58

Сотир

преди 10 години

Болен знае, че е луд и не може да носи наказателна отговорност ! Затапи ни, хитра лисица е

57

Анонимен

преди 10 години

Дани и преди съм ти казвал, че си ***.дераст, но сега си и престъпник!

56

kiro

преди 10 години

pak li plateni gerberistki izchadiq duhaite supata kogato vi kajat istinata normalniq lud go izkarvate mamka vi izchadiq smyrt za vas

55

Анонимен

преди 10 години

Щом се чуди какво ли е извършил, значи не познава Наказателния кодекс по който е подсъдим по почти цялата му същност ! Той има право на избор - или в Затвора или в ЛУДНИЦАТА ! Трети вариант - НЯМА !

54

..

преди 10 години

Бедни ми, бедни Сидеров, защо не си остана в СКАТ? Там нямаше кой да те притеснява, щеше да развиваш на спокойствие своите езотерични тези за конспирации и световни господства, щеше на спокойствие да демагогстваш в скромното си предаване в пояса 2-3 сутринта, да забавляваш нощните пазачи с мимиките си, а единствените ти неволни слушатели да са бездомните кучета, чуващи виковете ти долитащи от отворения прозорец на някой заспал твой зрител.

53

извини се, бе

преди 10 години

извинявам се, ама ........ ........ ............ ........!

52

Анонимен

преди 10 години

Нещасник,,,,!Къде ти е масата да те пази от камъчета? :)))))))

51

Анонимен

преди 10 години

Бе те ще те арестуват, ама к.урец кворум! АТАКА! Долу сикаджииската мутра Борисов?

50

прав си -изхвърли ги

преди 10 години

Волене мачкай ги тези помиари.Не играя по гайдата на 100 човека които докарали децата си им казали ,че било хубаво да си играят на палатки.Тази пасмина не е България и зад нея не стоят тези 5-6 млн българи.Хората гласуваха и си казаха думата не виждам защо им са тези избори като соц изследвания сочат победа на БСП ами тогава каква искат да я дървят тези ***.

49

Анонимен

преди 10 години

По-точно, ще те хоспитализират.

48

info

преди 10 години

Ми Волене, тоя месец им пообра негативите /вероятно платено/ и ще се опитат да успокоят протестиращите като те озаптят малко. Само че протестиращите и това го знаят вече. Така че ти в ареста ,. а ние на улицата докато не изметем червената крадлива ***!

47

en taro adun

преди 10 години

БОЛЕН, БОЛЕН, ГАДЖЕ НА МЕСТАН!

46

Анонимен

преди 10 години

Народният *** Сидер с нова медийна проява..... Луд умора няма. А Цацара надали ще го арестува, щото са в една фирма с него.

45

denim58

преди 10 години

Я, Сидероглу, станал вече Българският Нелсън Мандела и освен всички заболявания има и амнезия!Тц,тц,тц горкият човечец!

44

Анонимен

преди 10 години

Сидеров извини се на СКАТ. Извини се на Байрактаров, който влезе в болница от твоите мегафони и сега е на системи ! Извини се Извини се Извини се !!!

43

mеrc

преди 10 години

До bariera_61Стига спами *** шизофреничен ! От 40 коментара половината са твои. Не разбираш ли че така прогонваш нормалните посетители на този сайт олигофренче !

42

superMuzzy

преди 10 години

Прав си Сидер Ага,ГЕРБ вероятно плаща на част от протестиращите!...кой ще плати за теб обаче за да останеш в политиката!? Дали си струва парите кворума и крехкото равновесие,което представляваш!?

41

МистърСенко

преди 10 години

Сидер Ага за публично нарицание ти трябва обстрелване с домати, гол пред парламента.

40

www

преди 10 години

Ворен Сидеров, а и всеки друг престъпник от политическата класа, трябва да е наясно, че политическата класа лесно предава палетата си. Кой е Волен, та да не бъде предаден от другарите си в БСП и ДПС. Те са от едно и също котило - бившата Българска Комунистическа Партия. Едно време се пишете така - с три главни букви.

39

Peshonizer

преди 10 години

Гледаме вариант на сериала "Ще ме арестуват и ще ме убият в ареста". В оригинала играеше Бойко Борисов, във този вариант играе Волен Сидеров...