421

реалист

преди 10 години

споко на всички, които се надпреварват да цакат Русия или САЩ.... най-вероятно това е пи-ар акция на Путин. При това положение в Украйна той не може нищо друго да направи, за да се направи на пич. Руски войски няма да влязат в Украйна (с изключение на тези за демонстрация на мускули). Сега ще си побъбрят, ще гарантират правата на руснаците в Украйна, ще поприберат украинските радикали и всичко ще свърши. Е, вярно за всеки случай Крим ще придобие самостоятелност,за да не се притеснява Путин:)

420

Анонимен

преди 10 години

Обама днес каза че няма план да пуска атомби бомби над русия, а пентагона дали имат план?

419

do 513

преди 10 години

The dark side clouds everything. Impossible to see the future is.

418

до 513

преди 10 години

Делят света ,още като им клекна администрацията на САЩ за седмица бе ясно ,че са нужни нови правила.Как са ни разпределили и идея си нямам ,дано за нас да е добре ,пък и за света.

417

П.Петров

преди 10 години

До ТервелПриватизацията трябваше да стана, но много преди да се докарат държавните предприятия до фалит, както направиха "другарите"ти. И трябваше да се приватизира топтан свързаните предприятия. Тогава "преходът" нямаше да е 24-ри години, а 5, но днешната олигарси, до един бивши доносници и партийци нямаше да могат да окрадат държавата.

416

Анонимен

преди 10 години

Почва да се забърква нещо голямо и доста мирише.Какво търси днес Давутоглу в Киев,срещнал се бил с опозицията и с татарите.От друга страна евреите възнамеряват да забранят влизането на мюсюлмани в пространството на двете джамии,където някога е бил храма на Соломон.Очакват се конфликти и напрежение от страна на палестинците.Обама бил оскърбил руския народ и затова Русия щяла да отзове руският посланник. Ей,големи игри,прилича на шах,не се знае кой ще направи грешния ход,за да се окаже мат.

415

Анонимен

преди 10 години

Това са пъхнати думи в устата на вангаИска ви се пурво отрезвейте

414

Анонимен

преди 10 години

Американците ли правеха опити да вадят хора от нападнато посолство....сега Путин ще им покаже как се спасява посолството в Киев!

413

Анонимен

преди 10 години

Вземете малко история да четете преди да пишете СМЕШНИЦИ

412

разговор

преди 10 години

"Турчинов към Джон Кери: Поведението на Русия е директна агресия" "Джон Кери към Турчинов : Ние сме пас, да взема Крим, ако се обадим, Путин може да се поприсети за Аляска"

411

Анонимен

преди 10 години

Ако сега разделят украйна следващата разделена държава ще бъде русия и там не всички са рускоговорящи

410

До 496

преди 10 години

Това е от информационна агенция "Една жена каза..."

409

Вангелия Гущерова

преди 10 години

Може всичко да се стопи, само славата на Русия, на Владимир ще остане недокосната, казва пророчицата. Той ще бъде много мразен и обичан, но не може да бъде отстранен, защото е избран, казва още Ванга.Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците - нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя е наша майка. Тя ни е помагала и пак ще ни помага.Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще разтвори криле и ще се устреми нагоре. Русия ще си остане Велика Русия.

408

Анонимен

преди 10 години

До ТервелТъпако, виденов отказа помощ и от русия бе ***. Питай дядо си, защото тогава само той е бил роден. И *** не е била планувана. И АКО НЕ СИ РАЗБРАЛ АЗ СЪМ И ПРОТИВ КОСТОВ ***! КАКТО И ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ОТ 80 ГОДИНИ НАСАМ С ЛЕКО СПОРНИ ЧУВСТВА ЗА ФИЛИП ДИМИТРОВ!

407

Анонимен

преди 10 години

Сега разчетох един плакат!В Русия са наще братяв Европа ще сме роби.Или нещо подобно..

406

Анонимен

преди 10 години

да и *** изказвания на обама извън рамките за мирно решение

405

Анонимен

преди 10 години

Всички противници на Русия да лапат маркуча на обама

404

Анонимен

преди 10 години

До Тервелпървия път може и да се излъжеш да дадеш заем на пияндурника, но втория едва ли. А и правителството на виденов твърдо отказа всякаква външна помощ. И пак питам-длъжен ли е някой да те оправя, заради това че си ***-не.

403

Спиридон

преди 10 години

До 452Умнико, ако не бяха 'тъпите руски ...' да си пролеят кръвта за нас, пък било и заради имперска политика, досега щеше да си превързваш *** и да слагаш фес. ***!

402

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до ВасилевТе руските танкове и без това за друго, освен за оране на ниви не стават... И за скрап.