЧЕ СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ ТУРСКО, ГАДЖАЛСКО РОБСТВО, ИНАЧЕ ДЕЦАТА ЩЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ ОТ ГЕЙ ПАРАДИТЕ, АМЕРИКАНСКО-ЕВРЕЙСКО РОБСТВО, ЕВРОПЕЙСКО РОБСТВО ОТ РОБСТВОТО НА БАНКИТЕ И ОТ КАКВО ЛИ НЕ.

160

Анонимен

преди 10 години

Честит празник Братя българи!И не бъркайте Русия и руския народ Освободител със Станишев.Той е руски евреин и хитрец,а и дори не е ходил войник в редиците на Българската армия и никога не е целувал българското знаме,и не се е клел в името на Отечество България!

159

Анонимен

преди 10 години

Станишев къде се крие ? да седне и да чете тука да види ,че неговите избиратели като като коментар 166 не зачитат най -бългрския празник!

158

НЯМА ПРАЗНИК!

преди 10 години

ЗАЩО ДА ПРАЗНУВАМ ПРОТИВ МОИТЕ КРЪВНИ БРАТЯ ОТ ТУРСКИЯ ЕТНОС....???ЗАЩО ДА ЛИЖА РУСКИТЕ *** НА АГРЕСОРА----ДА ГИ ЛИЖАТ ТИЯ , КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПАРИ И ВЛАСТ И МУ ХОДЯТ НА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА АГРЕСОРА В УКРАЙНА!!!...И ТОВА ЛИ Е "ОСВОБОЖДЕНИЕ"....влизането на руски войски в Украйна????!!!!

157

Шоп

преди 10 години

Долу Русия и долу Путин!България е освободена от българи -великите български национални революционери - Раковски, Левски, Ботев, Бенковски, Захари Стоянов, Стамболоов. Да живее славянството и да вървят на майната си руските имперци!

156

Булгар

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е СВОБОДНА!НА ВЛАСТ СА ТУРЦИ И КОМУНИСТИ!

155

Анонимен

преди 10 години

до 169 хайде стига с това туци ни оправляват скоро съвсем скоро ,ще поправим грешката който станишев ни натресе има -няма още 2 месеца и народа ще смени политиката наложена ни от Станишевне се давайте така !!!!!!!!!

154

софиянец

преди 10 години

До НЯМА ПРАЗНИК!! ИМА ПРАЗНИК! ДНЕС Е ПРАЗНИКА НА БЪЛГАРИТЕ! КАТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ- БЕГОМ В ТУРЦИЯ ДА ЧЕСТВАТЕ осман гази- НАЛИ ТОВА Е ВЪВ ВАШИТЕ ГЕНИ? Е- МОИТЕ ГЕНИ СА СИ БЪЛГАРСКИ, ЖИВЕЯ И СЪМ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ- Т.Е. В ДЪРЖАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ И ЗА ТОВА ЗА МЕН ДНЕС Е ПРАЗНИК. Коментарът , на който отговарям , е още едно доказателство, че определени малцинствени групи не са за демокрация- за тях - само диктатура на мнозинството !

153

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До НЯМА ПРАЗНИК!! 166Ами, обеси се, като не искаш да празнуваш.Ако не си пиеш хапченцата може и да пукнеш от злоба...

152

Анонимен

преди 10 години

Честит Празник! Само не разбирам защо нашите умни управленски глави затвориха прохода Шипка и хората не могат да отидат до паметника със автомобили?????

151

ДО 166

преди 10 години

ти на тези в България турци ли й викаш те са някакъв карашик ,някакъв ***

150

НЯМА ПРАЗНИК!!

преди 10 години

.... И ДНЕС ИМА ТУРЦИ ... И ТЕ СА 1/5 от населението на България и са кръвно свързани с българите!!!!!ЗАЩО ДА ПРАЗНУВАМ ,ПРОТИВ МОИТЕ БРАТЯ ТУРЦИ...????!!!!!ЗАЩО ДА ЛИЖА РУСКИ ***??!!!ДА ЛИЖАТ ТИЯ --КОИТО ПОЛУЧААВАТ --ПАРИ И ВЛАСТ ОТ РУСИЯ!!!

149

Анонимен

преди 10 години

Честит празник!Хареса ми заглавието.Някои казаха,че днес е празник на българската държавност и нито дума за освобождение и турско робство.А за тези,които смятат,че е било грешка да се отделим от империята-да прочетат малко история,да видят как се е развила България и колко назад са ни върнали.Да прочетат описанието за набиване на кол,от което не можеш да се съвземеш и накрая да погледнат по-далече от Текирдаа,за да разберат как се "развива" икономиката на Турция.

148

Анонимен

преди 10 години

Честит празник Българи.Свободата е най святото нещо.Да сложим по едно цвете на паметниците на великите Българи и чужденци,дали живота си за бъдещето на родината ни.