117

мечо пух

преди 11 години

Това за "пощенските кутии" направо ме разсмя.

116

111

преди 11 години

Да го вкарат в затвора веднага

115

болен

преди 11 години

Ще направим 1000лв мин. заплата ,500лв мин. пенсия и ......3000лв за 1 евро

114

Сидеров

преди 11 години

Кога най-накрая тоя Цветан ще влезне в затвора Като почне събранието ще решиме за тези неща за да не може партите да имам глас за касиране на изборите и 1000лв заплата и 500лв пенсия минимални

113

ААА

преди 11 години

Абе 4 години бяхте на власт. Да не би да променихте нещо - тогава можехте и конституция да променяте, ама НЕ! И на *** обещавахте да ограничите правата и изборния туризъм с турските автобуси в Кърджали, ама нищо не направихте! Сега се сетили!!!!!!

112

Гласоподавател

преди 11 години

Конституцията е върховният закон на всяка правова държава. А това, че даден закон противоречи на Конституцията е проблем на тези, които са го написали, предложили и гласували. Ако Конституцията е непълна, недостатъчна, грешна и т.н., да бяха свикали Велико народно събрание със сътоветните предложения и дневен ред за промяната й преди приемането на закона.

111

Горе ръцете

преди 11 години

От този учител по физкултура ми се повръща!Лъже и краде повече от ***

110

USA

преди 11 години

Поздрави от америка драги ми наивници. Сега пак ще ви бозаят турците и червените и ще плащате на *** кебабчетата :D :D :D

109

Анонимен

преди 11 години

Плачи Цецко.... плачи....... Ти и партията ти подложихте на геноцид целият народ........ за себе си ти е жал..... палчи Цецко плачи....... Бай Ставри те чака да усетиш що е Голото ти дупе върху Таралеж... с един голям бодил...

108

В момента

преди 11 години

гледам Борисов по телевизията. Болен човек!

107

Пешо

преди 11 години

"...не би се изненадал, ако бъде арестуван". А вие казвате, че бил ***! Може да е наистина ***, но чувства с настръхналата си кожица студеното желязо на белезниците! Аз ще гръмна френско шампанско, когато науча, че това вече е станало!

106

aphrodite27

преди 11 години

До АнонименДокато има такива *** като теб, държавата ще е на това дередже!

105

Анонимен

преди 11 години

Цветанов: Имаме воля да се борим ...... и с конституцията дори!Тия бабуини са направо за затвора!

104

))

преди 11 години

тая песен с комунистите феновете на герб не спряха да я пеят -толкова ли сте загубени наистна бе ? - тези на снимките ли са ви борците против комунизма?

103

учител

преди 11 години

До УченикНие пък от Карлуково подкрепяме Волен и Сиргей

102

Анонимен

преди 11 години

Странно защо най-важната част от интервюто не е отразена? Той каза, че откакто Флоров е свален от поста си не е търсен нито веднъж от прокуратурата за един месец. Каза също така, че атаката към него, Флоров и Калин Георгиев идва от Алексей Петров.

101

Анонимен

преди 11 години

Дано да те арестуват!

100

Анонимен

преди 11 години

Благодаря на баба ти която гласува за БСП . Благодарение на тях че ме прогониха от БГ сега живея в Германия а вие ще си седите там и ще плащате детските надбавки на *** с които станишев ще се отблагодарява на верния си електорат.

99

1

преди 11 години

Do резултатите от ГЕРБ,Glupak, magistralite sa postroeni ot evrofondove and ne ot budgeta. Tolkova i razbirash ot ikonomika...Zaradi hora s tvoeto zatvoreno mislene shte mizerstvat bulgarite vo veki vekov. aide sus zdrave.

98

наивник

преди 11 години

БСП+ДПС=земен рай! Дали ще го дочакам или ще се махна?