28

Атакист

преди 10 години

Местан е грубо ироничен, както винаги!Герберастки ***, видяхте ли си вашите вождове и простотията им?Фидосова не издържа на тези удари и се разкара, но Цецко *** даже да му запишат гласа, че поръчва да очистят някого, само ще се изсмее на записа- толкова е нагъл!За Тиквата не ми се говори даже- тоя мутраген, който го записват да прави чадър , а той от злоба, че е разкрит чадъра му поръчва да убият човек, който е протектирал.-Мишо Бирата!Мръсни скапани герберастки убийци!

27

Chikatilo

преди 10 години

По думите му Борисов не бива да подценява събуденото общество и да си мисли, че може да се измъкне с обяснения, че не знае кой стои зад инициалите в тефтера на Златанов. Местане ти ли говориш от името на обществото бе измекярино ?

26

752031

преди 10 години

До azarilovдо тука нищо смислено.

25

Валя

преди 10 години

Това в България ли се случва?Не мога да повярвам,че всичко това е истина.

24

azarilov

преди 10 години

До 752031Нито имам толкова време нито толкова място, за да опиша всичко, но ще ти дам насоки: не представлява ли точно той олигархията в Б-ия, не ни ли продъни тъпанчетата със "симпатичните", "възпитаните" и "интелигентните", които замерят хората с домати, яйца, шишета и крещят нецензурни изрази, не застана ли публично на страната на 1/2 от народа, не забравя ли доста често, че сме парламентарна република, защо фигурира във въпросното тефтерче в групата на тези, срещу които не трябва да се пред

23

daskal

преди 10 години

Ало, "анонимния" - като гледам как уважително изписваш "депутата Волен Сидеров" май - май а? Атакистче или друг нереализиран политически *** - какво си точно? Има един президент, който не краде /друг е въоросът, дали е крал/ - за мен по-скоро е икономисвал данъци, та има един дето не краде, не устройва роднини и всички му се нахвърлихте, че се цепи от крадливото стадо! Ами всичките тия *** в бялата сграда с надписа за съединението и силата - те какво?Толкова *** на едно място не е имало

22

752031

преди 10 години

До РеволюционерПропускаш Станишев

21

typipros1

преди 10 години

До АнонимниятЕй ся бат Сали като приеме закона за вазелина сичко ши са упраиВече ми е противна РОДИНАТА

20

az

преди 10 години

злото сте вие бе противна мишка такава!

19

BlackMamba

преди 10 години

Аха, а вие май забравихте за Р.Овч! Каквито вие такива и те! Какво се плюете, като сте един дол дренки. ***!

18

Отвратен

преди 10 години

Абе ей агент долен! Нали вие сте майсторите на теферчето, вие кажете какво значат инициалите! Тия ваши агентурни номера край нямат, какви ли не фокуси правите да отвлечете вниманието от протестите! Няма да познаете! ОСТАВКА! ***! МАХАЙТЕ СЕ! ВЕДНАГА!

17

6

преди 10 години

Какво значение има. Местан и Станишев зимата същите *** които ги подкрепят ще ги гонат с камъни. Последни напъни за кокала на компроментирани бандити.

16

752031

преди 10 години

До azarilovЯ кажи точно къв е резила или това то няма в инструкциите

15

752031

преди 10 години

До АнонимниятАре копирай по бързо останалите коментари дето ти е написал болния ти шеф, че да вържеш надницата за днес и да ни отървеш от присъствието си

14

13

преди 10 години

C.C.moje da e CECKA CACHEVA!!!

13

несвита

преди 10 години

Гнусен,мазен продажен турчин,агент на ДС, това е най-противната турска мутра,наред с Доган. Няма ли кой да провери и техните далавери,тия докато не заграбят и малкото останало,нема да пуснат кокала.Този мазен агент на ДС местан да вземе да се завре в миша дупка,да не му гледаме противната физиономия повече.

12

azarilov

преди 10 години

Ако съм на мястото на президента , ще си подам оставка! Такъв резил за "основния говорител на ценностите" и кликата, от която произхожда! Сега не говори, а как говореше.......

11

Анонимният

преди 10 години

Има една съществена тънкост, която явно е убягнала на мъжа на Юлияна Плевнелиева Щатите също се стремят към Евразия, и не заради Владимир Путин, а заради перспективата да печелят и разширят пазарите, технологиите и влиянието си след като от инвазията им в Африка излезе едно голямо нищо!Всеки, който чете поне малко повече от Росен Плевнелиев ще е наясно, че бъдещето на пазари, развита икономика, политическо влияние е в посока Евразия.

10

Венци

преди 10 години

Аз те призовавам,да се махаш,България не е на Певски и *** престъпник "сали".ДПС най-бруталната престъпна организация.

9

Анонимният

преди 10 години

На 15 юли чуехме още нещо много смешно от изявление на Росен Плевнелиев: Като капак на всичко, господин Чуков многократно се е изказвал в подкрепа на Евразийския съюз на господин Путин. Нека си даваме сметка какви назначения се случват пред очите на цялата нация. Меко казано, аз съм силно притеснен, декларира президентът.Притеснен ще е мъжът на Юлияна Плевнелиева няма как да е по-различно, но нека поразсъждаваме кое притеснява Плевнелиев: очевидно фактът, че съпругата му работи за американските интересии това е в дъното на Плевнелиевото притеснение.