51

Анонимен

преди 11 години

Браво! Много хубави думи на Борисов! И много точни, разбира се! Но тъпите кратуни, които само го плюят и го обвиняват за всичко, без факти - те не могат да осъзнаят колко прав е всъщност. А и явно са слепи щом не виждат каква пълна пародия е сега в държавата. И защо се е получило така? Защото *** от БСП, ДПС и Атака са толкова некадърни, че засега едно добро решение нямат. Само глупости мислят, пробват дали ще мине номера, това не става и почват с дежурните извинения. Смешници!

50

някой

преди 11 години

До Nana ком.5 Мисля че дадоха мандата първо на ББ . Но нямаше май "дупце" нещо да прави , или си отидоха доста най-близките му хора и нямаше кой да му каже какво го чака . Така че трябваше някой да има достойнството да състави правителство . Като не искаха ГЕРБ го дадоха на БСП . Не ми се мисли ако те го бяха върнали тогава какви *** щяхте да ядете!!!

49

mеrc

преди 11 години

Но само едно ми е странно ! Сега тези които протестираха срещу Пеевски,тези същите къде бяха когато СИК събраха пари и платиха на мадридския крадец поста на Будиста за Гл. Секретар на МВР ? Защо не протестираха тогава за мутризацията на обществото ? Къде бяха когато бе издигната за кмет откровена мутра ? Къде бяха когато един от шефовете на СИК стана премиер ? Защо тогава не излязоха и блокираха страната ? А сега за този Пеевски без да има 1 конкретен факт за него скочиха ? Има гнило..

48

Гражданин

преди 11 години

Лудите били в Парламента! Брех, ами ББ къде е на работа назначение от народа-нещата се проясняват

47

boxo

преди 11 години

vidovden-xayde kym zatvora po zelanie.

46

1

преди 11 години

тиквата изобщо да не мисли за симпатизантите на БСП,да си гледа контрабандата,защото скоро ще му завъртят кранчето,а номера му с ДПС не минава,мъжко дупе един път се гласи.

45

mеrc

преди 11 години

Уважаеми форумци ! Драги бедняци,бачкатори и роби за минимално заплащане ! Я да ви питам ? Сидеров ли завари 9 милиарда фискален резерв и остави 2.7 милиарда ! Сидеров ли източи сребърния и пенсионния фонд,парите на здравната каса,нашите пари от здравни осигуровки ? Сидеров ли ви вдигна пенсионната възраст и направи така да блъскате докато умрете ? Сидеров ли ви сложи данък на влоговете преди 7 месеца,данък на спестяванията на хорицата,на белите им пари за черни дни ! Заради Сидеров ли сте бедни

44

Анонимен

преди 11 години

бб пак се прави на жертва! много му работи фантазията той си е за сценарист

43

фют

преди 11 години

"Няма алтернатива. Българите избраха ГЕРБ за първа политическа сила. "Нагъл тип, хванаха го да фалшифицира изборите и пак се дуе! Ти не си за парламент, а за затвора бе, мутро!

42

xman

преди 11 години

тиквата изригна милиони не били представени хахаха и то кой мунева и *** от нфсб

41

bolka

преди 11 години

Защо изобщо не се премахнат субсидиите на партиите, за да бъдат равнопоставени тези в парламента и тези, които са останали извън него?И без това сме бедна държава, а премахването на субсидиите ще освободи немалко милиони.Да не говорим безбройните партии, които се нароиха, много от които са смешни.Без субсидии на партиите е най-доброто решение. Да се издържат само от членски внос. И строга отчетност на приходите и разходите им.

40

роки

преди 11 години

А като изригна Тиквата, опръска ли Лили със стомашно съдържимо? Тоя *** май още мисли, че е някакъв фактор, търбух смотан!

39

xman

преди 11 години

другари от герб много моля да не се убождаме на комунисти!

38

Адиминистратора

преди 11 години

Платените червени и бесни *** от БСП и Атака, много сте активни бе. Бойко не е бил скоро по новините и се прескачате едни други в коментарите.Нали ви казах че бонуси няма да има скоро. Чак по избори.

37

Гражданин

преди 11 години

По-добре луд (Сидеров), отколкото американско-израелско-турски гъ.облизник (Бат Бойко Тиквеника).

36

вокил

преди 11 години

Оказа се че никой не заплашва тъпата мутра, защо още е с охрана от НСО рапона?

35

ТУЙ ОНУЙ

преди 11 години

Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ

34

ТУЙ ОНУЙ

преди 11 години

Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислоп

33

ТУЙ ОНУЙ

преди 11 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и

32

Иван Иванов

преди 11 години

бсп и дпс ги даваха по нова как купуват гласове в Монтана ,Видин,Враца,Варна.Това се случва предимно в гетата и ромските махали.Това е техния електорат -купен заедно с всики излъгани пенсионери.Хората не искат да ги управляват комунисти в съюз с еничари и един фашизоиден индивид.А платените форумни мини комунистчета от младежките организации на бесепйето ги игнорирайте.На тях не им пречи че доган ги върти на оная си работа.Това е да си ***.ДА ИЗГОНИМ ЗАВИНАГИ ТАЗИ ДОЛНА ***!