34

Анонимен

преди 11 години

Доверие не се купува, доверие се заслужава, а купуването на гласове е престъпление тия сусидии за партиите трябва да бъдат спрени незабавно.

33

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми овце ,нямало пари за здравеопазване , образование , 1000лв минимална , нямало за маиките , за учените от БАН .Как да не ме яд , като тези субсидии се използват само за екскурзии , банкети и купуване на гласове за следващи избори за да има пак субсидии

32

хйг

преди 11 години

тоя на снимката откога почна да разбира от политика.егати недоразуменията,вече *** и пульо искат да стават депутати.Пародия отвсякъде.

31

За това

преди 11 години

Избори наесене, та като се *** Светля да си спомня с умиление как за малко да глътне милионите.

30

Анонимен

преди 11 години

peticiq[dotcom]/ne_na_subsidiite

29

Сопата

преди 11 години

Витков , Витков и Вие сте едни лешояди - събрали сте се една сюрия , да глозгате кокалите на бедния народ !Мръсни и дребни душици , срам нямате!

28

Анонимен

преди 11 години

А така народе *** - и следващия път пак гласувай за Светльо Хиподилски, разни кабеларки и Христо Ковачки, който вместо да връща милиони в хазната, той пак взима. Ей такъв абсурдистан като нашия, няма никъде!

27

Анонимен

преди 11 години

Те за това агитират да гласуваме. Ама аз спестих на държавата 12 лв. А Вие?

26

Анонимен

преди 11 години

Много лапачи на държавната софра!

25

Анонимен

преди 11 години

който е против това да се случи нека подпише тази петиция на адрес:peticiq/ne_na_subsidiiteНека се обявим против това да се бърка в джоба на обикновения данъкоплатец за партии не успели да преминат 4% бариера. Партиите набират достатъчно спонсори по време на кампаниите. Не е нужно да плащаме ние!Тези пари може да се използват за детски надбавки, майчинство, образование и др. далеч по-належащи нужди.

24

избор

преди 11 години

В Германия субсидията е 0.14 ст. за 1 гласоподавател,а тук 12 лв.Това е положението.

23

Анонимен

преди 11 години

Тия малките партии не са никакъв проблем, тяхната парса е малка. Ония крадци, дето влязоха в парламента (като се има предвид кои са), ще лапат здраво народните пари, без да свършат изобщо някаква работа.....

22

Анонимен

преди 11 години

Тука стабилно се трият коментари против ГЕРБ/БСП. Гласувайте за тях, така ще знаете, че със тая субсидия се купуват *** гласове и се плаща на пайнер певачки. *** народ.

21

Веднъж слушах този

преди 11 години

Веднъж слушах този да говори. Освен едно безмислено мучене и ъкане друго нишо не се чуваше, накрая водещия се видя принуден да му пуска фрази като "Нали мислите, че еди какво си...", така облекчи мъката защото този ограничен човек можеше да отговаря директно с да и не.А, че са гласували за него, еми България има не малко като него схора с IQ равно на тризначките.

20

На номер 4

преди 11 години

Един *** човек успя да натисне червеното бутонче.

19

-.-

преди 11 години

В Германия от всяка партия получава на глас 0.74цента, а в милата ни родина България всяка партия от глас получава 6 евро. Та няма да има 71 регистрирали се партии ли... Всички са *** от най-малките до най-големите!!! Ся да ви видя делата, щото на думи сте силни, а след това народа щом ви храни има право и да ви бие с камшиците!

18

Иван

преди 11 години

До !Добре де не мога да разбера какъв ти е проблема с тези партии, които минават 1% и са под 4% - да ги няма ли, нали всички в началото са били такива. Проблема е че сме *** народ и отново оствихме да ни манипулират и Бай *** да ни определя превителството. Ако имаше 1-2 читави партии за които да се гласува нямаше никой да гледа в паницата на малките, но понеже никога не сме сме доволни нека оплюем всички - типично по Български.

17

ted

преди 11 години

alo svetlio za tova li se namuda v politikata be za pari mi kaji da ti dam be sa nadupish i shti dam ne da cedish naroda i ti vidq lesnoto i aide

16

V

преди 11 години

TOQ PALQCHO NE ZASLUJAVA !!! DA MU SE DAVA NARODNA PARA

15

погнуса

преди 11 години

Ало политиците,грях от бога нямате ли,срам от гладуващите,от умиращите от мизерия ,от изгарящите като факли живи хора нямате ли? Какви са тези субсидии по 12лв Как може най-бедната,най-мизерната държава да си гласува 7 пъти по-високи партийни субсидии от тези в Германия? Ето защо сте така искрено ненавиждани,мразени от народа,защото гледате само собствените си търбуси,собствения си джоб и благо.Вдигате си огромните заплати,купувате си пухени юргани,ходите на екскурзии на наш гръб и крадете!