37

социалист

преди 10 години

Станишев, вие сте срам за лявата идея! Вие трябва да напуснете политиката.

36

Баба Цона

преди 10 години

Май изперка туй момче. Да дойде на село да се успокои.

35

Анонимен

преди 10 години

Серго, не бой се, ние сме на всеки километър! Гази герберастията и враговете с партиен билет и хич да не ти пука, Аллах е с теб!

34

6

преди 10 години

До АнонименСега Моникчето ще се наложи да снесе две деца и на Пеевски оти тоя простия изгоре. Хвана дъртофелника и затри първа частна банка фана гейчето и ще затрие бсп айда да фаща и дебелия и да се разделяме и с ***.

33

Анонимен

преди 10 години

Ако се чудите защо точно сега се рестартира АБВ, ситуацията е следната; Първанов губи лидерската битка в БСП и е в тежки противоречия със Станишев. Междувременно Борисов прави няколко услуги на Първанов, като случая с Мишо Бирата и скрепяват отношенията си. Борисов губи няколко депутати и цяла партия се откъсва от ГЕРБ. За да възстанови баланса Борисов се свързва с Първанов, който изтупва прахта от проекта АБВ.

32

СЕКРЕТАРКАТА

преди 10 години

Ама ,моля ви се г-н Борисов ,недейте разбивайте така живота и спокойствието на другаря Станишев Той така си се е закротил сага като управляващ и иска да си живурка спокойничко ,да си папкаВИЕ ,ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХТЕ СЕГА Г-Н БОРИСОВ ,ЧЕ ДА ТОРМОЗИТЕ ТАКА ДРУГАРЯ СТАНИШЕВДАВАЙ БОЙКО

31

Анонимен

преди 10 години

Еи сьсел.бегай да ти мерят крьвното5

30

Анонимен

преди 10 години

25 години лъжи - за да може да се крадат милиони и милиони!

29

ссссс

преди 10 години

Не,не, точно това да го каже с.с. .......!!! Най - нагло и безпардонно лъжещия човек,обвини друг в това!

28

Анонимен

преди 10 години

На Моника имиджмейкърката не и е толкова чиста работата колкото ти казваш Станишев.Тя те е преценила че си мухал и е взела нещата в свои ръце

27

Рали1

преди 10 години

Станишев,никога не казвай,че познаваш жена много добре!Жена ти го казва от опит.Така са ни учили още бабите-да показваме едната си страна пред мъжа и никога да не разкриваме всичко и за дома ,и за любовта и за работата си.Да няма изненада,че тогава може да не е толкова смешно.

26

Анонимен

преди 10 години

всичките лъжете бре за добро утро за добър ден и добър вечер

25

Анонимен

преди 10 години

Тоя май тръгна да сдава багажа; кръвното му сигурно е 300 и нагоре.Но пък какво сега, да го жалим ли... Сам си е виновен!

24

Stealth

преди 10 години

До Малкият Мук: Има но е КУКЛА НА КОНЦИ! Най-важният човек в държавата се спотайва в кабинета си като мишок и ни вопъл, ни стон. Избран от олигархията и работещ за нея. Сигурно изпълнява поредната политическа поръчка на ДПС, щото БСП никога не е била толкова надупена от самото си създаване. Както каза Огнян Минчев: "Евроатлантическата ориентация ще се окаже нелепа брошка върху евразийския ***"!

23

ИСТ

преди 10 години

Казано нещо от обратен разбирай точно обратно на казаното,

22

Анонимен

преди 10 години

А твоите като "Добро утро"!

21

Човек

преди 10 години

Страх голям страх ви гони другарю Станишев,цялата партия се тресе от страх във всеки ъгъл компромат на всеки метър лъжа.Няма по-лъжлива и долна партия от БСП и производните им ДПС и Атака.Страххххх много страххххх на страха са големи очите,но и ЛЪЖИТЕ,а вие лъжетееее много лъжетееее другарю Станешев както и тези около вас, обрачи, кръгове и там подобни мизерници,съсипали България и народа за тези години.

20

Анонимен

преди 10 години

Вече всеки знае кой предложи Пеевски, само той не си признава като последния ***. И защо пишат, че след като АБВ си направили листа БСП щели да се консолидират още повече около Станишев. Пълни глупости. Аз не искам да го виждам повече и докато не напусне завинаги БСП не бих гласувал за тях !

19

Анонимен

преди 10 години

СТАНИШЕВ предай се ! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!И от тебе нищо не става обичаш и ти парите и игрите много

18

Анонимен

преди 10 години

До Малкият Мук к.9 Бе , той си го удрял по масата, ама като не става !!