49

Анонимен

преди 10 години

Много ми е интересно, откъде мирни протестиращи рзполагат с химически вещества и снайперисти, които са специлано обучени ако някой не знае. Явно има много глупави хора тук, които си мислят че войнолюбивите американци нямат пръст в това.

48

АЗ ,СЪМ БЪЛГАРЧЕ..

преди 10 години

За Българския офицер!Стане ли дунанмата ,вземи ме и мене бате.Нема да ти искам пушкало!Тате ми е оставил три.За целото семейство и за майка България ./..ама не Тая на БКП/

47

промити мозъци

преди 10 години

вие твърдите, че половин Украйна е на заплата от Запада ли бе? Много сте болни, на украинския народ му е писнало, 1вите искания преди сблъсъците бяха за избори... ИЗБОРИ КОЙТО ВЛАСТТА ОТКАЗА. последвалите събития са нормални, за разлика от тук нашите протести тук те не си играят на хипита и деца на цветята... ВИЕ ЗА КОЛКО ПАРИ ЩЕ СИ СЛОЖИТЕ ЖИВОТА НА КАРТА, НИКОЙ "ПЛАТЕН" НЯМА ДА ИЗВЪРШИ ТАКАВА САМОЖЕРТВА КАКВАТО ПРАВИ УКРАИНСКИЯ НАРОД

46

Български офицер

преди 10 години

До мархаба АСКЕРЕ , на теб ще ти режа Червената кратуна с ръждясал трион ....., но преди това ще ми изпееш "Интернационала" ...нали така ?!

45

Анонимен

преди 10 години

42, нека не забравяме и времената, когато като украинците сега се редяхме седмици на ред пред немското, френското и т.н. посолство за заветната виза, а възможността за работа в чужбина не беше основно право, а мисия почти невъзможна!Сега палиш колата и след няколко часа с лична карта си в Гърция и т.н.

44

Явно

преди 10 години

До Български офицерТи си луд за връзване ...........................!

43

чичопей

преди 10 години

Всеки комунистически режим се отличава с жестокост ! И нискочели последователи ....

42

Български офицер

преди 10 години

До славянинАко не беше присъствието на Съветската болшевишка *** в България знаеш ли какво чакаше тия 300-400 *** - "ШУМКАРИ" дето се криеха по горите до последния момент , барабар с тяхното Червено котило , а .... Червена *** ??? Сега като вече я нема т.н. "Цръвена Армия" какво ще правите бе Червени *** , а .....???? Кой ще ви дойде да ви спасява ....ха-ха-ха-ха ! *** Лумренска-каскетаджийска *** ! Всичките ще ви изтрепеме , като бесни *** !

41

Анонимен

преди 10 години

42, Колко добре си бяхме 90-те години без ЕС. Имахме си мутри, хиперинфлация, пладнешка приватизация и т.н. Сега гадните колониалисти от ЕС ни строят магистрали, метро, дават ни слескостопански субсидии и т.н. Да излизаме по бързо от ЕС и да разбием магистралите и да заровим метрото! :)

40

ама че народ

преди 10 години

До Български офицерПламне ли искрата знаем вече кой да търсим. Само гледай да си наясно с финансовите транзакции, сферите на влияние които ви е заповядано да освободите, поръчителите и до каква степен смятат да позволят размирици. Леле каква искра бих ти пламнал зад врата, всичките амнайсе европейски звездички ще видиш, че и одата на радостта ще пееш!

39

До 42

преди 10 години

Защото веднъж влезеш ли няма излизане от Пед----кият съюз. Ще ги съсипят и икономически и политически и няма да имат шанс.

38

Оги

преди 10 години

Офицери в Бг стават абсолютни пропадняци, неспособни да се наложат в никоя нормална професия. Само лапат от нашите данъци и избиват комплекси, пълни смешковци

37

Анонимен

преди 10 години

Ама и правителството на Украйна не го разбирам.Защо не ги оставят на мира тия мераклии за влизане в ЕС,нека да влязат във този толкова велик и прехвален съюз и след известно време като им разграбят предприятията и почнат да им налагат разни безумни изисквания и почнат да не могат да си плащат сметките и пак излязат по улиците този път наистина от глад тогава бой до посиняване.И то не за друго а защото са прости.

36

мархаба АСКЕР

преди 10 години

До Български офицерПреди да тръгнеш да избиваш ...... вземи си вазелин и памперс

35

11

преди 10 години

До Български офицер 41Как да пламне бе, батко? Протестиращите до един са мокри кютуци, платени от НСР, откъде ще намериш качествен материал за огъня?

34

Български офицер

преди 10 години

Пламне ли "искрата" и в България , ще избием всичките Български *** и Червеното им котило , като бесни *** ........!!!

33

11

преди 10 години

Обозо пак се изказа неподготвен преди няколко часа със санкцията за недопускане в Щатите на украинските патриоти и реакцията на платените шорошки мекерета не закъсня. Кофти история, прекалено много кръв се проля.

32

ама че народ

преди 10 години

До Български офицерИ каква ти е работата да казваш на украинец, как да си живее живота ? Нещо много Джон Уейн и Рамбо промиване май е имало, г-н. офицер.

31

Български офицер

преди 10 години

До славянинТ.н. "Народни офицери" преди 1989 г. бяха Комунистически *** всичките до един с Червен партиен билет на БКП - днешна БСП ! А за "пърдел" - ако те хвана , лично ще ти отрежа Червената глава - мръсно Комунистическо котило .....!!!!

30

ano

преди 10 години

Браво "Днес.бг"! С половин час изпреварихте Би Би Си с новината. Да ви се ненадява човек...