32

турчин

преди 10 години

Пушил съм но отказах и пак да пропуша пак ще откажа. Не е проблем но защо ще променят закона. БСП ДПС ГЕРБ това е чист популизъм и тази промяна няма да ви увеличи електоралната подкрепа. Изобщо защо гласуват за тези партии.

31

Анонимен

преди 10 години

направете една акета и съпоставете данните защо хората спряха да посещават кръчмите, заради забраната или заради намалялата покупателна способност.

30

Анонимен

преди 10 години

Просто и некадърно правителство! СРАМ!

29

Анонимен

преди 10 години

А бе то и работните заплати в Европа са по високи от нашите а *** това не се вижда ами като са толкова отворени защо да не се направи един референдум за този така важен закон докога ще търпим 5 калуна да налагат мнението си в форма на закони аз също съм за отпадането на закона минимално време баровете и дискотеките

28

бай иван

преди 10 години

последно ???за 3 месеца имаше 4 становища по този въпрос.За обещанията от преди изборите няма да подсещам че още тогава се видя че са крадени от научнофантастичен роман.

27

Атакист

преди 10 години

до 27Има го , Брачед!Селото е Цонево(Варненско), а механата се казва "Кривата Круша"!Питай, разпитвай хората от това село дали се пушеше по едно време в тази механа!

26

Анонимен

преди 10 години

На челно място по смъртност сме, нацията се топи, световната здравна организация вав всеки доклад подчертава, че причинител номер 1 на смърт са респираторните заболявания, които от своя страна са прочинени наи- много от активно И пасивно пушене! България е на 5 място в света (!) по тоя показател, и на първи по топене на населението! За бога, другари, вие съвсем полудяхте!

25

@№%

преди 10 години

Вредна партия! Идната зима ще я изметат със снегорините

24

Анонимен

преди 10 години

Първо пушим в ресторанта и тровим персонала непушачи,после разрешете и марихуаната а време е да си разрешите и проституцията. Успех БСП обаче проблема е ,че младите бягат от България и няма да има кой да ви слугува за жълти стотинки.

23

крайййй

преди 10 години

досега не понасях тиквинските тъпани, от днес червени ***, абе ей то един свестен закон беше приет за последият четвърт век и вий на него се из.сирате, смрадливи смърдялници с това ли ще оправите държавата като трябва да воним като порове в всяко кафене простаци такива..

22

Simo

преди 10 години

Kakvo mojesh da ochakvash ot hora, deto se interesuvat samo ot pari i vlast.

21

Анонимен

преди 10 години

Деградирало общество! На пролет емигрирам. Давай и на 3 годишните си деца да пушат талибани.

20

2

преди 10 години

Булгартабак е собственост на Борат, a в УС са *** Нинова и Анна Янева от БСП.

19

Атакист

преди 10 години

Идеята ми е , че хората няма да избягат от заведението защото не се пуши, а защото няма уют в него и приветливо обслужване! Има ли го това- хората ще излизат навън да пафкат на -10 градуса и пак ще се връщат в заведението- защото им е хубаво в него с музиката, с уюта от обстановката която предразполага за доброто им настроение....

18

Анонимен

преди 10 години

ПЕСовете предлагат: В парламента лъжем, а в офиса - крадем !

17

Анонимен

преди 10 години

Аз съм соцялист, и не вярвам да са наистина толко зависими от лобита! Силно се надявам да е опит за създаване на дебат по темата с цел да се отвлече вниманието от други проблеми, завещани все пак и от предни правителств.

16

Атакист

преди 10 години

Годината е 1991-та!Отворихме механа в нашата къща- превърнахме мазата която е метър под земята в заведение.Отначало се пушеше,но след 2 години решихме че няма да се пуши,защото никой не пушеше от нашето семейство и ни идваше вече много дима всяка вечер.Махнахме пепелниците 1993-та май месец и казахме че няма да се пуши в механата.Отначало всеки пушач, ни казваше че няма да стъпи повече в заведението,но след 2-3 седмици започнаха да се завръщат и даже им беше хубаво на чист въздух да си пият.

15

Drugari

преди 10 години

Ne se vruzvaite da voiuvate pushachi(bedni) i nepushachi(pak bedni). Subiraite se i izrinete teq ovce.

14

мак

преди 10 години

***, пак ни занимават с горките ресторантьори и несъществени проблеми.

13

Пушач

преди 10 години

Правилно решение,защото при Тиквата имаше само забрани и ниски заплати.