9

край

преди 10 години

Пеевски и Цветанов са братя близнаци дето са се скарали кой да гепи повече от нашите пари. Двамата под мишка та в панделата.

8

Анонимен

преди 10 години

То през цялото време ГЕРБ си бяха с ДПС,по точно да го кажа в преносен смисъл...Нито един депутат не пипнаха от ДПС,и на Доган му пуснаха аванта за консултантските му услуги....И рейтинга на Цветанов като беше станал 60% до президентските избори медиите на Пеевски постоянно го хвалеха..и парите на един Цветан Василев не ги барнаха от една определена банка......и на изборите ги изпързаляха.....това стана...

7

Анонимен

преди 10 години

Този състав на ВСС бе избран при управлението на ГЕРБ и под негова диктовка. Нито Цацаров беше Главен прокурор, нито Сарафов негов заместник. Явно в главата на Цвъ. е пълен тюрлюгювеч!

6

Анонимен

преди 10 години

Във всяка нормална демокрация този престъпник щеше да обяснява от пандиза.

5

Анонимен

преди 10 години

Вечно невинен Цфоки. Прозрачният европеец Цфоки.

4

Анонимен

преди 10 години

Физкултурника не помнел нищо от срещата с Пеевски???По-гадно и подло дебелокожо животно в БГ политиката не е имало. Интригант от класа без мозъчни гънки! Мутрата има поне една. ***!

3

Анонимен

преди 10 години

Накратко това което стана,е че на 11 МАЙ ,ГЕРБ разбраха че са ги сготвили и през цялото време са ги държали на бавен огън.Това стана.Цялата държава се включи в това да ги смъкнат и да правят пропаганда с бюлетини в Костиброд.....Мая Манолов внесе сигнала,Бюрека го съобщи по ТВ7,прокуратурата им даде гръб,като Цацаров и Роман Василев се изказваха по всички медии...Това е истината...

2

Алекс 2

преди 10 години

Цецо кажи си !!! Искам и аз да си говориме общи приказки ! Сега да видим какво ще излъже Цацата...

1

Анонимен

преди 10 години

Този *** на снимката час по скоро трябва да бъде прибран поне за десет години в Централния Софийски, заедно с другия бандит от Банкя!!