16

val 789

преди 10 години

След Освобождението цяла Европа затрепери от създаването на нова,силна България,а сега трепери от нашата ПРОСТОТИЯ!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Повикайте и цар Киро в парламента

14

хан

преди 10 години

Коефициента на интелигентност на една тълпа е правопропорционален на същия на най - тъпия и член...PS: правилото важи дори и за красивите тълпи...

13

Анонимен

преди 10 години

Преди да протестираш прочети идеите на Левски и стани негов последовател, а не защитник на чужди цели

12

Мародер

преди 10 години

Някои още не разбират,че протестте не са за връщане на една мафия на власт, а за сваляне на друга мафия. Настоящите ***, които ни управляват, са дори по-отвратителни от предишните и да харесваш червено-турската *** значи че си ***. Затова и малка част от народа е за тия ***, а огромната част иска да се махат. И ще се махат, защото са обречени.Но ще дооглозгат кокалите на нещастната държава, в която още има прекалено много червени ***.

11

Анонимен

преди 10 години

Честити ви Бат Сали Законотрворец

10

Анонимен

преди 10 години

В ***.bg явно има цензура. Опитах да поставя постинга и не става:Журналистите избягват да задават правилните въпроси:1. Кой ти плаща да си тук в работно време всеки ден. 2. Кой плаща за допълнителната охрана заради протестите защото аз като данъкоплатец не съм съгласен нито държавата нито София да плащат. 3. Видяхме рейсове и ми обясняват как си били платили бензина. Дневната експлоатация на рейс е над 1000 лв. Изчислява се на база 3 лв/км а километрите които трябва данавърти са поне 500

9

socialist 1944

преди 10 години

Мили мой протестиращи и да блокирате и да не блокирате НС и да целите и да не целите вие НЕ РАЗБРАХТЕ ли че минимум една година ще просъществува това правитество ако не и 4 не се знае още !

8

Ива

преди 10 години

" Жалка " е историята с протестиращите защото БСП така са се слели с властта, че изобщо нямат намерение да чуят протестиращите. Не се протестира за връщане на ГЕРБ, а заради безобразните назначения. Не ви увират главите! Знаете само да плюете без даже да се замислите какво следва след тези назначения.

7

ър

преди 10 години

До ЧобанОтговори Чобанпреди 1 минута"Волгин го казва многократно - за да се справиш с олигархията, превръщаща се в плутокрация, трябва да и отнемеш собствеността.Това обаче може да стане само с Девети септември, което също не е добър вариант."Има и друга вариант яки данъци за едрата олигархия.

6

Е как какво

преди 10 години

До АтакистКато онзи ден разходка до районния съд и след 2 часа Манол беше пак пред НС.

5

Иван

преди 10 години

Много смешна работа !!!Къде сте Българи ?????Нали днеска щеше да е стращно !Май само вечер излизате,че няма къде да се разхождате ?

4

провинциалист

преди 10 години

благодаря ВИ хора от София !! Вие спасявате и провинцията !Поклон!

3

Пламен

преди 10 години

Жалка стана вече историята с т.нар. "протестиращи". 17-годишни пикли се правят на демократки.. Какво разбирате Вие, бе девойки, какво сте видели от живота? Искали да блокират "Раковска" и се сърдят, че полицията ги спряла. Това ли са "интелигентните" питам аз?

2

Анонимен

преди 10 години

атаката на олигарсите няма да спре леснодокато има платени башбузуци и ненормалници дето им вървят по гайдатаутре като сте на избори - какво ще им вземете медиите ли или парите с които ви купуват - защо ли питам ***

1

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 10 години

Крадците заслужават да бъдат линчувани!