46

Иван

преди 10 години

Новина от последните минути:на конгреса на ГЕРБ: Цветанов изрекетирал Борисов, че ако го пипне, ще стане защитен свидетел срещу него!

45

Анонимен

преди 10 години

Нито една добра дума за българския народ , само обещания за замразяване на заплати и пенсии, раздаване на български имоти на чужденци, строене на магистрали за чужденците и много футбол .ГЕРБ със сигурност ще спечели изборите, 6 000 000 българи ще гласуват от Англия .

44

Анонимен

преди 10 години

След почти четири години ГЕРБав геноцид се оказа, че живота е без стойност.След Дянков, Борисов и Цветанов се оказа нормално да си драснеш клечката, да скочиш от мост, МОЛ, тераса или балкон, или да теглиш ножа на себе си или на някой друг.Оказа се нормално дори да застеляш от упор спяшите си деца и любима жена.И пак власт им се е приискала на виновниците за всичко това!!!*** мили?!Нима искате да ни ги върнете пак на власт ли?

43

comming soon

преди 10 години

Следващата седмица ще лъсне цялата истина за връзките на Цветанов с Пеевски! И това ще бъде окончателното прееб***ване на Бойко Борисов

42

Анонимен

преди 10 години

Със 100% избрани в новото Политбюро,тия надминаха патрона си бай Тошо!Той поне-от кумова срама-печелеше с 99,98%!

41

Анонимният

преди 10 години

Историите на БОЙКО се повтаря като фарс, а фарсът се повтаря като отегчение.

40

Анонимният

преди 10 години

Как така си позволявате да критикувате един ДОКТОР НА НАУКИТЕ? Грешно четете пожарникарското слово!

39

Анонимен

преди 10 години

До АнонимниятКой не умее да губи бе Борисов ,който до сега винаги печели избори или Станишев ,който губи седем или осем пъти поред??? Хиляди пъти по добре да е той отколкото гадната безпринципна коалиция на червени комунисти с турци ,подкрепени от един псевдо националист и *** !!С "експерта " Орешарски начело който дори не смее да ис отвори устата самостоятелно ,ако преди това няма нареждане от Станишев или Доган!! *** ,жалка пародия на управление е това !

38

Анонимният

преди 10 години

Абе тоя личен живот на Бойко Борисов, който когато му отърва се нарича опозиционен лидер, а когато лъсне целия във фекалии се прави, че не е от тука, да не би да е професионалния живот на една мутра?

37

Анонимен

преди 10 години

БОРИСОВ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА!ВЪРНЕ ЛИ СЕ НА ВЛАСТ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО ЗА МИЛИАРДИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ А ОТ НЕГО И СКАПВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА.МУТРАТА КОЖАТА СИ МЕНИ НО НРАВИТЕ НИКОГА!

36

Анонимният

преди 10 години

Мутроооо! Държавата не е Шведска масата, да влизаш, да вземеш каквото си поискаш и после да си излезеш!

35

дзин дзин

преди 10 години

горкият бойко, толкова комплекси.. тотално луд човечец някакъв.

34

Анонимен

преди 10 години

Браво Бойко, само така и ще последваш НДСВ. Нали от там си произлязъл, така че от теб не може да се очаква нищо повече, както и от Кунева. Ти и Кунева бяхте все от НДСВ, сега пак се каните да управлявате заедно, но този път с Касим Дал, Корман Исмаилов и радан Кънев. Нали НДСВ управлява с ДПС, сега ще бъде същото, само дето Борисов и Кунева ще бъдат НДСВ, а ДПС ще се замести от турската партия на Касим Дал и Корман Исмаилов. Това е то турски бардак, смейте се и ще той ще дойде на власт с ГЕРБ.

33

Анонимният

преди 10 години

БОРИСОВ, СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ТЕ СВАЛИХА ОТ ВЛАСТ! НЕ НИЕ СМЕ *** И ПЕТНА, А ТИ СИ ЛЕКЕТО!

32

Анонимен

преди 10 години

Стадото павиани си избра пак същия павиан с червен ***.

31

Анонимният

преди 10 години

***, което е готово да мине през всичко, за да яхне за пореден път Властта, консумирайки я. ***, което хленчи, лъже и манипулира, вместо да се смири, когато Господ го е праснал по тиквата.

30

Анонимен

преди 10 години

Като влезе в затвора ще обяснява, че е на спа хотел.

29

Анонимен

преди 10 години

Аре кутевчетата -троловете от Позитано побързаха да налетят като мухи на мед-само като видят снимката на Бойко и изпадат в транс!Личат си по постовете в които многообразието явно не се поощрява -едни и същи думи ,простотии и квалификации!Това е същността на платения драскач,че бързо се амортизира и почва да се повтаря като папагал с,което престава да е интересен дори на тези които по принцип не одобряват партията или хората за които му е платено да плюе!!

28

Анонимният

преди 10 години

***, което не умее да губи. ***, което няма грам чест и мъжко достойнство, за да приеме загубата и благородно да се съзтезава на политическото поприще, а разиграва месеци наред цялата държава, правейки безумни умни, красиви и интелигентни пируети за да се докопа до властта ПАК.

27

Анонимен

преди 10 години

Да се видят добре електората му за какъв празнодумец и слабоумник са гласували!