25

анонимен

преди 11 години

М.....та им и продажни Политици

24

КОМУНИСТ

преди 11 години

Защо не го поискаха по време на управлението на ВЕЛИКАТА БКП? А турците защо не поискаха? Защото имахме ДЪРЖАВА! Имахме РЪКОВОДИТЕЛИ! Имехаме АРМИЯ! Имахме всичко! Сега нямаме нищо и сме в ситуация в която Турция ще си вземе любимите територии, румънците също, гърците, сърбите също, и накрая остатъка ще ни пишат източна македония.Да живее Джордж Сорос, американското посолство и тяхната пропаганда в България! Лонг лив Америка, ръйш ли!

23

Анонимен

преди 11 години

as sim bg grajdanin ot tr proishot no sim protiv turskia ezik.tva e bg nee tr koito iska da u4i tr da hodi za turcia.

22

аз

преди 11 години

Ами че *** също го има в програмата в МОН... ама сте бавноразвиващи, обиждате хората по протестите, платени били, защо сега викали... щото по никое друго правителство не е имало ЗИП по *** и турски... спете си, овце! След време и земите ни ще вземат, докато обиждате българите по протестите, които ги защитават...

21

void

преди 11 години

Остава и *** да почнат да преподават в българските училища и... или ще запалим парламента или ще си сменим гражданството.

20

Анонимен

преди 11 години

некадърниците и особено продажниците,които и Тодор Живков,въпреки че са червени,не допускаше до властта,УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА НИ.Спешно трябват ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА и ИЗВЪНРЕДЕН СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА.Най-добре е да идват руските ракети в България и нова е!!!

19

GERBerastin

преди 11 години

До ПатиланецМного неприятно но факт! Димукрация, частен капитълизъм, имаш фабрикъ назанчаваш, който ти е угодно. Свободия в действие. Аз лично предпочитам другаря Живков и възродителния му процес, но новите ни освобители са на друго мнение, така че, т.н. държава, скоро ще бъде разпусната.

18

Ариана

преди 11 години

Изкуствена нация и държава които не са съществували никога преди 19 век и създадени върху българска и унгарска земя. Наглеци.

17

ханът

преди 11 години

Да подкрепят нашата общност в Молдова и ще помислим. казах.

16

Анонимен

преди 11 години

Принципно няма лошо да си изучават майчиния език като избираем предмет. Но това да става при пълен контрол върху учебната програма и учебниците да са написани и рецензирани от колективи от България, а не "добрият чичко Тайпи праща книжки на дечицата...,в които липсват половината държави от Евразия".

15

Divine

преди 11 години

До казахТи хубаво говориш, ама то и в Западна Европа така ни казват, хайде кой от къде е ама ние сме си нагли и сме баровци И НЕ ИСКАМЕ. За това аз казвам, че емигрант НЕ МОЖЕ ДА ДЪРЖИ СМЕТКА КАКВО СЕ СЛУЧВА ТУКА, по простата причина, че той самия играе нагло като ходи там където не го искат. И всички които ще напишат, че не съм прав само лъжат себе си.

14

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам компромисно решение: забрана на всички езици в БГ различни от Руския. Всички ще си говориме по Руский, ставаме н-тата Руска губерния, назначават ни един руски губернатор. Всички ще работим за него, той ще си купи английски футболен отбор и яхта. България ще е известна по цял свят. Няма да се грижим за петрол, европейски пари, въоръжаване, енергетика, абе за нищо няма да се грижим. Това е светлото бъдеще другари, за.бете тази Европа.

13

Анонимен

преди 11 години

Сега остава и макетата да ревнат,а български ще се учи ли?

12

GERBerastin

преди 11 години

До ПатиланецХасан Адемов е много по-българин и грамотен човек от мекерето д пъмпкин!

11

Анонимен

преди 11 години

170 000 румънци ахахах??? От Североизточна България съм, регионът съм го обикалял и разглеждал много, всичките ми роднини са там. Ако имаше 170 000 румънци със сигурност щях да знам поне за няколко, ама уви.

10

Писна ми!

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА СТРАНА В СВЕТА,КОЯТО ГРАНИЧИ СЪС СЕБЕ СИ!КОЛКО БЪЛГАРСКИ ЗЕМИ ОСТАНАХА У СЪСЕДИТЕ НИ СЛЕД ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ???КЪВ ТУРСКИ,КЪВ РУМЪНСКИ??!!АЙ СИКТИР БЕ,ПИСНА МИ КАТО БЪЛГАРИН ВСЕКИ ДА СЕ *ВА С РОДИНАТА МИ И ДА СИ ИСКА КАКВОТО ЩЕ!

9

хаха

преди 11 години

Седете си у вас и си псувайте из коментарите, пък се чудете що ни *** винаги.

8

жоро

преди 11 години

В една пресечка на Пиротска е румънската църква, която е много красива. А румънското училище е на Ситняково. В СУ има румънска филология. Аман от ***. И изобщо нямаме никакви проблеми с румънците, а само с политиците.

7

brb

преди 11 години

Имаме румънци бе викаме им *** и и ***. А в Румъния има около полвин милион българи които не са успели да изселят при заграбването на северна дбруджа. Ай да ви и скапаните политици дет ги имаме. Затворете границите бе. Изгонете всички румънци изключае смесените бракове и да го духат.Свобода вкъщи. Не у комшиите тея не се научиха че в чужд манастир със свой устав не се ходи.

6

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

СЕГА И *** КАТО ПОИСКАТ ДА УЧАТ ***.....ТО МАЙ БЪЛГАРСКИЯТЩЕ ОТПАДНЕ....