58

Димитрова

преди 10 години

Всеки е наясно, че само Атака с Волен Сидеров могат да сложат ред в тази държава. Атака, заедно с военните и полицията, трябва да извършат военен преврат, да смачкат тези жалки пияни "протестиращи" и да наложат военен режим поне за една година! незабавно преустановяване на чбенството ни с ЕС и други вредни структури! Също така, да се издирят плащачите на тези кресливи наркомани и да отговарят пред закона, за подривната си и антидържавна дейности!

57

Анонимен

преди 10 години

Време е да започнат с актовете. Протестиращите тапири разбират само от това. Я като ги бяха прибрали, какви бяха мазни, мазни пред прокурора.

56

Registriran

преди 10 години

До Osiris1001 ей там е проблема, ако ги бият, ще се разбягат, чувал ли си бяга като бит п--рас. А са си откровено за бой, или поне за изправителен труд 15 денонощия, за дребно хулиганство, за едро нямат кураж.

55

superMuzzy

преди 10 години

#47....Проблема г-н Анонимен е в това че са избрани от 20% от имащите право на глас(цялата тройна коалиция)!Не е трудно да се пресметне че това.,с гласовете от чужбина прави около 1,5милиона души при все това че сме около 6,8 милиона!!!Колко е легитимно това правителство на тази абсурдна коалиция Вие кажете!!!???

54

Съвет

преди 10 години

Моля ви, дайте зрелища на младежите за да не ритат. Организирайте моля гладиаторски борби в София със истинска кръв за да мирнат накрая. Нека се изколят помежду си, щом искат кръв.

53

констатация

преди 10 години

ТЕЗИ НА СНИМКАТА ЛИ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ?! ХА......С ВСЯКА ЕДНА ТАКАВА АКЦИЯ СЕ ВДИГА РЕЙТИНГА НА БСП.

52

Хоп шоп

преди 10 години

И аз съм бил студент, но такова животно като "ранобуден студент" няма и не съм срещал. Има добър и калпав студент. Тези пред парламента са калпави студенти на които не им се учи. Всичките са или напълно финансово задоволени или са много бедни и стоят там защото някой им плаща.

51

1

преди 10 години

у нас още си е дуктатура и в провинцията цари ужасен страх, комунистите могат да ет уморят от глад

50

Анонимен

преди 10 години

Народът исак бой по *** !!

49

Силата

преди 10 години

Съединението прави силата.Разединението прави слабостта. Народа ни е разединен.

48

Анонимен

преди 10 години

Леле каква ***

47

Анонимен

преди 10 години

Депутатите трябва да се радват, че ранобудните студенти има дават още един довод да се оправдават за батака у нас.

46

Анонимен

преди 10 години

До наоръжиеа ти си мека китка

45

Анонимен

преди 10 години

от ГЕРБ все по-силно мирше на ***, така вони трупът, когато се разлага

44

Osiris1001

преди 10 години

до 47Ако беше както казваш досега да са подали оставка и да са на избори!!!Когато беше диктатура биеха инакомислещите сега уж е демокрация и пак ги бият къде е разликата?

43

До 35

преди 10 години

хахахахахахахахЛумпен не е измислен от Маркс неграмотнико. Като ти следя знанията мога да си представя какво ни чака ако такива ЕнтЕлЕгенти като тебе ни оправляват. *** идва от Древния Рим я провери какво значи. И да те питам понеже викаш оставка какви са ти мотивите да я изискваш. И какви според тебе са преоритетите и ъдещето на България. Дай по точки. Писна ми от Ентелегенти който търчът след лозунги без никаква аргонтация.

42

Анонимен

преди 10 години

На лош закон гнил домат.

41

Анонимен

преди 10 години

Безспорно е че БСП/ДПС водят страната към ново баташко клане.

40

Анонимен

преди 10 години

Не виждам повод да се протестира, преди 6 месеца имаше парламентарни избори и сами си избрахте кои партии да са в парламента през следващите 4 години. До колкото разбрах от соц. проучванията, ако днес има избори, БСП ги печели и заедно с ДПС имат точно 121 депутата. Какъв е проблема?

39

крив макарон

преди 10 години

Какъв пример давате с Киев ... дайте пример с Китай ... Там щяха вече да са ги обесили по дърветата ... Бива търпение , но тука ги галят с перце