134

Demos

преди 11 години

До Вики 123Кабинета Орешарски ще падне пролетта, но тогава ГЕРБ вече няма да съществува. Не се заблуждаваите, че мутрофона Боко ще се върне на власт. Това вече няма да се случи. Историческа присъда на Боко вече е прочетена. Неговото управление ще остане като едно от най-тъмните в нашата история, наред с това на Жан Виденов, Беров и др. Боко ще се запомни, като проводник на американски интереси, пагубни за България, бедност, хаос и мизерия.

133

GROB

преди 11 години

1200 ?!?!? КЪДЕ ГИ ВИДЯХА повече от 500 платени *** няма!!!!

132

Анонимен

преди 11 години

Гербенченца, а какво ще пишете след седмица като си стиснат ръцете герб и бсп, а?

131

ЧАВЕС

преди 11 години

Това ли е лицето на "интелигентните и симпатичните" протестиращи?

130

viki123

преди 11 години

До az-Конституционния съд?? Намекваш за някаква чистота на съда?

129

Shop

преди 11 години

До mеrcЕ, от 34 милиарда откраднати, барем за 1000 лв трябваше да сте намерили повод досега? Аз тия милиарди от 3 години ги слушам, що не събирахте документи?

128

viki123

преди 11 години

До az-Няма да има 4 години, дебели човече. Орешарски си отива още след пускане на топлофикация. Знаеш го нали?

127

Shop

преди 11 години

До az-Лъжеш, бе *** :))) Ти си абсолютен поклонник на бесепето,толкова заслепен, че ме е гнус да си помисля, че си реален жив човек.

126

Анонимен

преди 11 години

*** ПОДАТЛИВИЯ *** защо само ме триеш, а не ме банваш ?Явно не ти стига капацитета, ДА ТИ *** МАЙКАТА ПРОСТА МИЛИЦОНЕРСКА ГЕРЕБРАСТКА недоучила !Мъчно ли ти е ***, как се чувставш в *** на кучето ?

125

viki123

преди 11 години

Да припомним как дойде на власт Орешарски. В деня за размисъл някой си Бареков, истеряса противозаконно, и все не знаем колко за тази низост. Прекрасния снажен конституционен съдия Цацаров го последва. Герб спечели. Върна мандата. БСП направи правителство с незаконната ДПС и средния пръст на един националист със съмнително психично здраве. Вие това правителство ли защитавате? Ние това правителство ли трябва да приемем???? Марш ***!

124

Анонимен

преди 11 години

До 220. Хитро, много хитро. Използваш старата комунистическа тактика да повтаряш една лъжа до безкрай, та възможно най-много *** да повярват.

123

Анонимен

преди 11 години

Няма да успеят изкривените физиономий да свалят това правителство. Ако са могли до сега да са го направили. А може би не искат. Добре им е така. Сутрин на кафенце, поврякат, поврякот и се приберат в жегата. Вечер по хлад пак си подерат задниците с/у хубава надничка. Хей живот здравей.Пука им за Бойко, десни, леви, криви, прави. Важно е дрогичката да е осигурена за утре. Правителството ще си отиде, когато то реши, а не улицата.Който те е назначил, той може да те уволни, а не филанкишията

122

през централата

преди 11 години

Протестиращи се чудят по кой маршрут да минат? Естествено през централата на ЕТ "герб". За да си вземат хонорара!

121

Анонимен

преди 11 години

Dnes.bg са пълни манипулатори. На протестите вече не могат да се съберат дори и 1000 човека , а те пишат че били хиляди. Тъжна история.

120

Анонимен

преди 11 години

Кажи му гербер, и повече не го обиждай!

119

1200:)

преди 11 години

1200 x 10

118

ББ е пидал!

преди 11 години

И ЦвЦв е ***!

117

viki123

преди 11 години

До az-Ей червен умник.Аз също съм някво поколение на БКП. Всичи сме такова поколение. Що не ходиш да пиеш бира с приятели, или си на работа от комсомола? Или си дебел и те е срам да излизаш?

116

Shop

преди 11 години

До az-А не ти ли е хрумвало, че го прави, защото беше заложено в предизборната им програма?---------------- А не ти ли е хрумвало, че е заложено в предизборната програма, защото е трябвало нещо да лъжат? И че ако нямаше протести, спокойно щяха да ви хранят с новини от разследванията срещу ГРОБ? Поне 4 години...

115

@#$%

преди 11 години

Еееййй осмърдяхте го тоя форум беее!! Няколко *** постват едни и същи текстове вече сумати пъти.. и не само днес...