49

ViturStSt

преди 10 години

До АнонименЕе човек е това което яде

48

Франц Кафка

преди 10 години

Вчера един блогър писа за нея, садо- мазо изпълнение. Малко бой, малко секс, лепенки в Пирогов и сутринта си пиеш кафето и се виждаш по всички медии. По- яко от морето. И ако се бутне правителството, ще е най-големия оргазъм. Това е анархия, а не е борба с олигархията. На следващите избори отново ще ни се пулят Станишев и Бойко в парламента. Всички знаят за единия милиард на Бойко Борисов, но на никой не му стиска да го назове по медиите.

47

Анонимен

преди 10 години

Ех тея медии де предават достоверно бре.Кеч не сте ли гледали бе БТВ -тоиди ,че баш вие го пускахте на децата.Просто тея неадекватни лица ако са лицето на народа...Срам и позор ,дори протестите са режесирани от олигархията,мафията,медиините консорциуми в служба на мафията.

46

Боб

преди 10 години

Хора вие наред ли сте дето пишете. Вие сте платените, за това момиче не знам. Ако не сте платени значи сте душевни инвалиди и мястото ви в държава на ЮГ от Европа. Готов съм да заложа пари, че не е имало цивилизована държава в която полицията да бие мирно протестиращи хора. Разбира се всички знаем за протестна на площад Тянънмън. Същото стана онзи ден... Е не ги газиха с танкове но има време. Ама окупирани сте в Парламента? Стойте си там до като хората се успокоят. Ден/Два/Три колкото се наложи

45

Според мен

преди 10 години

тези кукловоди ли са, олигарси ли, искат да покажат, че като змията умират трудно и до последно хапят /въпреки че съм убеден, че никога няма да спрат да се месят в политиката. Все пак те дават парите./ Така ,че провокациите ги нареждат те , за да се покаже кой е шефа.

44

Главоболие

преди 10 години

Много "патриоти", "революционери" и "борци за справедливост". Не всички заслужават кавички наистина, но самата аз познавам хора, на които се плаща от ГЕРБ, за да ходят на протеста. Останалите просто се използват, защото се манипулират лесно.Защо не гласувахте на изборите, защо не стачкувахте с/у Калинка (която разпредели 1 млрд евро без диплома), защо не искахте обяснение на Цветанов за апартаментите и прочие? Нека ви кажа - защото нямахте финансов интерес.

43

Мислещ

преди 10 години

Да си от БСП трябва да бъде вписано като психиатрично отклонение! А да коментираш за това долно правилтество трябва да лежиш поне 6 месеца в лудница, нали другари, айде по минусите да се ориентирам колко *** с лаптопи ще са коментиращите за тази бълвоч!

42

Наско

преди 10 години

Де*а и наркомани, вижте ги бе, и тва са простестиращи . . . едната напушена и се хили, другия го мачка хеорина направо спи, а госпожа окървавената опулена като бухал, предрусала я с амфети я с ***.

41

граф Дракула

преди 10 години

В ляво на снимката е граф Дракула! Пардон, сестрата-близначка на граф Дракула!

40

Тялото

преди 10 години

После ми обяснявайте че интелигентни хора биели.Имат интелигентен вид, но не и поведение.

39

Анонимен

преди 10 години

окървавената жена на снимката изглежда невменяема, прилича на дете-аутист. не подкрепям такива ***

38

Анонимен

преди 10 години

Не виждам нищо възвишено в това да те бият, а ти да се хилиш и да се връщаш за още. Изобщо *** протестиращи се все на сериозно, все едно сме хиляда осемстотин и някоя си година. Нарекоха ви *** и *** не за да се гордеете като пубери, а за да се захванете с нещо полезно най-сетне. Оставете тая жалка държава да работи колкото може, защото всеки ден от тъпите ви протести се губят пари, ама протестиращите нямат толкова акъл. И не, не съм комунист, но гласувам, когато е време, не протестирам и не демонизирам политици, които съм овластил чрез пасивността си, когато е трябвало да мисля!

37

ognyanz

преди 10 години

Всичко е дирижирано от Банкя, запитайте се защо депутатите от ГЕРБ, са се отказали да се качат в автобуса в последния момент! Ген. Коджейков който като началник на НСО води операцията по охраната на народните представители е бивш личен телохранител на Бойко dnes.bg/blogini/2013/07/25/biaha-li-upotrebeni-protestirashtite.194606

36

Анонимен

преди 10 години

viktor.stoichev е пукта :))))

35

hunter

преди 10 години

До Анонимен 23Като правиш сравнение с протестиращите, направи сравнение и на управляващите в Берлин и София. Дали има такива нагли назначения, нагли съглашения между довчерашни противници, които стават съюзници, за да прилапат власт и пари, а народа кучета го яли. В Германия не знам за какво да протестират изобщо. Много си умен, честно

34

Правилно!

преди 10 години

Какво е общото между протестиращите и сомалийските пирати?Правилно!И едните и другите се изкарват хляба с вземане на заложници!

33

И аз ще кажа това

преди 10 години

това ли са протестиращите ? лицето на народа ? друсалки и наркомани ? тия ли окупират нс ? нищо чудно че няма оставка ...

32

viktor.stoichev

преди 10 години

До спец по лекарстватаПросто не е пукта като тебе

31

viktor.stoichev

преди 10 години

*** жалки и *** коментари.Нито е наркоманка нито е проституткаБСПпарските форумни лакаеи демонстрират ниво и капацитет:)То кой чеитав ще се фане на това де.

30

Леле-е-е

преди 10 години

Някой от вас случайно знае ли какво всъщност изобразява знака с ръка направен на снимката? Сатаната!!! Накъде върви моралът ни хора... :(