27

Pencho

преди 11 години

Интернет ***, обедниявайте се! Напред към победата!

26

ЧОЧО САМ

преди 11 години

До 4321Много бързо забравяте! Четири години на Бойко кой му беше виновен? Забравихте ли?

25

ПЕПО

преди 11 години

*** И ПИЯНИЦИ

24

Гост

преди 11 години

Не виждам да е казал, че ВСИЧКИ протестиращи са ***. Казал е, че технологията е родила такива хора, които само протестират без да знаят дори за какво. Което е вярно. В какъв контекст и намек го е казал не знам. Дано не е имал предвид, че ВСИЧКИ са такива.

23

Анонимен

преди 11 години

БИХ ДОБАВИЛ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НА МОНОВ ДУМАТА ЕВТИНИ. ЕВТИНИ ИНТЕРНЕТ ***

22

Карл Маркс

преди 11 години

Лумпенот Уикипедия, свободната енциклопедияЛумпен (от на немски: *** - парцали, дрипи) е лице, което не притежава собственост и преживява от случайни доходи.Терминът лу́мпен-пролетариа́т е въведен от Карл Маркс в книгата му Германската идеология за да обозначи низшите слоеве на пролетариата, който не може да достигне до класово съзнание. По-късно в Осемнадесети брюмер на Луи Наполеон Маркс определя тази класа като отхвърлена от всички други класи...

21

анонимен

преди 11 години

*** СА *** И БАЩАТАТИ ЧЕ СА ТЕ НАПРАВИЛИ *** КОМУНИСТ

20

ДОЛУ БКП И ВНУЦИ!

преди 11 години

Става ясно колко е "специалист по кризисна психология", щом се изаква така лумпенски по време на криза. Тези номенклатурни хрантутници голяма аристокрация станаха, но изказванията им доказват че от лук лале не никне. Ако ще и още шест поколения да държат властта.

19

kostandb

преди 11 години

Нашите "управляващи" съвсем се помислиха за богопомазани

18

Ангел

преди 11 години

От колко часа е в събота срещата на ПЕС в НДК?Предлагам в събота- протеста да е там.Левите другарчета на станишев да се порадват какви ги е надробил председателя им:-))))

17

ЗА ДЕЦАТА

преди 11 години

За децата е прав, те нямат място на протестите,защото не е ясно какво могат да сторят някои "елементи"

16

Анонимен

преди 11 години

КОЛКИОТО И МИНУСИ ДА СЛАГАТЕ ИСТИНАТА Е ТОВА. ИНТЕРНЕТ ***!!!!!!!!!!!!!!

15

ДО КАКВО ДОЖИВЯХМЕ !

преди 11 години

"Министърът допълни, че от програмата отпада и стихотворенията "Майце си" и Моята молитва на Христо Ботев, но ще бъде включено стихотворението "Колко си хубава" на Христо Фотев.По думите й и двамата нови заместник-министри Мукаддес Налбант и Атанаска Тенева ще отговарят за средното образование."СРАМ И ПОЗОР !!!!! ДА СЕ ОТРЕЧЕШ ОТ БОТЕВ !!!!

14

4321

преди 11 години

Комунистите тотално изгубиха представа за каквато и да е реалност. Те просто не знаят какво вършат и не знаят къде се намират - вижте изказванията на Орешарски - вечно забравил, вечно не може да си спомни, вечно не може да коментира. Станишев пък плямпа само едно и също - ГЕРБ, февруари, ГЕРБ са виновни, Бойко, февруари. Местан грачи много, но всъщност не казва нищо, а Сидера откачалката има нужда от медицинска намеса. А изказването на този *** няма да го коментирам!

13

JustTom

преди 11 години

Глеадах интервю с въпросния Христо Монов... Неадекватен, както цялата политика на партията му...

12

dete

преди 11 години

monov,monov v drugi darjavi osajdat za genozit kam sobstveniq si narod,v drui pak obvineni za korupzia si praviat harakiri

11

Анонимен

преди 11 години

Съжалявам, че не мога да отида да подкрепя учителя и му благодаря! Би трябвало той да е народен представител!

10

varg

преди 11 години

И аз бях вчера сам на протест пред офиса на герб в Шумен.

9

ФАШИСТ

преди 11 години

ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО , че "политическият елит " като ТОЗИ ПЕЩЕРЕН *** ни управлява !ИСКАМЕ или ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА или ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ ! ВЪН парламента и ЗАБРАНА НА политическите партии !!!

8

Анонимен

преди 11 години

Наистина, един оправдан протест срещу един конкретен *** мутира в нещо като ходене на мач, или като упражнение по психотерапия за повдигане на самочувствието на самите протестиращи. Всеки протест не е абстрактна заявка, а преследва определена крайна цел - и след като прасето беше изритано, какво ще последва, ако Орешарски подаде оставка? Бойко на бял кон, и ЦвЦв до стремето - това ли е идеята? Мислете най-после...