64

Анонимен

преди 11 години

Аха, разбрах какво иска да ни каже господина - че освен лумпении сме и интернет зависими наркомани и *** които трябва да се обърнат към психиатър за да ги лекува.Принципа на това управление е: НИТО ДЕН БЕЗ ГАФ.Нагли колорадски бръмбари.

63

ха-ха

преди 11 години

Били сме се припознали като интернет-***... ***...*** са *** който се продават и гласуват за червените ***. Не са интернет *** - само защото IQ-то не им го позволява...и не са грамотни...И защо се буташ в групата на протестиращите от февруари???

62

aphrodite27

преди 11 години

СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО, СПАСИ НАРОДА!

61

Боце

преди 11 години

Човек трябва да има стах от бога да бъде смирен...Човек, като агента Гогов няма нито стах от бога, нито морал да бъде съдник на хората....Хора без морал в политиката, като него биха нанесли непоправими вреди на изтрадалата ни РОДИНА....Комуниста и ченгето Монов явно не си е взел поука, въпреки,че преди години загуби нещо много скъпо-детето си....Оставка и пак Оставка.....

60

Rummy__

преди 11 години

До незнаещ атакистЕее да, по принцип полага се пица.. Ама тя е само за връзкарите, дето държат масата. Но пък на новите им се дават по малко семки. Пак нещо, а ич! :Д

59

Анонимен

преди 11 години

Монов, за да не ти се налага да се извиняваш, следващия път мисли като говориш. И не е зле да изтрезнееш за момент.

58

отвратен

преди 11 години

Не знам що за психотерапевт е, но по-добре е самият той да влезе в психиатрията, след катно не знае какво говори. За съжаление по-голяма част от неговите съмишленици са за там.

57

недоразбрал

преди 11 години

какво означава ИНТЕРНЕТ ЗАВИСИМИ ? !

56

dedo

преди 11 години

ПЪРВАТА МИСЪЛ КОЯТО МИ МИНА,ЧЕ САМО ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАВИСИМ ИЛИ ПРОФЕСИОНАЛНО УВРЕДЕН МОЖЕ ДА НАПРАВИ ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ. И ЕТО,ЧЕ СЕ ПОТВЪРЖДАВА. ТОЙ ЗАВАЛИЯТА БИЛ ПСИХИЯТЪР!!!!!! НО СНОЩИ ВСИЧКИ ТИЯ ОТ ПОЗИТАНО БЯХА ЗА ПСИХИЯТРИЯТА И СИГУРНО ТОЙ Е БИЛ СРЕД ТЯХ КАТО СПЕШНА ПОМОЩ! ГОЛЕМИ И НЕПОПРАВИМИ ***! КОЛКОТО И ГОДИНИ ДА СЕ ИЗТЪРКОЛЯТ *** НЯМА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В БРИЛЯНТИ!!!

55

-

преди 11 години

За този ли обрулен чичка ли ставало въпрос ... ?! Технологиите и еволюцията явно са го попрескочили ... така си обеснявам начина му на мислене ...

54

незнаещ атакист

преди 11 години

Ох така е по-добре вече...облекчих се... абе казаха ми че и пица се полагало. Може ли за мен без гъби и царевица да е, че може да ме заболи корема и пак на операта трябва да ходя.

53

Анонимен

преди 11 години

Евала на червения психопат, всъщност - да продължават в същия дух и правителството няма да има особен шанс за оцеляване, а протестите ще стават все по-страховити (За тях)

52

моджо

преди 11 години

"Загрижеността ми беше друга. Има го този парадокс, че най-големите достижения на човечеството, понякога, за съжаление, работят срещу нас, срещу хората", оправда се той.---Той е *** :)

51

Rummy__

преди 11 години

До незнаещ атакистДокато чакам някой да ми каже къде р касиерката ще ида да пусна една вода на операта че ми се припика нещо. Ххахаха, парите се изплащат на следващия ден според заслугите! Седене 30лв, мятане - празна бутилка 35, мятане - паве 40.. Ако държиш масата на Волен може и повече вече, ама там е само с връзки. :Ддд И да пазите операта, ей! Дрогираните *** на Бойко да не я обезчестяват!!!

50

Анонимен

преди 11 години

Нищо ново не казва наглецът. Всички знаем как комунист поема вината ........САМО С МЕЗЕТА.

49

бабата

преди 11 години

До АнонименДнес нашите деца правят това,което ние трябваше да свършим преди 23 год ,за съжаление.И нямаме никакво оправдание,че нещата стигнаха до тук.

48

Мона

преди 11 години

Този наистина е наглец! Ако има кой да се припознае в неговите думи, най вероятно не чете тук! Не, не сме се припознали, просто оставаме още по-омерзени! Няма нужда от извинения! Вече ни идват в повече!

47

с.

преди 11 години

Долна тъмночервена гнида,която е пяла на службите за тоя и оня навремето!Грешката беше,че не избесихме всички такива през 1989-та!Друга щеше да е съдбата на България!

46

Des

преди 11 години

Монов, ти самият имаш нужда от психотерапия и не само ти разбира се. При положение, че страната се тресе от протести вече цяла седмица, незнам какъв трябва да си за да продължаваш да седиш и да се правиш че нищо няма. Хората не ви искат и точка - никакви извинения няма да оправят нещата. ВЪН!

45

Анонимен

преди 11 години

е, щом си извиняват , няма проблем. Да им дадем 8966 шанс! Всеки греши по 712 пъти на ден. Даже най-добре ние да се извиним, че не сме приели извинението овреме!Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе,Извинете се бе!!!