12

BBisPedal

преди 11 години

Мутрите и престъпниците от ГЕРБ (БКП) и техните приятели олигарсите и силовите групировки начело с Буда Борисов подготвят гражданска война и искат да потопят България в кръв!!! Тази анти-българска и анти-човешка групировка иска да пролее кръвта на хиляди невинни хора!!! *** Борисов ще се опита да се докопа до властта по всякакъв начин!!! Нека да не позволяваме това да се случи!!! Трябва да се уведоми ЕС и службите да вземат мерки!

11

tih velikan 681

преди 11 години

BSP,DPS,ATAKA=V BATAKA!!!!!!!!!!NOVI IZBORI ZA NOVA BULGARIA,BEZ FESOVE,KOMUNINGI I LUDI!!

10

4321

преди 11 години

Волен Сидеров е един тотално самозабравил се ***, искам го да се появи с тези негови 5-6 мутрички охрана на големия протест и да видят как светът ще им се стори малък!!

9

Дръндер

преди 11 години

Забравих, Доган и Местан. Ще добавя и още нещо. Старите лица на политиката-именно Волен, Местан, Станишев и Борисов, както и някои извън парламента трябва да излезат от нея. Бате Бойко не искаме ти да ни спасяваш, същото се отнася и за останалите. Искаме политика ориентирана към хората а не към монополите. Не искаме политици без мозък и без топки!

8

Дръндер

преди 11 години

Още ще добавя да има право един народен представител да се кандидатира максимум 3 пъти. Защото народен представител не е професия а призвание.А ако е изгонен да няма право да се кандидатира повече.Смятам, че тогава ще се кротнат и ще си вършат работата за която са избрани а няма като Волен, Борисов, Цветанов, Станишев и Орешарски да си правят каквото искат!

7

Апел

преди 11 години

Този път смятам да извършим граждански арест над престъпниците в НС и да ги предадем на международен съд за престъпленията им спрямо българския народ, който е част от човечеството! Апелирам за обективен процес и справедливи присъди над българските политици и техните престъпни структури, наричани +политически партии" за техните безбройни престъпления.

6

Дръндер

преди 11 години

Този път обаче смятам, че трябва да настояваме за промяна на избирателният закон и закона за парламента. Т.Е. Да не се избират само партии, над 5%, да може да се гласува за личности, а не както са подредени партийните листи. Да се намали четворно поне субсидията на партиите, за да не го правят само за парите, както Лидер например. Да могат да се отзовават издънили се депутати, особено такива, които си тръгват от събрание за щяло и нещяло или не присъстват на обсъждания и гласувания. Има и още!

5

бай иван

преди 11 години

среднощната разходка на Волен Сидеровсамо не знам как не го убиха с камъни

4

Анонимен

преди 11 години

Докато протестират след работно време нищо няма да постигнат,:):):)

3

jojo

преди 11 години

Трябват промени в изборния кодекс иначе пак ще се възпроизведе статуквото!

2

sboo

преди 11 години

Днес ,знаете ли какво се случи около полунощ пред народното събрание ,че една медия беше нападната от Волен Сидеров.

1

x2x3x

преди 11 години

Да поканим и храбреца-патриот Воленчо! Искам да му покажа чувствата си.