34

Тракийски

преди 11 години

Сиганиии ! Юриии ! От името на цялата ромска общност благодаря на БСП-то . Сега само и втори национален ...МАЙЧИН ....език и проблеми в тази държава ще имат само българите.

33

бсп

преди 11 години

Гледaм гaдните Гробaри пaк не сa доволни....ей мръсно мутренско племе. Сегa.пък от къде ще вземaт пaри......aми нaли кaзвaт...преструктурирaне нз бюджетa. Знaчи е имaло и преди пaри aмa Гроб не сa могли дa рaзберaт кaк дa ги нaмерят. То и зa товa се искa мaйсторлък. Трябвa и aкъл.!!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Какво стана с 250 хил. работни места. Защо за пореден път излъгахте нагло?

31

Анонимен

преди 11 години

До тихaта_стъпкаНе е нужно да го прочетеш в статията бре, има си закон, за да получава майчински, майката следва да има минимум 2 години осигурителен стаж преди раждането

30

РАД

преди 11 години

Още от първите дни-популизъм в действие.Да покажем как за няколко дни "намираме" пари в бюджета за "социално подпомагане".Как така за няколко дни успяха да "анализират" бюджета, че и да намерят пари за увеличени социални харчове? Отговорът е ***-да се легитимираме пред електората,че сме "правилното" правителство...Нямам думи...

29

BG.BG

преди 11 години

Майчинските трябва да са обвързани с образование, осигуровки и възраст. В противен случай това е купуване на *** гласове с нашите пари.

28

Анонимен

преди 11 години

О, ура! Направо забогатяха. Ся, по случая, дребосъците ще вдигнат купон и ще се черпят с пюрета.

27

marsian

преди 11 години

Комунисти ,оревахте света, че Бойко изхарчил парите .От къде сега тези пари на мига ?Или Бойко ви е оставил пълна хазна ,или вие сте излъгали ,както винаги .

26

Анонимен

преди 11 години

До 27 не си си направил труда да прочетеш закона и типично по *** реагираш първосигнално - първо говориш и после мислиш.За да получава майчински, майката следва да е била осигурявана, а условията за целева помощ за първолаците са 350 лв. на член от семейството, ама ти откъде да знаеш в книжката за ВинетУ не пише тези работи

25

червената хунта

преди 11 години

Още от първите дни на това управление показа че е *** и НАСОЧЕНО КЪМ ***. Първото прието решение е в тяхна полза. Ашколсум на ХУНТАТАОрешко Мангалолюбеца му викали вече из Столипиново

24

Анонимен

преди 11 години

За какви *** говорите, образовайте се малко! Обезщетенията са за майките, които са работили и са осигурявани.

23

Анонимен

преди 11 години

*** държава

22

Анонимен

преди 11 години

До 21 глупакаКакво означаваеднократната целева помощ за първокласници от 150 лева на 250 лева за семействата, отговарящи на условията за социално подпомагане.Мангалииии!

21

Анонимен

преди 11 години

като контра мярка пък аз съм решил да не си плащам осигуровките

20

тъпчо

преди 11 години

Ееееееееехх, бедни ми братя българи. Да ви го преведа простичко този "социален пакет" какво значи: Та значи взимат едни парички от вашите джобчета/щото *** данъци и осигуровки не плащат/ и ги дават на пак същите ***. Ей тъй с чужда коча майчин помен се прави. С вашите пари се купува техния електорат!

19

Анонимен

преди 11 години

ГъРБавите *** дето плюят е хубаво да прочетат закона и да си изяснят понятието "майчински" и при какви условия се изплаща, а не да ми плескат глупости за ***.

18

Никой

преди 11 години

До 13,защото така всички помощи ще ги взимат братята римляни. Има адски много хора които я карат с 200-300 лева бюджет. Счупват си ръцете от работа и ще взимат малко помощи, а римляните ще си взимат големите помощи и ще щракат с пръсти. После първите ще се откажат да работят и това ще има негативен ефект над икономиката :).

17

Анонимен

преди 11 години

Пари за първолаците за семействата, отговарящи на условията за социално подпомагане т.е за мангалчетата.За нормалните няма да има.Техно веригите да заредят плейстейшъни, че ще се пазарува здраво!Книжарнците да не се надяват на засилен оборот.

16

Анонимен

преди 11 години

Ha bryksel 6 te spira parite

15

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

ИНТЕРЕСНОТО Е ,ЧЕ ПАК НАМИРАТ С КАКВО ДА ВИ "УСПОКОЯТ"! МНОГО ПАРИ БЕ ,310 ЛВ. ,НАПРАВО ЩЕ ЗАДАВИТЕ ДЕЦАТА С МЛЯКО ,ШОКОЛАДИ И ПР. ! ПРИ ВАС ЕДИН ШОКОЛАД Я ЯДКИ Е 1,50 ЛВ. ,А ТУК Е 35 ЦЕНТА ,ПРИ ВАС ЕДИН ЛИТЪР МЛЯКО Е НАД 1 ЛВ. И ТО БЕЗ НИКАКВА МАСЛЕНОСТ ,А ТУК Е 50 ЦЕНТА ! НАПРАВО СЕ ПОДИГРАВАТ С ВАС ! ТА ТУК САМО ДЕТСКИТЕ ДОБАВКИ СА 186 ЕВРО ЗА ДЕТЕ ,ДОСТА ПОВЕЧЕ ОТ ВАШИТЕ МАЙЧИНСКИ ! ГОСПОД ИЛИ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИ ДАДЕ ИЛИ АКЪЛ И ДОКАТО ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ДА СИ НАМЕРИТЕ КЪСМЕТА В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА !