19

Chikatilo

преди 11 години

СИДЕРОВ ОБАЧЕ СЪС СИГУРНОСТ ТРЯБВА ДА ЕМИГРИРА !!!

18

Анонимен

преди 11 години

ПЪРВО БЕШЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ, СЕГА СЛЕД БРЮКСЕ, ПОСЛЕ ЩЕ Е СЛЕД КОЛЕДА И Т.Н.

17

gandi.daow

преди 11 години

Ще иска разрешение и препоръки от Брюксел за бъдещи действия:) Няма никакво съмнение, че повечето от тия *** са за затвора!

16

коментар

преди 11 години

Опа....третият от братя Галеви поема нанякъде??????

15

Анонимен

преди 11 години

Това свободно движение,може да се случи само у нас,каква прокуратура,какъв съд.

14

Аз гласувам за АТАКА

преди 11 години

Вече съдя Служба КОС към МВР и сега съм убеден след като Цветанчо влезе и в затвора не само ще ми върнат пистолета с разрешителното но и ще ми наплатят и неустойка в парични средства за психическия тормоз който преживях.Лошото е само едно че тези пари са от всички вас Българските граждани с доходи до 400 лева заплати а не на този престъпник от снимката.

13

АНОНИМЕН

преди 11 години

Волен е невменяем ,толкова злоба и репчене е типично за малките хора ,ако някой му тропне с крак ще гледа и върти очите като мищок и ще се скрие зад някой мъж.Злоба ненавист ,храчене и нищо смислено няма в действията му ,а колкото до Цветанов ,ясно и точно го казва поема отговорноста и се държи като истински мъж.

12

Анонимен

преди 11 години

ДРУГАРИ гъзовете да си съдерете ГЕРБ е невъзможно да преебете НАРОДА Е С ТЯХ

11

Аз гласувам за АТАКА

преди 11 години

Цветан Цветанов бе издал устна заповед да не ни подновяват разрешителните за оръжие от служба КОС.Вече 17 години притежавам лично бойно оръжие като за това време спазвах мерките за съхранение и използването по Закон на същото.Нямам никакви нарушения но въпреки това Цветанов през февруари месец ми отне оръжието което е мое право по Конституция

10

Свобода

преди 11 години

Абе този Сидеров какво взе да се прави на велик и той видяхме го всички колко струва! Я да вземе малко да се заеме и с БСП-то или те сега не са на мода а?

9

petter.bojinov

преди 11 години

Когато ГЕРБ взе властта погна, престъпниците. Новите властници погнаха тях.ЗАЩО!!!!!!

8

nas

преди 11 години

Ефенди Сидеров , по-добре ти имиграрай продажно псе, че толкова народ излъга ти поп Кръстьо , че хване ли те някъде тежко ти и горко!

7

Бай Григор

преди 11 години

Не го пускайте ,отива при Галеви ......

6

Не само

преди 11 години

Не само апартаменти на тъста, не само незаконно подслушване, не само контрабанда, рекет, изнудване и какви ли не престъпления, не само .............но най-вече изпълнител на поръчаната от Б.Б. политическа милиция..която ни връща към годините на Т Живков.*** който може да съществува само в БГ под крилото на *** Б Борисов

5

шишо

преди 11 години

*** милиционер много си елементарен. Това че с мижитурски приоми ще отървеш затвора, те прави още по големо посмещище в очите на народа.

4

Централата в Централ

преди 11 години

Централата на дружеството с криминална цел ЕТ "герб-Буда" започна бавно, но сигурно, да се премества в Централния Затвор!

3

Буревестников

преди 11 години

.... Физкултурника може и да се "позабави" в Брюксел.... А после направо от там да "отскочи" до ЮАР или Дубай и да "позабави" завръщането си в Абсурдистан с едно 10-15-20 години да кажем ?!?! ..... ха ха ха ха :) ;) :)

2

Ok!

преди 11 години

Пак ли разходки на наш гръб? Този до кога ще се разхожда свободно?

1

ТИКВЕТО

преди 11 години

Да не забравиш да се завърнеш....