292

13

преди 10 години

БОЖЕ, пази БЪЛГАРИЯ!!!

291

С.С.С.Р

преди 10 години

До ЗаБългарияБихУмрялПутин много скоро ще ги оправи сатанинските гадове от САЩ ,а и те вече не са фактор .

290

В предните редици

преди 10 години

В предните редици отново бяха познатите физиономии от футболните мачове. Те идват на протеста, за да се бият с полицията, а не да свалят правителството. Тях боя ги интересува. В краен случай, ще се бият и помежду си!

289

Ззз

преди 10 години

Не искате ГРОБ ама като гледам как гласувате когато пиша за тях ми става ясно колко са платени от тях , а аз не съм за никой защото всички са един дол дренки както казваше баба ми

288

7

преди 10 години

Горaнов ще видиш пaрлaмент вече сaмо нa куково лято. Тоест никогa повече.

287

Защо ГЕРБ отказват?

преди 10 години

Защо депутати от ПГ на ГЕРБ отказват да се качат на автобуса и да напуснат парламента?Ами защото знаят на кого и за какво са платили и да избегнат "..с техните камъни по техните глави" - елементарно!

286

Анонимен

преди 10 години

Народа иска депутатите да са в народното събрание, там където им е мястото. Самите депутати след изборите , черпиха с шампанско, че ще са депутати в народното събрание. Така, че не виждам какъв им е проблема.

285

Зззз

преди 10 години

От както бяха ГРОБ на власт ме ограбиха взеха ми всичко с тоя Дянков и сега спим на земята

284

Само като си представя,че някога сме били 4ти по износ на оръжие в света! Имали сме армия,танкове,изтребители,български фабрики и заводи,изнасяли сме енергия и сме били влиятелни до толкова,че да изгоним турците от България.А сега...а сега "да живее Америка"..ние да мрем.

283

ВВВ

преди 10 години

БОКО МУТРАТА ЩЕ СКАПЕ БЪЛГАРИЯ ХЕПТЕМ ЯКО СЕ Е ОЗЪБИЛ ПАК ЗА ВЛАСТ И МЕСЕЦ НЕ МОЖА ДА ИЗТЪРПИ БЕЗ ДА Е ПОД ПРОЖЕКТОРИТЕ

282

монопол върху насили

преди 10 години

Единствено държавата притежава монопол върху насилието, а не протестиращите откачалки!

281

Зззз

преди 10 години

Ами аз спа на земята ,какво е това дюшек?!

280

Защо лъжете?

преди 10 години

Защо лъжете? Полицията не извади палки!

279

Вместо да се учат

преди 10 години

Вместо да се учат или да работят нещо, протестиращите трамбоват по софийските улици и се бият с полицията. И след това се чудим, защо има толкова много бавноразвиващи се в България!

278

neanonimen

преди 10 години

До ЗззВ дюшека бе човек, по стара червена традиция.ЗаБългарияБихУмрялИзтърка се човек, моля те скролни малко в тоя текстов файл, вземи копирай нещо друго, че става безинтересно.

277

БАТЮ

преди 10 години

1000 пъти съм казвал:КОМУНИСТ И ***/ по-малко.../ ОСВЕН ОТ ДЪРВО ОТ ДРУГО НЕ РАЗБИРАТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

276

Ззз

преди 10 години

Ха ха де да ми плащаха направо се чудя къде да ги слагам ха ха

275

Подли русофили,стига сте защитавали социалистите! Само САЩ! Искаме си американския шистов газ,американското ГМО,американската идея за ACTA,американското подслушване,приложено по американси от ГЕРБ,искаме американския посланник пак да ни управлява.Само ГЕРБ и Америка! Ако може пак да ни изпратят някой като Дянков от Америка ще е супер.В Америка е истината!

274

-Avitohol-

преди 10 години

Новият дълг който ще теглят комунистите ще бъде да платят на полицаите да ги пазят с тези изварени часове. Няма полиция , няма власт, всичко е простичко :)

273

neanonimen

преди 10 години

Ей го и тоя Ззззкопира ли копира на поразия, спри се бе момко, плащат ти на час/ден, не на изписани символи :D хахха жалки сте жалки.