9

daliValibg

преди 10 години

Та в заключение, простото стадо овце защитаващо едно престъпно правителство си заслужава произлизащите от самото това правителство "ползи". Един глупав народ заслужава да му се случат много по-отвратителни неща от това смешно правителство и те вече се случват. Народа изпростя духовно, финансово и загуби всякъкъв човешки облик. В БГ болшинството хора са заприличали на *** от собствената си интелектуална ограниченост!!

8

До 1.

преди 10 години

Човешкият организъм издържа спокойно до 30 дни без храна. Така, че не философствай кратуно!

7

Men

преди 10 години

Много *** народ в България,за това сме на това положение!Колко *** трябва да си,че да се самоубиеш с глад???

6

daliValibg

преди 10 години

Само мога да кажа, че простотията и духовната нищета е обхванала 98 % от населението в БГ. Отношението на простаците към този достоен акт на Сугарев е видно и от коментарите на родните корифеи. Преди няколко месеца на "Организаторите" на февруарските протести им дойде като "шест" от тотото самозапалването на Пламен вв Варна, сега този акт на гладуване е не по-малко потресаващ, но същите хора, които ревяха в захлас предпролетно-сега са министри и депутати, членове на комисии в НС

5

no name

преди 10 години

Тоя нафталин изтупа прахта от себе си и реши да напомни за себе си и да яхне протеста. Едвине, на никой не му пука за теб. Дори на протестиращите. На кабинета Орешарски - съвсем. Ти твоя мазаляк го направи преди години, когато беше вашето време. И синята идея се провали и разочарова многобройните си привържаници. Връщай се обратно в мишата си дупка, от където изпълзя, и не ни занимавай с особата си. Сегашните протестиращи сме друго поколение. Не се опитвайте да се намърдвате обратно. Не ви щем.

4

канибал

преди 10 години

Жив изяден от своя собствен организъм,не е добре!

3

Салахадин

преди 10 години

За националните предатели има само едно решение:Смърт!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Трябва критична маса г-н Сугарев, да се случат нещата. Левски Велики го е написал кратко и ясно: Народее ? ? ? ?

1

cc

преди 10 години

Тоя какво се прави на мъченик? Ако искаш яж, ако искаш мри. Изборът е лично твой!!!Аз ко седна да гладувам докато не ми подарят един милион дали ще мине?