27

бай иван

преди 10 години

БСП си търсят заместник за АТАКА.

26

Анонимен

преди 10 години

До 28: aми този гaлфон и сегa е пионкa. :) кaкво друго може дa бъде?

25

Анонимен

преди 10 години

Тоя ще бъде пионка на някой с много пари...и ще го представлява............така стават тия работи

24

_anonimen_

преди 10 години

изпражнението най-после си намери мястото - в отходната яма ... ако тоя юнак си е повярвал, че някой го харесва ... или симпатизира, ли че има някакъв авторитет ... значи е по-луд от луда крава.

23

rkdp

преди 10 години

Боже, пази България! Парите ни изтичат, за да хрантутят такива бездарници! Е, като се има предвид че е изпълнителен директор в ТВ на Пеевски, ще се намери кой да гласува за него! Не е трудно да се познае с какви средства! О, свещена простота!

22

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се промени конституцията в България. Не може всеки да прави партии. Не е нормално.

21

Това е много добре

преди 10 години

Очевидно, че новосформираната *** партия, ще си намери подходящ водач.Има един проблем, не знам как този човек ще се появява на обществени места, поне в София това няма да е възможно в следващите 10 години.Вероятно това ще е първия кандидат политик, които от началото на кариерата си трябва да е охраняван поне от 10 души.Инак яко му дупе на тази долна майна!

20

Анонимен

преди 10 години

Малко ли е Доган, Станишев, Местан и Сидеров та го докарахме до Бареков да влезе в политиката. 4 в 1 с името Бареков!Сега кои ще е отговорен по изкарване на компромати. Ако и в политиката е същия, да я пази господ България.

19

спокойно

преди 10 години

*** са толкова ***,че нищо чудно скоро и президент да стане.

18

Тамер

преди 10 години

Бат-сали, лютвински и *** сайдероглу станаха политици та тоя ли няма да стане? Това е страната на неограничените възможности!Онлар ичинде ачикламак морук.

17

историка

преди 10 години

Въртиш си *** по бързо от кючекчиика

16

Мая

преди 10 години

"в света няма действащ политик, който да е и изпълнителен директор на телевизия". В света няма и министър-председател пожарникар или футболист в треторазреден селски отбор, но у нас има.

15

Революционер

преди 10 години

Най-после си намери мястото :)

14

qur4u

преди 10 години

А защо смешната му телевизия си маха логото от микрофоните като ходи сред хората??? Коя уважаваща себе си телевизия се крие от хората, латекс употребяван???!?!?!? Това поне го има документирано стотици пъти от другите телевизии..... Мен ако питате изобщо няма да влиза в политиката. Елегантен начин да го изгонят от ТВ7. Изигра си ролята по изборите и......до там. Пеевски се надява, че като го няма телевизията пак ще се гледа. Да ама не!

13

Монархист

преди 10 години

Да не са променили случайно 1ви април на 20ти август и аз да не знам?!

12

У-у-у-у-у-у-у

преди 10 години

E добре, той нормален ли е Б.ар.дако.в, ако си мисли, че някой ще гласува за него просто не мога да повярвам. Явно му беше малко, че го замеряха с ла.***. Такива като ба.р.да.ко.в трябва да бъдат отлъчвани от обществото, за да се знае, че подлизурството, мишкуването и предателството са пороци!!!

11

Анонимен

преди 10 години

хаха, е*аси фала, скапан ***. освен ако не го "вкарат" насила покрай някоя листа с други ***.

10

бай Тъпчо

преди 10 години

Яз почвам да сбирам магаришки фашкий,офчи барабонки,кози дардонки и кокоши куришки за да има за новата партия бе,то тоз кат са покаже на площадат с кво ша го приветсват хората-нали требва с нещо го посрешнат та да му варви политиката бе...

9

Социолог

преди 10 години

"...И ти ли, Бюрек!!..." Не е истина направо!Цирка стана пълен,сега Бат Сали е на ред!! Е гаси държавата!?!?!

8

Анонимен

преди 10 години

Пълна гнус...да започне драйфането!