76

соросоид

преди 10 години

До СОЦИАЛИСТДа де ... и накрая Путин до стената напикан !

75

Анонимният

преди 10 години

Да не мислите, че днес на някой от демократичните западни лидери му пука за човешките права на украинците и за европейското им бъдеще? Те просто използват извечното противопоставяне на Западна и Източна Украйна в битката с Русия. А украинските протестиращи за тях са обикновено пушечно месо.

74

!!!

преди 10 години

ЧЕСТИТО НА БЪДЕЩИТЕ РОБИ ! ВЕЧЕ СЕ ИЗЯСНИ ЦЯЛАТА ИГРА НА САТАНИСТИТЕ. УКРАЙНА Е ПРЕД ФАЛИТ, ЗА ДА Я СПАСЯТ ЩЕ ВЗЕМАТ ЗАЕМ ОТ МВФ И ЩЕ ЗАРОБЯТ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА УКРАЙНА!

73

:)

преди 10 години

Богата България ще помага на Украйна, чрез бюджета на ЕС :) А за "сирийските" бежанци на нас кой ни помогна? Германия приела 2000, България 15-20 000. Помощ от ЕС - 5 милиона + критики за условията в които живеели терорягите.

72

Анонимният

преди 10 години

E, синият роял отдавна изчезна от плащада, изчезнаха и мирните протестиращи. Останаха обаче нацистите, антисемитите и крайните националисти. Останаха бойците на Десния сектор с техните катапулти, запалителни течности, а вече и с огнестрелно оръжие. Именно те се отправиха на щурм срещу украинския парламент в началото на седмицата. И тъкмо техният щурм отключи кървавите сблъсъци и доведе до смъртта на десетки хора и от двата лагер. Много ми е интересно какво би направил примерно един Франсоа Оланд, който сега заклеймява насилието срещу мирните протестиращи, ако тълпа войнствено настроени фра

71

EUSSR

преди 10 години

Доидоха новите варвари от запада и ометоха хазната, а сега обевяват, че била празна! Колко ли успяха да откраднат за 24 часа на власт?

70

Анонимният

преди 10 години

Националисти, нацисти, антисемити тази взривоопасна смес никак не тревожеше политици като Маккейн или Нуланд. За тях беше важно, че могат да използват тези елементи в голямата си бита с Москва. Както гласи прословутата американска фраза по адрес на поредния диктатор, когото Вашингтон подкрепя Може да е *** син, ама е наш *** син

69

соросоид

преди 10 години

Хареса ми когато при посещението си в Сочи Плевнелиев ИЗРИЧНО заяви, четова НЕ Е политическо посещение ...Тоест - дошъл съм тук заради спортистите ни, а не да се срещам с ПутKин.Защото всеки който се среща с Путин е труп - и политически и физически !

68

Анонимен

преди 10 години

ЕС трябва да бъде съборен за да я има Европа!Незабавно.Националистически правителства навсякъде, съд за нео-кокунистите с различни цветове и късане със дете-убийците от МВФ!!!Който е против е съучастник в престапление срещи човечеството!Или най-ибокновен промит папагал с дълбоки емоционални проблеми и дефекти на нелепи внушения.

67

Анонимният

преди 10 години

Всички западни политици сега били безкрайно възмутени от насилието в Украйна, били потресени до дъното на душата си от пролятата кръв. Боже, какви чувствителни хора! И колко удобно забравят, че в продължение на месеци именно те всячески подтикваха най-естремистки настроените групи сред украинските протестиращи да направят всичко възможно, за да свалят властта.

66

Бънди

преди 10 години

Няма страшно, сега МФВ ще им "помогне" със заем от 20 млд. и после ще ги връщат 200 години. :)

65

Нали няма пари

преди 10 години

в Ежропа за нас. Как така стана, че за Украйна, дето не е в ЕС бързо намериха

64

г

преди 10 години

И кой сега ще плати за тази демокрация? Интересното е, че и за диктата на Русия, пак трябват пари, тя ''братска'' Русия ще ги извади, но после кой ще плаща. Безплатен обяд няма. Общо взето, всичко е взето ... и сега, оправия няма. Там скоро нещата няма да се стабилизират. Даже съвсем ще потъне в бедност тази държава.

63

Аз

преди 10 години

До АнонименКакво и е на Гърция?! Вече има растеж! А преди година Дянков се канеше да ги настигнем!

62

Анонимен

преди 10 години

Естествено, ако досега е била държана на изкуствено дишане от Русия, както беше при нас. И всички си мислеха, че ние сме били произвеждали кой знае какво. Да разпродадат имението на Янукович, ще попълнят 5-6 милиона.

61

Анонимен

преди 10 години

Сами си го нач...ха простите украинци. Сега 10-20г. демократичен глад и от там нататък навярно ще ни допълнят като *** на хомосексуален европейско- ислямски съюз

60

Анонимен

преди 10 години

Разбира се не се споменава как Украйна е функционирала при празна хазна, но това са подробности, сега ще кажат, че Янукович е нарамил една торба със съдържанието на хазната и е офейкал. Идват небесните ангели от МВФ и спасяват положението, добре познатият вече сценарий.

59

ПОЧНАХА ГИ ВЕЧЕ

преди 10 години

Няма прошка - ще им съдерат кожите както на нас

58

Анонимен

преди 10 години

Ауу, ужас ! Това се знае от цял свят и преди една седмица хората казаха, че държавата ще фалира , ако не получи срочно пари. Но маймундановците имаха инструкции да "протестират", докато не дойде точно този момент.

57

Анонимен

преди 10 години

Тия не си поплюват! Егати и бързите обороти!Това да изпразниш хазната за 48 часа е направо смайващо! И да се закачиш на кукичката на МВФ през следващите 48 ще е направо връх на малоумието!