66

Справки_13

преди 10 години

Поредния некадърен министър!Да си подаде оставката и да се извини на народа за всичките си глупави и брутални действия! Това е злоупотреба със служебно положение!

65

AlekoKonstantinov

преди 10 години

Хората са го казали - МАС ОТ *** И ВЛАСТ ОТ КОМУНИСТ СЕ ВЗИМА САМО С ДРАНЕ

64

seedno

преди 10 години

Имаме си правителство и България застава зад него! Този път интрижките и платентие протести на буда няма да проработят!

63

xqzt

преди 10 години

Еми, то и срещу Обама постоянно има протестиращи пред Белия дом, но на никой не му дреме за тях, а той е вече на втори мандат. Къде по света правят избори като тест за бременност? "Може би е фалшиво отрицателен, дай пак да го направим."

62

DeadZeppelin

преди 10 години

още два три пъти да се повтори тая сцена и ще омекнат. Но народа трябва да си вземе поука.- Без дърти пастърми в парламенто.

61

бг

преди 10 години

Мннооого глупав и *** народ сме...ама много...то за това сме на това дередже, стига с тия оставки бе, стига с тая простотия бе.Като подадат оставка тия ,кво праим, кои да дойдат,всичко е тор - това е ясно.Трябва да се протестира при най малката грешка, ако трябва да се блокира държавата до като не се оправят нещата,няма да стане ако на всеки 3 месеца си сваляме правителството,просто трябва да има граждански контрол, да се пробва..а сега от първия ден на червените банда *** излязоха .......

60

РЕВОЛЮЦИЯ 2013

преди 10 години

ИСКАТ КРЪВ, НО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ Е ТЯХНАТА, НЕ НАШАТА!

59

DeadZeppelin

преди 10 години

до 55Къде беше народа който подкрепя правителството вчера към 22:30 ?

58

до купралята

преди 10 години

западната преса много хубаво ниотразява голям бардак втая държава аз нали си взимам субсидии а със тях изкупих на хорицата бащината им земица сега иданъци не се плащат а вие ченгета биите честните граждани които искат правда срамувам че съм българин

57

DeadZeppelin

преди 10 години

"Йовчев отново заяви, че сред хората има усещане за несправедливост" това пък защо ?

56

violet.damyanova

преди 10 години

shto gledash tolkova mrusno ,be a,neshto ne go doizmisli ,nali,skapan komunist.vnimavaite da ne proleete kruv.

55

Анонимен

преди 10 години

СТРАШНО НАГЛО И В КОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ ИЗКАЗВАНЕ. ПОЛИЦИЯТА СИ СВЪРШИЛА БРИЛЯНТНО ЗАДАЧАТА. БРАВО ! ГОВОРИШ НЕ КАТО БЪЛГАРИН А КАТО КОМУНИСТ ! НИЕ НА ОЧИТЕ СИ ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ИЛИ НА ХОРА ,КОИТО ГОВОРЯТ ЕДНО , А ВЪРШАТ ДРУГО !

54

Анонимен

преди 10 години

Драги ми сънародници, едно разберете. Докато не се събере критична маса, която да бие и разхвърля полицията и да им премахне барикадата, че да влезнем в парламента и да изхвърлим депутатите, няма да има нито оставка, нито каквато и да е била промяна.

53

тихата_стъпка

преди 10 години

Роска, прибери си обратно Йовчев, бие интелигенцията!

52

mis

преди 10 години

еййй *** ще дойде денят в който ще се събере народа и ще ви издуха, кой те е качил на влас пък тебе, така и ще те свалим, ти ли ще заповядваш да удрят, злобно псеее да пукнеш дано, пумияяяяя, да се задавиш дано, Йовчев боклуккккккккк,

51

Анонимен

преди 10 години

Никаква оставка народът подкрепя правителството!

50

Kaleko Aleko

преди 10 години

Кутев е попришпорил червените ескадрони. Няма начин, трябва едни 500 млн евро да се усвояват, залогът е голям.

49

1

преди 10 години

Не разбрахте ли, че доган, където разпределяше еврофондовете преди да ги спрат при предишното им управление през 2005 - 2009 г. не разрешава да се подава оставка.

48

Анонимен

преди 10 години

Грешката е негова. Нека да престанем като щрауси да си заравяме главите. Протестът е явно незоконен. Спонтанен може да бъде само първия, следващите са организирани. Докато организаторите не са регистрират съгласно законите в Европа, протестът е незаконен. След като се регистрират, поемат евентуалните щети.Или, понеже протестът обслужва ГЕРБ и Костов, те да застанат зад него и поемат всички активи и пасиви.

47

Ivan Grozni

преди 10 години

Мандраджиите не им издържаха нервите снощи и като видяха, че хората няма да атакуват парламента... дори с провокатори не успяха да направят това... докараха парламента в автобус и еничарите при тях...