69

Българин

преди 10 години

Вярваме ти Роско! Ти само си носил ибрика...Всеки прави онова, което може!

68

az

преди 10 години

До Анонименa vie s Dogan i MESTAN?KAKVO PRAVITE?

67

Анонимен

преди 10 години

дпс и атака нежна сладка мощна истинска любов не е само секс макаче секса е велик - подай ми го, Боли! Боли! Боли да ме обичаш ти!

66

455

преди 10 години

До ВОЕНЕНДо ВОЕНЕНАлоуууу ,Първанов че е ос*ан, ос*ан е но ти с това ли оправдаваш ГАФА на Плевнелиев?? Ако си военен наистина не ти прави чест да срамиш пагона бългаски защитавайки тази ***!! Скрий се послого продажна ,ти не си български войник!!!

65

Анонимен

преди 10 години

ПРЕДАТЕЛЯТ *** !

64

456

преди 10 години

До Анонимен 67Не ги предава а ги ПРОДАВА!!!Сметките му в офшорките ще са набъбнали!!!

63

Анонимен

преди 10 години

Неизменно турският вицепремиер Бекир Боздаг в Българияе бил съпровождан от лидерите на Народната партия "Свобода и достойнство" (НПСД) Корман Исмаилов и Касим Дал, които са част от антиправителствения Реформаторски блок.Значи, че антиправителствения Реформаторски блок е АНТИБЪЛГАРСКИ !

62

Анонимен

преди 10 години

Вижте колко нежно си подават топката коалиционите партньори дпс и атакаах миличките представете си как после нежно под завивките си подават разни други неща подават докато не си хвърлят хайверчето ах душички маминиох да мрязя турците ахмет ах да мряза българите иван ох дпс от атака свършвам свършвам само дпс и атака оххххх яко ме изпраска този път само дпс и атакавечна нежна и мъжка любов обича ме си се нежно охххх

61

Анонимен

преди 10 години

Продължавате жалката политика на Вашия ментор г-н Борисов. Заедно с него сваляте панталони пред съседна Турция, за да приберете нейните гласове към Вашата политическа формация, към която се е наканила да акостира подопечната Ви Саша Безуханова заедно с последователя на кришнарската идеология протестиращия Асен Генов.

60

Анонимен

преди 10 години

Ако си мислят, че вече някой им вярва... жестоко се лъжат! Тези долни изчадия мизерни (всички грабители и узурпатори от всички министерства и управленски институции) са едни и същи... Никога не работят в интерес на собствения си народ и държава без значение от коя боя са! Единствения изход дами и господа управляващи е да си направите сепуко, но вие чест нямате... така че няма защо да я защитавате с този ритуал! Направо въжето и от терасата... :)

59

stoian79

преди 10 години

G-n PLEVNELIEV VIE NE STE MOIA PREZIDENT!.G-n PLEVNELIEV AZ SAM BULGARIN I NE SAM PREDATEL A VIE?.

58

Анонимен

преди 10 години

Офшорлиев първо разедени хората в БЪЛГАРИЯ, сега предава и националните интереси.

57

Анонимен

преди 10 години

Свърши се ваща другари от ДС!Усещата ли как това е поредната диверсия на дс(дпс+атака). Платените писачи налазиха форумите и се опитват да създадът впечатление, че видите ли има "етно-омраза"???Въобще не им се връзвайте на тези братоубиици и ***!Моля мафията да не се крие зад етнически партии като дпс и атакаБалонът се спука евро-комисията каза в прав текст-Вие сте откровенни бандити!!Ако не вярвате, питайте коалиционния партньор на дпс:- атака.?

56

ТЮРКИЕ! ТЮРКИЕ!

преди 10 години

МЮФТИИТЕ направо подскочили от столовете си когато президентът разговарял на ЧИСТ ТУРСКИ с вицепремиера Бекир Боздат и с останалите присъстващи турци. Такова чудо не е ставало досега в 110-годишната история на България. Нито по царско,нито по комунистическо време. Ходжите казвали на Плевналиев "Аферим,ефенди! Машаллах!" Щом президента ни говори на чист турски,значи вече сме готови за вилает! Остава да разберем кой ще бъде валията ни. Роско,Бойко,Кемал? Други?

55

До 61

преди 10 години

Какъвто ми трябва на мен,такъв търси и НАРОДА!Нямам партия.Не ме интересува цветът на ,,избраните".Трябва ми ГЛАВНО-КОМАНДВАЩ, който му се чува приказката,който, като го видя ( макар и по тв.), да му стана на крака.Ако питаш, какво ми трябва за да остана тук..Трябват ми лекарства за раково болни, трябват ми достатъчно високи пенсии за родителите ни, които са градили бъдещето ни, трябват ми работни места за младите, трябва ми равностойно правосъдие, трябват НИ много неща. Би, ли ни ги дал?

54

коко

преди 10 години

Евалла Роско ефанди,че уважи Ердоган Султан.Вие *** сте много уважителни и знаете на кого да се наведете... коко ходжа

53

Одисей 1

преди 10 години

60 нали друго си е пернишкия *** , на него си му беше изписан цървула на челото , те такъв ти трябва на теб , храбър убиец на архари , доносник и хвалбар на международни престъпници като Миошевич .

52

До 52

преди 10 години

Погледни го! как да не го плюеш? Визията му, визия ли? Позицията му, позиция ли е? Изказванията му, ако не започнат с:Ъъъ, аааа, ами..Нямат начало. Съжалявам за изказването си, всеки президент на една страна заслужава респект, но този...Наистина съжалявам, но не може да предизвика респект пред мен, гражданина, който се просълзява на химна на РБ. Много му станаха гафовете покрай ГЕРБ. Дори и да премахнем това, само като го погледна и ми става смешен. По- скоро е за театъра- комедии..Съжалявам!

51

Одисей 1

преди 10 години

56 казаха днес по телевизията от 11 заведени дела от Българската църква 7 са спечелени , нали се интересуваш.

50

Одисей 1

преди 10 години

А бе прекараха го Президента по типичен ориенталски наичн , за съжаление си е истина , турците си направиха съответния пиар , а нашите съветници на Президента пак не бяха в час за съжаление , иначе сигурно наистина е отишъл от чисто човешки подбуди , само че когато си начело на такава институция , всеки знак всяко действие си има своето значение . А между ддругото на тази среща отсъстваха представители на ДПС , тях повече ги интересуват имотите и Областните управи наи държат 12 почти половината