81

az sam

преди 11 години

"Повръща " им се , но все пак гласуваха за него.Това как се нарича?

80

!

преди 11 години

Некадърници.. не 4 г, 1 месец не можете да управлявате!

79

Марс

преди 11 години

НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН!!!"...и е в състояние да се справи със задаващи се протести..." Абе тия луди ли са бе??? Ще стана *си патакламата!

78

Александрина

преди 11 години

Лошото е, че голяма част от хората, които ще протестират днес, са точно тези, които преди месец си дадоха гласа за БСП, ДПС и Атака. Какво очаквахте - че когато ГЕРБ не са на власт, тук ще бъде раят на земята? Няма такова нещо, само където проблемът е, че вървим все по-стремително към дъното

77

ДЕ НИРО

преди 11 години

Олеле,...Олеле,... Олеле,....Federal Bureau of Investigation, FBI много, много, много..., трябва да се учи от ШЕФА НА ДАНС!!! Господи, ти там дето си на небесата......!!!

76

ГЕРБ

преди 11 години

Бойко пак ще раздава шамари, рано или късно на всички мафиоти, помаци, червени, *** и тарикати ***!

75

ОБИДЕН

преди 11 години

КЪМ СТЕФАН ДАНАИЛОВ.ОЩЕ ЛИ ЩЕ СИ ПАРАВАН НА СТАНИШЕВ? ЩЕ ПОКАЖЕШ ЛИ ПОНЕ СЕГА ХАРАКТЕР НА ПОЧТЕН БЪЛГАРИН? АКО ПАК ЗАМЪЛЧИШ ПОМИСЛИ НА КОЯ СЦЕНА ЩЕ МОЖЕШ ДА СЕ ПОКАЖЕШ?

74

DeDe

преди 11 години

Най после вкараха вълка в кошарата да пази .Ашколсун другари комунисти.

73

до 72

преди 11 години

не в България станаха прекалено много *** и турците.

72

Анонимен

преди 11 години

Това правителство за по малко от месец два пъти изкарва народа на улицата - и двата пъти заради кандидатури на ДПС. Единственият начин да се закрепи това правителство е ДПС да остави БСП да замаже очите на хората с назначаването на мишки с неизвесни имена, поне докато нещата се поуспокоят, но депесарите са толкова прости и алчни, че в крайна смета сами ще бутнат правителството

71

Българин

преди 11 години

Честито на всички българи дето гласуваха за БСП. Вярвам , че най-накрая ще прогледнете за какви хора си дадохте гласа. Жална й майка на БЪЛГАРИЯ с такива управляващи. ЩО ЗА ДЕБЕЛООЧИЕ !!!!! СРАМ

70

ИЗНУДВАЧ

преди 11 години

" През 2007 г. срещу него се води дело за изнудване и той е уволнен от поста зам.-министър от премиера Сергей Станишев."ОРЕШАРСКИ, Пеевски е изнудвач, ати си ЛЪЖЕЦ заедно със СТАНИШЕВ.НИКОГА повече БКП/БСП,ДПС,АТАКА!!

69

Сотир

преди 11 години

сваляйте гащите да видим кой е правоверен !

68

Дебелян Пезевенкски

преди 11 години

***,приготвили сме Ви ***......БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

67

Анонимен

преди 11 години

Eй сега вече го схванах това standartnews/balgariya-politika/balgariya_e_chast_ot_nova_turtsiya_na_karta_v_turski_medii-185345.html

66

Анонимен

преди 11 години

До Анонимено колко си ***....осъзнай го докато е време...

65

boy

преди 11 години

Свинята шеф на ДАНС, това някаква шега ли е???

64

Цирк дьо Солей

преди 11 години

След това безумие очаквам да назначат братя Галеви за заместници на дебелака!

63

До Гопето

преди 11 години

Ти луд ли си бе бате - българинът е толкова ***, че дори да приемат еничерски закон, ако не на следващите, на по-следващите избори пак за тях ще гласува. ЗАЩОТО БЪЛГАРИНЪТ Е С АМНЕЗИЯ И ПЛИТКОУМИЕ. Така се ни се пада просто!

62

Bizi

преди 11 години

"и е в състояние да се справи със задаващи се протести"-само за този израз трябва да го дадат на съд.ДАНС щял да се бори с протестите?Абе на вас кукувица ви е изпила акъла . Или искате да запалите пожар в държавата?***!!ДАНС щял да се използва за борба с политическия противник-луди ли сте ,бе *** ?