137

СиДянков

преди 10 години

Високо кръвно ! След като той не преряза лентата на магистралата....

136

Атакист

преди 10 години

до 153Никой не ги бръсне Атака. Волен обръснаха само два яки шамара на Тиквата, като даде гласа си на ***!

135

Лала

преди 10 години

Е колкото и престъпления да е правил Бойко и ГЕРБ едвали ще надминат Доган, Местан и Станишев. Возил се бил с авиоотряда, е ама комисиона като Доган не си взе от Цанков камък от милион. Не можа да вкара Доган в затвора, но защо ? Борисов ли е виновен за това?!!!

134

Анонимният

преди 10 години

От Авиоотряд 28 и Мин на отбраната категорично отхвърлиха обвиненията, че на борда на въздухоплаветелните средства са били Лили Павлова, Деси Атанасова и Фидосова. Според добре осведомени източници, първите две направо яхвали метлите, докато третата се побирала единствено в танкер и то на части. Експерти на Съдът и Прокуратурата приеха аргументите за неопровержими.

133

ДТ

преди 10 години

Бойко е на Дианабад, играе футбол всеки ден!

132

Анонимен

преди 10 години

Абе кой ги бръсне Атака? Да ходят при Мохамед всичките заедно с Волен на коня.

131

Атакист

преди 10 години

Само да попитам скапаните герберасти: Гордеете ли се с вашият вожд и *** от партийката му, че без да се вясват в парламента получиха субсидия от 1 милион лева за един месец затова, че са парламентарно представени??? Кажете ве, нещастници!

130

Анонимният

преди 10 години

На Бочко номерата са ясни. Изчезна! Не беше ден, не бяха два, седмици, месец - два Ясно е, разбира се, че това е избрана тактика в изграждането на новия му публичен образ - любимецът на народа, станал жертва на лошите хора от улицата и на лошите червени, турци и руснаци, заговори за посегателство над живота му, подслушване! Той е обиден, но продължава да се прави на месия, дълго чакан от народа. ***!!!

129

51120

преди 10 години

Пишете, пишете!!! Бойко се връща,и 4г. ще има работа за вас, другари!

128

damata

преди 10 години

Медиите са виновни за имиджа на всички публични личности,бил той добър или лош!Престанете да го навирате тоя *** в очите ни-нито ще стане по-хубав и млад, нито ще го заобичаме като хляб насъщен!Народът разбра вече що за мошеник и пладнешки крадец е!

127

Кутев

преди 10 години

Ари ве тия гадни комунисти + ДПС няма ли вече да ги събаряме, че ми писна! Баси наглите типове!

126

Анонимният

преди 10 години

Някой провери ли дали Лилито е тук, я са на лов, я на Малдивите. Те хората се преумориха от работа...трябва и да почиват!

125

Кутев

преди 10 години

Рамадан Аталай...

124

Анонимният

преди 10 години

Бойко бре,чети!Бойко не чете.Бойко, работи!Бойко пак не ще.Бойка го мързи,гледа да лежи,ходи, та се май,търси да играй.Време се мина,Бойко порасна,иска да яде,няма откъде.

123

Ok!

преди 10 години

Вие мислите ли, че този човек може да вирее, ако не е управляващ? Той показва с всяко свое действие, че законите в тази държава са му през ...

122

Монархист

преди 10 години

до 139,това не е вярно. съществува поговорката - 'капка по капка, вир става'. тук престъпление, там престъпление и бавно, малко по малко тъпотиите на герб излизат наяве. за мен това е важното.

121

Esp

преди 10 години

Ami sprete mu deputatskata zaplata i 6te vidite kolko barzo 6te doti4a Nagla prosta tikva Ne moga da si predstavq,4e nqkoi pla4at da se varne tozi prost naglec na vlast Mrazq komunistite no trqbva da ima i normalni xora v tazi strana

120

Анонимният

преди 10 години

Да не са го РАЗЦЕПИЛИ някъде?

119

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ ги гони панически ужас, че престъпленията им ще бъдат разкрити.

118

народен театър

преди 10 години

тая комисия е толкова измислена, че нямам думи. имам много неща в тази държава, които трябва да се променят, но с тази комисийка само шоу правят и ни замиват очите, че нещо реално се случва. политици излезнали да ми дават изявления и интервюта в продължение на месеци да си тренират шегичките. тази работа се върши тихо и отговорно, не да играят театри всеки ден, а тихомълком да се вършат поразии...