19

до анонимен

преди 10 години

Айде викам да се спреш с тоя "Глас народен ",а ...Светльо Витков през 2009 г. барабар с "Хиподил" пееше и агитираше за ГЕРБ и Бойко ...

18

Анонимен

преди 10 години

Аз се чудя на тези които още гласуват за Герб, слепи ли са или зомбирани?! Та това Герб си е един вид нов комунизъм! Не виждат ли вожда как говори ,какви глупости ръси и цялата зала е задължена да се смее както при един друг наш държавен глава едно време.

17

Анонимен

преди 10 години

Задкулисен Стефанов да се маха и от парламента. Кой е гласувалза такъв мърлю ? ТОЙ ТЪРСИ САМО ОБЛАГИ И НЕ МИСЛИ ЗА ИЗБЕРАТЕЛИТЕ СИ. М Р Ъ С Н И К !

16

днес

преди 10 години

По образованите и интелигентни хора напускат Герб.Не може хора които държат да себе си да играят по гайдата на *** като Борисов,Цветанов,Цачева-и да ги карат да говорят небивалици,те знаят че това може да им срине професионалната кариера.Много е трудно за един професионалист да го карат да говори в национален ефир неверни неща и това да не се отрази на кариерата му-все пак има и умни хора в тази държава,а не само ***.

15

Анонимен

преди 10 години

Щом иска да напуска,очевидно ГЕРБ пак са поставили неправилния човек на неправилното място.Дано да си научат уроците.Интересно е друго,обаче,защо това се случва в партия,която уж се ръководи от диктатор,а в "демократичната" левица само правят многозначителни изказвания,но никой не смее да я напусне,дори АБВ?

14

реалист

преди 10 години

.тоя ако си отвори устата за нагласените данъчни проверки на Цвъко и тъщата му ще стане интересно

13

до Стършел

преди 10 години

Ами нали ГЕРБ се опариха яко с калинки и други насекоми с фалшиви дипломи и некадърни ,затова взимат кадри от друга банака...Но тази практика е доста опасна !

12

от въртолета

преди 10 години

Поредния продал се предател,ами като искаш да си НЕЗАВИСИМ чии го дириш в ГЕРБ ,бе мишок кандидатирай си се сам и да видим кой ще те избере!!!

11

Анонимен

преди 10 години

нито един доносник кандидатите аз евродепятите в ГЛАС народен - всичикет са млади хора, знаещи поне по дав езика (английки - задължителон)явили се на кастинг. Сред тях няма "стари муцуни".Глас народен чрез кампания по интеренет събар повееч гласове на президентските избори от СДС. хора гласувайте за Глас Народен

10

Комунист. партя ГЕРБ

преди 10 години

Как няма да бягат хората, кой може да издържи в такава диктаторска партия в която службата се състои в култ към личността на лидера й- Борисов!Как така вчера всички бяха ЗА и нито едно ПРОТИВ или ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ ??? Това гласуване си го спомняме преди 89 год. Борисов е абсолютен комунист и диктатор!

9

Анонимен

преди 10 години

глас народен -1,3 процента при поолжение че само преди две седмвици бе 0,8хора гласувайте зе единствената партия в която се проведоха демократичин избоир за това кои ад бъдат нашите представители

8

ОЩЕ ЕДИН ПЛЪХ

преди 10 години

напусна потъващия кораб ГЕРБ

7

Стършел

преди 10 години

БСП назначиха Красимир Стефанов за шеф на НАП, на мястото на Мургина, какво толкова се изненадвате. ГЕРБ имате проблеми с кадрите, не знаехте ли, кой стои зад Кр. Стефанов, Цветлин Йовчев и т.н., изобщо не се изненадвайте.

6

десен

преди 10 години

Боцко вчера на конгреса : " Ние сме СПЛОТЕНИ и СИЛНИ ,нищо не може да ни разедени "...До евроизборите останаха 3 месеца ,Боцкоооо,взимайте се в ръце ,че Реформаторите ще ви бият, както е тръгнало...Всъщност ще гласувам за тях - РБлок ,ГЕРБ не заслужават гласа ми повече !

5

Е га ти държавата

преди 10 години

Няма лошо, но понеже депутатите у нас се избират на чисто партиен принцип, редно е след напускане на парламентарната група същите да напуснат и Народното събрание, за да няма съмнение за задкулисни игри.

4

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ се разпадат и всеки се спасява преди кораба да потъне.

3

Анонимен

преди 10 години

***.

2

Анонимен

преди 10 години

Понятието независим депутат така и не ми стана ясно. Да имахме мажоритарни избори, че да има значение този депутат. Но това е един глас, който вече не следва идеите на партията, която го е вкарала в парламента и може да се купува и привлича, към която и да е партия. И то по време на течащ мандат. Абсурдистан! И на никого не му прави впечатление.

1

maina

преди 10 години

Xmmm