9

Анонимен

преди 10 години

"Правителството не може да им осигури храна и облекло"А защо не пишат, че правителтвото (визирам и предишните такива) е оставило да гладуват всички пенсионери, както и че работещите и получаващи заплата се чудаят как да оживеят? Защо не пишат и как се отнасят с чужденците емигранти в тяхната собствена страна?

8

Бежанци,ама друг път

преди 10 години

АРЕ, ЧАО! Друг път със самолета и директно който закъдето е! Кво се влачите тука, ***!

7

Анонимен

преди 10 години

За онези, които са в лагери в Турция, България е най-безопасният вариант, тъй като Гърция вече издигна миналата година строго охранявана ограда по границата в отговор на антиимигрантските настроения сред населението Дано и България скоро почне да си охранява границата, а нелегалните емигранти се експулсират найбързо. Вън на афроарабите от България

6

Язе

преди 10 години

И наистина е странно как хора бягащи от смъртта, са недоволни от липсата на топла вода бежанските лагери. Вместо да се радват, че няма снайперисти наоколо?!?

5

ставри

преди 10 години

Който разпали бойните и тръгна да дарява ''свобода''на народите,да си прибира емигрантите.

4

ODESSA

преди 10 години

Хах, гнусни. Що не ги приемете във ерусалим на хотел? Тоя ***, избягал от страх вместо да се бие, и го изкарват едва ли не герой и жертва на гадовете българи.

3

Язе

преди 10 години

А мен не ме е яд на бежанците. Яд ме е, че за един от тях отделя "държавата" над 1000 лева, те в същото време мизерстват. Натам темата е ясна

2

Язе

преди 10 години

Снощи по националната телевизия имаше цяло предаване за тях. И там Дайнов се изявява като голем хуманист. Та това предаване направо ме накара да се почувствам виновен, че има бежанци. През цялото време ми се обясняваше колко са добри те и колко сме лоши расисти ние.

1

bashkircho

преди 10 години

Kato ne vi haresva znaete kyde e granicata nali ?