37

ФАКТ

преди 10 години

"Мюфтийството осъди вандализма в Пловдив"Мюфтиите нямат право да съдят другите.ПП:"Който е безгрешен да хвърли камък по мен" - Исус Христосчиито последовател е Мохамед.Само така разсъждавам си във форума. Лошо нема. Нали ????

36

Анонимен

преди 10 години

RQZANITE KARABINI,KAM ANADOLA,BEGO

35

9667

преди 10 години

Маломни коментари на разни *** с интелект на варен картоф! Разбира се, че мюфтийството трябва да си възвърне имотите, да строи джамии, и да проповядва исляма на желаещите в тези джамии. Какво искате - нелегални джамии с изродени вахабистки ходжи да промиват мозъците на младежите как да станат камикадзета ли? Мюфтийството е легална българска организация и е отговорна пред българските закони за това какво проповядват. Ако нарушат законите, ще си носят отговорността.

34

anonimen

преди 10 години

tova ne e narod,a marshakakvo vi pre4at musukmaniteda nzaete 4e taka nikoga nyama da prokopsate

33

*

преди 10 години

Бе то не беше ли в Пловдив където мюфтията беше дал под наем джамията за бар ?Сега за какво ги търсят тези 2 дк. канабис ли ще сеят ?

32

antiiluminati

преди 10 години

evreite finansirat uaxabitite v siria .evreite sa v osnovata na vsi4ki voini.islam xristianstvo budizam sa mirni lerigii v osnovata si.evreite sa vinovni za zloto v sveta.sazdateli na novia svetoven red.

31

художника

преди 10 години

До Анонимен 10Ей популистче, всеки може да си купи имот където и да е по света. Това не значи че си продават Родината бе пич.Естествено, че България не се продава .

30

Куроландес

преди 10 години

Как е фашаги, поизядохте ли днес някоя и друга полицийска палка.Нема да се плашите - утре ще има още пукнати лумпеняшки тикви.

29

Анонимен

преди 10 години

браво момчета!Добра работа! 3 чупени прозореца-120 задържани!!!Утре най-вероятно ще ме арестуват,че ходя с бръсната глава!

28

Тюрк

преди 10 години

Абе психари, пак започнахте по османско това-онова, колене-бесене, ако сме ви трепали като кучета така както пишете сега нямаше да има един *** по тези земи, аман от тюфлеци !

27

до Ястреба

преди 10 години

"Когато холландкият премиер каза, че "Българите са народ, който е неспособен да създаде и поддържа функционираща държава" всички рипнахте да го псувате."Да не би Аллах да ти е забранил това и от завист да правиш така че и ти да правиш като нас ????И си мери приказките, когато говориш за Българите.Съществували сме много преди теб, твоите "съмишленници" от Турция, Османската Империя или всаякакви други секти с които се идентифицираш. На твоя език "СЕКТИ"="НАРОД".

26

Анонимен

преди 10 години

До 9667Ми неспособни са, защото векове са били роби и за друго не стават. Имат държава от миналия петък и вече я съсипаха.

25

До Ястреб

преди 10 години

До 9667Ястребче, теб не мога да те разбера - понякога си много смислен, слагал съм ти плюсове, понякога си противен османлия и ми се иска да ти нахлупя нещо на главата! Аз също осъждам хулиганите, твърдо съм да се установи ред!Но ти си мери приказките! Не изтрайвам, както и тези, които се пишат за по-българи от мен! Прадядо ми е сякъл читашки глави с ятагана си, след като е видял как турчин разсича сестричката му. Но после не е мразил турците като народ и е учил на толерантност поколението си!

24

9667

преди 10 години

До агент СаваНа 3 годишна възраст спрях да гласувам. Защото още тогава разбрах, че ако с избори можеше да се промени нещо, щяха да бъдат забранени със закон.

23

AZ

преди 10 години

До 9667Вашите Нови герои са фанатизирани,слепи,*** ***.

22

Анонимен

преди 10 години

за разрушаването на Балгария са виновни Балгарските политици които продадоха и крадяха като бесни и изнесоха милиарди накупиха луксозни имоти по Европа и Америка с тези крадени пари можеше да се превооражи долу горе армията с боини самолети су 30см,грипен,нови бвартолети ка50 нови зенитни ракети,танкове тигар аз не се сардя на ДПС те са еничари или на Турция тя си гледа интереса те не са Балгари а Турци

21

до турчин 16

преди 10 години

Работи ли бидето? Или като "Не" турчина просто гледа да си "измие" ръцете след акта ?

20

емир

преди 10 години

Ето поради това, всички турци, роми и помаци трябва да гласуват за ДПС. Не може мюсюлманин да гласува за български партии, само ДПС.

19

9667

преди 10 години

Когато холландкият премиер каза, че "Българите са народ, който е неспособен да създаде и поддържа функционираща държава" всички рипнахте да го псувате. Тези събития, които стават в момента в Пловдив са типични явления в бантустани, а не в организирани държави.

18

Анонимен

преди 10 години

voina triabva voina 25 god teror i mizeria tezi koito sa vinovni kyrshym sad ne im triabva ,razvalioxa mi jivota badeshteto niama kvo da gybia gotov sam.