72

Tiko

преди 10 години

Kakvi sa tezi na4alnici kakvi sa tezi komandiri - za6to tretirate tezi ne6tastni hora kato prestapnici be ***

71

Анонимен

преди 10 години

..."Сигналът за починалия мъж е подаден около 10.30ч.Обитателите на дома обаче посрещнали полицаите, които дошли на оглед, с камъни."...----Тези са пълни диваци и не заслужават никаква помощ. Смятайте, като получат статут и започнат да се разхождат свободно какво следва!

70

Registriran

преди 10 години

Няма проблем "Посолството на Арабска република Сирия потвърди, че страната има готовност да прибере сирийските граждани, които се намират на територията на България." от Българската държава се иска само да осигури само транспорт до посолството на Сирия и да си ходят у дома.

69

Анонимен

преди 10 години

дай те им да ядат свинско те сами ще се махнат от тук

68

Анонимен

преди 10 години

Какви брожения бе, в Срия ги трепаха като мухи.

67

историк

преди 10 години

Пaтологичнaтa омрaзa нa някои към Европa и Aмерикa е товa, което повече от век рaзделя бългaрите! Отровaтa, нaреченa русофилия унищожaвa Бългaрия и ще я довърши!!!

66

Анонимен

преди 10 години

на времето българският пазар беше залят от сирийска стока а сега самите те се настаниха тука - марш обратно в сирия.то за нас няма живот тука и вас ли ще храним.

65

бай Генчо

преди 10 години

На един полицай са му размазали главата с камък, в момента е в ВМА!Защо това не го пишете, някой цензурира ли ви или е авто.цунзура, тук има манипулация!!!Защо не пишете за раненият ан имигранти български полицай при бунта днес???Питам пакк........защо нееее.....

64

Анонимен

преди 10 години

do 59 mai vsi4ko e bilo naprazno tolko mnogo bulgari sa proliali kryvta si v zemiata da ima bulgaria , a sega bolen i kompania prodavta Bulgaria

63

историк

преди 10 години

Кои сa тия " хорa" бе Ели, руснaци ли? Я обясни, кaкво ти е сторилa Aмерикa! Зaщото aз ще ти кaжa кaквa кaтaстрофa е присъствието нa руския ботуш тук! Между впрочем aко се огледaш сaмa ще зaбележиш последствиятa от дружбaтa ни с русия...Друг е въпросa, aко си нa " опорни точки"!!!

62

anonim1000

преди 10 години

Медиите съобщават избирателно само това, което им се казва, че трябва да съобщат. И то всички медии. Българите умират, биват грабени, убивани, биват малтретирани (вкл. от "държавата") и никоя медия нищо не казва. Сега един чужденец е починал вече е голяма новина. Ако е починал от студ даже е по нелепа тази новина. Ами от какъв "студ" е починал? Тези са страшно глезени. Ето това е новината, че са разглезени. "Избърши ми ***" "Измий ми тоалетната" "Завий ме с одеалото"...

61

Анонимен

преди 10 години

В случaя с бежaнците е нужно търпение и мaлко внимaние! Тези хорa сa вече тук, те съществувaт!

60

Ели

преди 10 години

Това ни го сториха американците. Ако не ги приемем лошо, когато ги приемем пак така. Много хора не искат да си признаят, че без Русия сме едно нищо, и че и кучетата няма да ни ядът. Язък за хората дали живота си за такъв народ!!!!!!!!!!!!!!!!!

59

88098

преди 10 години

Не мога да повярвам, че се моля тая зима да е люта и студена!Тъй като нито политиците, нито бог, нито хората могат да спасят България от прииждащата опасност, се надявам природата да свърши това!Всеки да си ходи от където е, всяка жаба да си знае гьола!

58

///

преди 10 години

Тия ако мрът на 5 градуса какво ли ще е като стане -15 след месец :D

57

Big Bad Wolf

преди 10 години

Очаква се много тежка зима, бежанците ги съветвам или да емигрират на юг или да почват да тренират как се правят иглута.

56

Анонимен

преди 10 години

Абсолютно разбирам човека с номер 58, понеже картината която описа ми е до болка позната.Арабеските просто не са свикнали на този начин на живот, пък и при тях чак толкова студено не става. Пък и сега тук в БГ не е чак толкова студено. Да си бяха стояли по топлите страни. Що не отидоха в Алжир? Търсят далаверка в Европата, не са бежанци тва, а гастарбайтери и опитващи да станат нещо подобно. И аз искам да "се пробвам" в Европа, ама някой да ме храни наготово, пък квото стане!Бежанци ми били!

55

зимоман

преди 10 години

Като гледам прогнозите за времето,то другата седмица вече със сигурност ще е измръзване.Сибирецо иде!

54

да

преди 10 години

До ГеноцидНе, не такива работи са маловажни, трябва да е бежанец, турчин или *** изклал половината си род, за тях жалеят медиите и правителствово. Българите сме отписани отдавна в таз "Държава" !

53

qwerty11

преди 10 години

бах мааму много нежни туй сирийците бе Чирпанлиев давай ги под строй в Марица 3 да се стоплят малко бе ааа кво стаа тука бе